![]() |
Propunere de PARTY 4tuning !!!!
PROPUNERE de PARTY !!!
Ati fi de acord ca in CLUB BRIX sa facem o seara dedicata celor de pe 4 tuning ,pasionatilor de tuning ,curse and stuff? sa ne intalnim acolo la un paharel , muzica specifica , nfs , fast and fourious style ,and other , eventual bannere cu siglele cluburilor la fiecare canapea , nebunii din astea ? Asa zic ca ne-am cunoaste si mult mai bine , si am avea o seara in care sa petrecem cu totii !!!! astept feedback-uri din partea voastra in vederea realizarii unei astfel de seri pilot si in functie de asta s-o facem traditie saptamanala sau lunara !! more details on : https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/73288-club-bucuresti-club-brix.html |
Re: Propunere de PARTY 4tuning !!!!
i'm in....:-)..
|
adica ai vrut sa zici, pe langa toate astea, SI: intrarea moca, reduceri la bere, wisky, si dansatoarele din club...:lol:
tu razi, dar eu vorbeam serios !!! |
Quote:
|
up up up people !!!!!!!!
|
Interesanta ideea. Daca e sa se faca asa ceva parca as da o tura in pana la voi :P
|
Quote:
|
dak tot s-ar face asa ceva...sa se faca fara limita de varsta...adik sa vina si cei in baston,dar si cei in scutec:P....ar fi interesanta problema desi s-au mai facut planuri asemanatoare dar din cate stiu fara un rezultat prea satisfacator...
|
Quote:
daca se dorea se facea , io o sa mai astept max 2 saptamani feedback-uri legate de organizarea acestei petreceri , iar in cazul in care nu se arata cluburile si membrii interesati .. o sa inchid threadul |
Tu tre' sa vii cu o oferta concreta Georgele, ca sa atragi oamenii, adica o reducere ceva...de genul intrarea libera, altfel e doar un club...si doar niste preturi (mari dupa mine)...
daca vor oameni in club sa le faca consumatie, tre' sa vina cu niste kestii atractive... |
Quote:
|
George, we're in. ;)
|
Quote:
|
Sure ... why not ? :D
|
m-as baga si eu...dak ar fi pretu la apa plata mai scazut:))nu de alta da sunt elev...si nu imi permit prea multe:P...sau sa se faca un mediu "stock" si un pret...sa stie omu in ce se baga.Stiu ca odata ajuns la o intalnire intre noi nu prea te mai uiti la bani..dar totusi...nu toti isi permit;)dak se fac ceva anunturi concretizate si accesibile tuturor...ma bag:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:35. |
- Copyright 2026 4Tuning