Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Comunitatea globala 4Tuning

Comunitatea globala 4Tuning Aici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum

Closed Thread

Thread Tools
Old 06-04-05, 19:08   #31
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

\"FRATEEEEEEEEEEEEEEE, S-A TERMINAT SMECHERIA LA CRAIOVA !\"
Asta-mi urla Santos mie, lu' MC Mate, Ford V6 si-nca un prieten de-al lor, intr-un Mertz, la pe 29 iunie 2004, noaptea, ora... care-o fi fost. Urletele nu s-au terminat aici, au continuat si pe pista aeroportului unde-a fost cursa.

Omu' era, cred, excitat (zi adevarat, Santos, te-ai terminat? ) de ceea ce vedea, de multimea de oameni si masini adunate acolo, de flacarile lu' Cioara, de demarajele care s-au dat, etc... Ca sa nu mai zic de buletinu' pierdut cand facea acrobatii pe mijlocul strazii. Mai tii minte, Santos ?
Old 06-04-05, 19:09   #32
LaMishto
Crazy Drivers Members

Stage 5

LaMishto's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Mitsubishi]

sincer, mi`e antipatic TheSinner.. nush daca a mai reusit cineva de pe forum performanta lui.. sa`si uite parola de la user.. cred ca nu sunt singurul caruia Sinner ii e antipatic.. lui nu`i place nicioadata absolut nimic.. e disperant.. ex.. pe sectiunea Bacau, dupa ce aleks si`a prezentat Mertzu` toti, dar aproape toti userii care au postat au avut doar cuvinte de lauda.. si cine a venit cu critici? ia ghiciti.. nu zi.. e buna critica.. dar nu in halul in care o face el.. el e net superior.. el incolo, el incoace.. i`m sick of him.. asa.. inca un tip care mi`e antipatic in draci.. IS 18 BOG (EPoX).. despre el nu mai zic nimic.. e asa cum e.. mi`a facut multe, i`am facut si eu multe la randul meu.. nu scriu mai mult ca imi consum pixul degeaba
Latest News on Supercars
Romanian Mitsubishi Enthusiasts
LaMishto is offline  
Old 06-04-05, 19:16   #33
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Gabi\"
\"FRATEEEEEEEEEEEEEEE, S-A TERMINAT SMECHERIA LA CRAIOVA !\"
Asta-mi urla Santos mie, lu' MC Mate, Ford V6 si-nca un prieten de-al lor, intr-un Mertz, la pe 29 iunie 2004, noaptea, ora... care-o fi fost. Urletele nu s-au terminat aici, au continuat si pe pista aeroportului unde-a fost cursa.

Omu' era, cred, excitat (zi adevarat, Santos, te-ai terminat? ) de ceea ce vedea, de multimea de oameni si masini adunate acolo, de flacarile lu' Cioara, de demarajele care s-au dat, etc... Ca sa nu mai zic de buletinu' pierdut cand facea acrobatii pe mijlocul strazii. Mai tii minte, Santos ?
Gabitza cum sa uit frate asa ceva? astea`s chestii care nu se uita cat traiesti
one of the best nights of my life
ohooo si tu nu stii continuarea..
tu nu stii de... faptul ca mc mate incepuse sa delireze cand am ajuns in buc , conducea.. de pe scaunu din dreapta, tragea frana de mana in curbe (in visele lui ) mima :d ca trage frana de mana
nu stii de faptul ca.. nu se deschideau geamurile in spate... si ca sa .. mai trag un scuipilici ... deschideam usa ) indiferent de viteza cu care mergeam si tot asa.. lasa... ne intalnim noi la o ciocolata calda , si-ti povestesc tot ce s-a intamplat in culise
Old 06-04-05, 19:42   #34
aicad

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]

acest post este indirect legat de SADu.

Cei care ma cunosc stiu ca sunt fan opel astra si acum vreau sa-mi exprim sentimentele fatza de masina lui sad. O IUBESC ARATA SUPER BINE si as vrea s-o conduc macar o data in viatza. E CE MAI TARE ASTRA IN CARE STIU CA NU S-AU INVESTIT NUMAI BANI CI SI SUFLET. As vrea sa petrec nopti in shir la volanul acelei masini. As dori sa fiu eu acela care va schimba primul viteaza dupa ce va fi turbo, as vrea sa am grija de ea si sa ma mandresc in fiecare zi. Astra accea e o bijuterie, un top model ce nu a aratat inca ce poate.

Astra LU' SADu TE IUBESC.

NO FURTHER COMMENT!

Inconstienta ucide oameni nevinovati! Jos Gaina!
aicad is offline  
Old 06-04-05, 19:48   #35
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Desi pus initial la divertisment.... topicul, prin continutul pe care l-a capatat, s-ar integra mai bine la Comunitate...

Dupa citirea lui.. pot spune ca se potriveste cu bannerul de pe prima pagina:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	banner_259.jpg
Views:	135
Size:	58.7 KB
ID:	23653  
RoSonic is offline  
Old 06-04-05, 20:08   #36
LaMishto
Crazy Drivers Members

Stage 5

LaMishto's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Mitsubishi]

hai sa zic si de bine.. intru pe forum.. si incep sa postez ca nebunu`.. jale mare.. mesaje private sa incetez.. adevaru` ca nu`mi dadusem seama.. si eu cam tampitzel.. postam destul de aiurea (cred ca am lasat la o parte obiceiul asta, nu sunt sigur.. ).. primesc mai multe pm-uri sa incetez.. si, sincer sa fiu, cel al lui G nu m`a incantat deloc.. imi era antipatic.. eh.. long time ago prietena mea fiind din Vaslui, merg saptamanal la ea.. ii dau pm lui HolySoul.. il vede tarziu, deja ma intorsesem acasa.. ma suna.. ramane pe sapt viitoare.. ne intalnim sambata ce a urmat.. in jurul orei 21.. pe strada.. gheatza.. mergem in poligon sa dam cerculetze.. am zis ca e cam riscant.. si am renuntat.. am mers sa pozam kitch-uri.. la kadettu` ala alb.. Doamne, cat am putut sa radem! facem prima poza si iese o fetishcana la un balcon de la parter.. dc facem poze.. dupa aia vine toata familia in balcon.. scandal.. ca dc facem poze.. am zis ca ne place masina si vrem sa o cumparam cam asta a fost pt prima saptamana.. apoi.. multe alte week-end-uri.. drumuri Iasi-Vaslui.. viscol, gheatza, viteza.. super.. am cronometrat 0-100.. e un tip de nota 10+.. apoi m`am intalnit cu Cartman si Singurelu.. am stat juma` de zi la cioace.. sunteti niste nebuni incurabili dracilor apoi a urmat intalnirea de pe 12 martie.. ff super, doar ca a trebuit sa intervina prietena.. n`am putut sa stau pana la sfarsit din cauza ei.. cam asta s`a intamplat timp de 3 luni in afara forumului.. pe forum.. hmm.. am avut userul suspendat vreo 5 zile.. in care am disperat.. atunci am discutat prima data cu Gratzian pe mess.. si mi`am schimbat total impresia care mi`o facusem dupa mesajul privat.. felicitari Gratzian pt tot ce ai facut pana acum! keep on the good work! asha.. acum hai sa vedem.. hmm.. aleks.. un baiat super de treaba, sper ca intr`un week-end sa ajung prin Bacau sa il cunosc si personal.. SV 05 YBG imi place ca imi vorbeste cu \"tinere\" e de treaba, il astept in Iasi.. ca tot promite ca vine mai este steph.. cu el am vb pe messenger.. baiat bun.. si cam asta e.. Santos.. imi cer scuze ca n`am reusit sa ajung la Bucuresti.. sper sa ma revansez cat de curand.. imi cer scuze daca am omis pe cineva..
LaMishto is offline  
Old 06-04-05, 20:51   #37
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

shhhht , stai acolo , ma rog la Dumnezeu sa .. vad un topic gen .. CURSE la IASI .. de abia astept.. si singur si tot vin
EvLSant0S is offline  
Old 06-04-05, 21:22   #38
LaMishto
Crazy Drivers Members

Stage 5

LaMishto's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Mitsubishi]

asta si eu astept.. cica nu mai este mult sorry pt offtopic
LaMishto is offline  
Old 06-04-05, 23:28   #39
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"andrey2003\"
xxDADIxx este cel mai VIRTUAL!!!! Este facut in ADOBE-PHOTOSHOP!!! Esti cel mai bun!!! MULTUMIM DADI!!!
Mersi mersi! datzii omului banii, oricum ai un suc, bere ce vrei de la mine. Mai zi poate te aud si ceva gajici
xxdadixx is offline  
Old 06-04-05, 23:35   #40
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

heh .. sa incep si eu ... k am vazut cuvinte grele la adresa mea ..

Totul a inceput acum 2 ani .. sau 3 ... faceam 18 ani .. eram inebunit dupa mashini .. imi doream nespus de mult sa imi iau carnet .. conduceam foarte mult fara carnet .. intr`un final imi iau carnetu`l a 2`a oara ... Intr-o seara am ajuns in portul tomis ... si ce`mi vad ochii .. multa lume ... multe mashini ... si ce faceau ... sa dadeau cu frana de mana .. se intorceau .. faceau liniutze ... faceau tot ce eu vazusem in filme si doar la televizor ... wow .. am ramas .. cum e posibil sa faci asa ceva cu o mashina .. am incercat si eu .. mi`am luat avant ... am tras frana d mana .. am tras de volan .. am intors eu cat am putut ( ma dadeam cu berlina ) si s`a oprit motoru ... dar eram super fericit .. am intors mashina 800 de kilograme asa cum faceau altzii ... wow .. imi tremurau genunchii ... imi tremurau mainile .. eram fericit .. de undeva de departe se auzeau rasete ... hahah ia uite si la asta .. calca ambreiaju ... haha hlasa`ne .. cine era .. cine urla .. erau aia cu X care ii vedeam prin orash .. cu mashini care urlau .. cu muzica .. care faceau fel si fel d nebunii prin port ... ei era... in fine .. am mai incercat odata de 2 ori .. o faceam din ce in ce mai bine .. apoi am ieshit din poligon si au inceput baietzii sa faca nebunii stiau meserie mai multa k mine ... OK .. am zis .. tre sa ii cunosk ... am auzit eu de ashtia cu X`ul k intra pe undernet ..si cum eu eram un impatimit al mircu`lui .. jap pe #x_team sa ii cunosk .. sa ma bag in seama cu ei .. sa vad ce si cum fac si sa invatz mai multe .. ok .. in fine .. vorbesk cu ei pe internet cu CT-81-URS .. cu ZMA`ul .. si inr-o seara .. vine al meu ZMA in port si se da cu frana de mana ... si cand pleaca .. imi iau inima in gura si il opresk .. imi aduc aminte si acum aminte dialogul .. era cu ursu in dreapta

Eu : salut sunt sp00fed de pe internet ..
El : salut .. si a ras .. incantat silviu .. el e ursu .. bla bla

Asta a fost primul meu contact cu x - team`ul .. apoi ... inceput cu incetu ... am inceput sa ii cunosk ... o mik descriere .. despre fiecare urmeaza

MDN`ul ( alis footyx sau Dragosh ptr prieteni ) : un super om .. un preten .. un .. nush .. nu am cuvinte un om .. care .. daca la ora 4 noapte il suni sa t ajute la ceva ... daca shtie .. si poate si NU E BEAT t ajuta ...

Psycho is offline  
Old 06-04-05, 23:40   #41
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Tipic Psycho!!! Sa traiesti maaaaaa !!!
Gabi is offline  
Old 06-04-05, 23:42   #42
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Hai sa povestesc si eu cum a inceput totul pt mine.

Mania masinilor o aveam de cand mi-am luat permisul desi nu aveam o masina potenta. O alergam cat puteam, in cerc restrans, imi luam mereu bataie dar cel putin ma amuzam.

One day.. acea masinuta a fost vanduta (sincer mi-a parut nespus de rau dupa ea) si au urmat zile intregi de cautari. Eu stiam ce-mi doresc, vroiam ceva puternic... A trecut mult timp, urma sa raman la un seat cordoba dar... exact cu o seara inainte de a cumpara seatul am gasit aceasta masinuta. A venit fostul proprietar cu ea pana la noi acasa, deja sansele mele de a-mi realiza visul erau mai mult de jumate duse, nu ma asteptam la o asa masinuta, nu stiam ca-i VR6 stiam doar ca-i vento. Din momentul in care a intrat pe straduta m-am indragostit, am zis ca asta e masina pe care o vreau cu toate ca nu stiam motorizarea... park a tras la mine .

In fine, a fost cumparata.. etc etc.. am inceput bineinteles s-o alerg, am facut ceva victime si la un moment dat am avut o problema la ea, pe care multi o stiu... nu mai tragea. Nestiind ce poate fi, cititor mai vechi al forumului am zis sa-mi fac un user sa intreb si eu pe ceilalti o parere. Primul meu post a fost la troubleshooting... probleme cu debitmetrul (credeam eu ca am). Tin minte ca singurul care mi-a raspuns a fost CatalinRS4 si cu care am inceput sa vb si pe messanger. Despre acesta vreau sa spun numai lucruri de lauda.. desi a intrat in multe polemici in relatia cu mine intotdeauna mi s-a parut un tip ok si vreau sa-i multumesc mult pt multe sfaturi pe care mi le-a dat si pt gestul sau din vara.

Treptat treptat am inceput sa ma duc in H... nu stiam pe nimeni, ma duceam si stateam retras cu prieteni mai vechi in domeniu si admiram activitatea din parc. Cu timpul am inceput sa-i cunosc pe Santos, alex_maxx, hondarul, rosonic, syncro, GSI, Marian20, MMS, CMS, FUG, TYE, BogdanSHA, ford etc etc... multi oameni de calitate alaturi de care am petrecut zile exceptionale. Imi pare rau ca multi dintre acestia au inceput sa se retraga dar fiecare are problemele lui si sunt si eu constient ca la un moment dat totul se va termina si pt mine (sper ca nu foarte curand )...

Cu timpul am cunoscut si alte persoane din comunitate, din afara Bucurestiului: Gabi, X-Ray, CeRes, fetele dinamoviste si sa nu o uit Carmen . Toti mi s-au parut oameni cum rar intalnesti. Povestea ar fi lunga... concluzia e una singura... Daca nu ar fi existat 4tuning nu ar fi existat o asemenea legatura intre toti pasionatii de masini, daca nu exista 4tuning nu intalneam atatea persoane de calitate si nu in ultimul rand... daca nu exista 4tuning... nu exista 4SpeedSquad...

VW Vento VR6 2800cc - First Love
BMW E46 - Almost ready
B|shOp-VR6 is offline  
Old 06-04-05, 23:45   #43
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

de asemenea are omu un bulan la mashini ... ceva d neimaginat .. respekt dragosh .. si ... ai lov iu man .. apropos mai fatzi si tuh freza dimineatza k ai o fatza d damigeana

tra`ul ( andu ) un super baiat .. cu dintzii strambi .. hehe un nebun ... un om care dintr`o solenza .. de 1.4 scoate untu ... respekt ptr ceeea ce faci

79BYG .. un super om de asemenea ... un preten .. un nebun .. n`am cuvinte sincer ...

hmzz.... vremurile in care ne`am cunoscut eu .si ei .. sunt vremurile in care toata lumea in orash .. vorbea de portul tomis .. de aia cu X ... cand ne oprea politzia ... cand fugeam .. d politzie d la metro ... din portul tomis ... heh .. imi aduk aminte ... cu placere de noptzile pierdute in portul tomis .. cu dragosh .. cu andu .. cu silviu .. cu mani ... noptzi in care plecam acasa dimineatza ... la ora 5 - 6 cand ai mei se trezeau si se duceau la munka ... vremuri d care imi aduk aminte si acum cu placere si p care le plang ... ce n`ash da sa fie totul k inainte ... sa fim totzi prieteni ..sa fie cum a fost inainte ... cand mergeam in port totzi ... si fugea lumea d noi .. ehh ... ehh vremuri ...

Ceres : un super om .. urmeaza acum povestea ... heh .. am intrat eu odata p mirc .. si la o legala la bucureshti nu am fost si .. cei din x team mi`au zis k gasesk poze si filme pe un site d net .. for tuning .. sau 4 tuning .. ceva d genu ala .. am intrat eu ... am intrat dupa 1 saptamana p forum ... si undeva la cursa de 1 mai d acum 1 an sau 2 .. nu mai shtiu exact am vazut inscrierile .. si vad eu p un tip .. avea nick ceres ... k se inscria cu un subaru imprezza WRX .. sti .. bla bla bla .. o mashina p care o visam noaptea .. ok .. imi zic .. hai sa vedem .. daca omu .. ma ia si p mine la o tura .. dupa multe ganduri si incercari .. ii dau un PM .. ii zic .. uite omu sunt X .. sunt mihai si .. am si eu o rugaminte la tine .. de 1 mai ma dai si pe mine cu subaru .. sa vad si eu cum e ...k o visez noaptea si vreu si bla bla . .omu zice da .. uite nr meu ... suna`ma ... il sun p om ... hai sa ne int. ... eram cu prietena ... iese omu p linia dreapta d la costineshti si ii da .. si ii da frate si nu mai puteam ... am inceput sa tremur .. am balbaiam .. nu mai simtzisem niciodata asa ceva .. urla motoru ... piua sa schimbe vitezele .. imi explica el ceva acolo de ce piuie bla bla .. neinteresant .. ma uitam la turometru .. si la viteza . .mersesem cu 220 .. wow ...
Psycho is offline  
Old 06-04-05, 23:53   #44
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

... ii da si invers .. ma dau jos din mashina .. excitat .. incantat .. tremuram .. e si d atunci am ramas preteni .. respekt ..

andrei .. sad`u .. chiar pe el nu ami stiu cum l`am cunoscut .... dar .. nu vreau decat sa zic respekt .. si esti un maniac .. esti bolnav .. mergi si fa un consult ... iti dau eu banii ... no offence suferi d boala mashinilor

TYE ... : dupa legala de la prisma vad o solenza .. albastra eu am una alba .. mamaa bara modificata .. spoiler .. praguri wow .. mi`a luat fatza .. in fine .. ajung acasa . .intr`u p forum si vad k omu avea user .. dau pm . .il intreb daca el e cu solenza albastra am intrat in VB .. de 1 masi seara mi se pare l`am alergat prin neptun .. il opresk .. vb cu el .. hmmzz nimik interesant .. apoi ... vb cu el la tel .. neinteresant .. .. discutziile continua p net .. si anu trecut ii zic lu omu sa vina la mare .. ii gasisem cazare .. ii aranjasem tot dar din cauza lui s`a pierdut totu .. si nu a mai gasit cazare ... datorita serviciului .. in fine ... si a venit la mine .. au fost nishte super zile petrecute cu el .. e un super om .. e un preten adevarat ..s a vedem anu asta ce mai facem .. virgil tzine minte .. daca anu asta nu vii la mine ... jur k daca itzi prind mashina in statziuni ti`o las fara bari .. fara jante p sticle de lapte .. si VB SERIOS ...

Gaby .. evilsantos .. nu pot spune multe cuvinte despre ei ... ptr . ne cunoashtem de pe forum .. nu imi place sa manank *** .. despre nishte oameni pe care nu ii cunosk .... mai ales p gabi ... o sa ajungi la mare odata si odata si o sa ne cunoashtem ... santos .. tzine minte ce ti`am zis ... vii la constantza si facem nebunii ... si imi pare nespus de rau de ce s`a intamplat la bucureshti acum la tuning show ... dar vom sta la un pahar d vorba si ... ne vom cunoashte mai bine ... asa e daca vii cu coada dupa tine sa`mi fie invatzare de minte )
Psycho is offline  
Old 07-04-05, 00:01   #45
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

sunt multzi p care i`am uitat .. pe adi DMX ... super omu .. pe blue eyes .. pe VPR`ul .. pe office ... p art .. 87 ady ... madfish .. si totzi cei care frecventeaza constantza ... ... sa nu uitam fetele ... zana rea .. anami care am vazut`o si cunoscut`o prin intermediul 4 tuning .. ... pe dogarel .. si pe multzi altzii p care poate i`am uitat intentzionat sau fara sa vreau .. oricum daca 4 tuning nu era . ... nimik nu era ...

era sa uit .. sucker ...

heh ... ma uitam la televizor si vedeam un videclip cu un om supraponderal care dadea startul la nishte mashini intr`un videoclip .. l`am vazut si la bucureshti la legale .. l`am cunoscut acum la prisma si mi se pare un super om .. desii puteam sa pun pariu k are un pic din aerele de vedeta .. dar nu a fost asa ... ia ganditziva bine .. shtitzi despre cine vb ... ?? cred k da .. vb de micutzu .. MRC care daca nu era .. .. el si florica si sebastian .. asa ceva nu ar fii existat .. legale ... heh ... nu cred ... si sa nu`l uit si pe JKV`ul care a primit delegatzia d la constantza .. esti putin nebun sa primeshti atatzia nebuni la tine acasa ))

cam atat de la mine .. daca mai e ceva revin cu comentarii :P
Psycho is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -