\" Scrieti cateva randuri despre un alt membru 4tuning, parerea voastra, buna, rea, orice este permis. Daca v-a enervat, daca v-a suparat, daca aveti boala pe cineva, daca va place de cineva\"
Hmmm.. ptr 1 ? imposibil ..
ptr toti .. parca mai merge.. (cunsocutii)
Urmeaza o pov. ff lunga :P
So... totul a inceput pe undeva pe aici ..
https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=6036 uitati-va in josul pozei .. o sa intelegi la ce ma refer
Dupa... am facut rost de filmul cu Supra Vs Porsche .. din buc.. si .. am dat un tel. cuiva de la 4tuning .. sa ne intalnim, sa-i dau filmul .. sa-l .. puna pe site, zis si facut .. acea persoana mi-a tot zis sa intru pe forum .. si .. am facut`o .. 7 septembrie 2003
Toate bune si frumoase .. discutii pe forum,usor usor am inceput sa ma inteleg bine cu unii .. FireBurn/Zmd/TNos/marian20 .. etc.
dupa care a .. inceput epoca H`ului .. tot auzeam H, H , H , H .. tot intrebam de H .. pana la urma.. am vazut un film .. din \"H\" si .. am zis.. sa ma duc ..sa vad si eu .. ce si cum .. zis si facut.. intr-o vineri .. la ora 10 am plecat de acasa .. pe jos

pana in pescarush .. eu .. credeam ca.. ala e H`u la inceput

si am stat.. de la 11 .. pana la .. vreo 1 .. tot vedeam masini frumoase trecand pe acolo

dar nici una nu se oprea.. am dat cateva telefoane.. unor oameni, nu forumisti .. incercand sa aflu .. unde e acest H... in fine .. vinerea aia a fost un esec total ..
dupa.. am vbit cu fireburn .. i-am spus .. ce si cum , mi-a zis.. ca .. asteptam unde nu trebuia .. si mi-a zis.. sa vin .. sambata la ora 21:30 in fatza la stadionul dinamo .. m-am dus.. inima`mi batea ca... o disperata.. si .. au aparut.. FireBurn impreuna cu .. 3 necunoscuti ptr mine .. am intrat in masina,timid.. fireburn de abia schimba 3 cuvinte cu mine.. in fine.. am ajuns in H ,iarna.. am coborat din masina.. au inceput aia sa se invarta cu masinutele pe acolo .. eu inghetat de frig, la fel ca si fireburn si ceilalti 2, usor usor.. au inceput sa apara, zmd`u , synkro , TNos , marian20 , si tot asa .. tot intrebam eu de tye

se pare ca avea treaba in seara aia si nu a ajuns .. eram noob`u noobi`lor.. nu stiam pe nimeni/nimic si etc. dupa vreo ora de discutii .. ne-am suit in masini .. si.. am mers undeva... unde s-au intamplat diverse chestii

dupa care.. lumea s-a retras in .. Ines daca nu ma insel,un local prin obor.. am stat pana la 2-3 .. era un frig de-ti inghetzau .... asa, in fine ... ne suim in masina , si acasica.. n-am putut sa dorm toata noaptea, ma gandeam .. daamn, cat de frumos a putut sa fie..
acum .. stiind unde e H`u .. reuseam sa .. vin cu taxi`ul sau ..

in fine .. cu ce apucam .. atmosfera de nota 10 .. imi placea ..

Si am inceput sa-i cunosc pe .. Hondarul .. pe FUG,aicad , pe mms , etc. mai multi .. alex maxx , bishop si tot asa.. sha si etc.
toti pareau si .. chiar sunt baieti de nota 10+
H`ul incepea sa fie cunosc ca... locul de intalnire.. al ..
so .. inevitabil , au inceput sa apara .. nescunoscutii, nonforumistii , si... na.. that wasn`t good.. si mi-a venit mie o idee ... l-am chemat pe alex maxx de o parte.. si .. asa a aparut 4ss ..
desigur.. n`o sa uit in viata mea.. noaptea.. aia, in care .. am stat cu .. ford v6 , si cu aicad.. pana la 5 sau 6 ... dimineatza in H... n-ai cum sa uiti asa ceva... dupa care au fost intalnirile la spring si etc.
cel mai important lucru e .. ca.. 4tuning ..

mi-a cam schimbat... viata.. stiu ca suna aiurea.. dar .. asa e.. cunoscandu`i pe.. baietii astia .. stand cu ei .. si etc. am invatat.. usor usor .. mecanica..

putina :P ,dar.. peste toate.. mi-am schimbat felul de a gandii si etc. multi .. ff multi imi spun ca .. m-am mai maturizat..
tot prin intermediul 4tuning`ului .. am .. castigat.. 4-5-6 prietenii adevarati .. cel putin asa consider eu .. Ford v6 , bishop , audiperformance.. in fine..
So .. pana acum .. avem asa.. - schimbat mod viata + prieteni adevarati..
but .. that`s not all ..
4tuning mi-a mai oferit si ..

o plimbare cu toyota Supra

, + audi rs4 , normal... asta datorita lui dz1 / catalinrs4.. pe care .. ghicitzi unde i-am cunoscut.. 4tuning... so ...
and still .. that`s not all
Datorita lui Hondarul.. si .. datorita .. celui care a facut sectiunea femei pe forumul 4tuning

si datorita lui catalin rs4 care a facut topicul ala.. unde au aparut pozele cu EA ..

eh .. aceste 3 \"elemente\" mi-au oferit cea mai ..

scumpa fata de pe fatza pamantului .. n`o sa stau prea mult pe subiectul asta ca stiu ca nu`i place.. so .. again .. 4tuning .. mi-a oferit...
asa..
acum.. trecem la.. \"cateva randuri.. ptr ALT membru 4tuning

\"
si o luam usor..
aveti grija ca-s .. extraordinar de MULTI
Ford V6 - Un baiat de nota 11 , un prieten ADEVARAT , un petrecaretz cum rar gasesti , un baiat destept , un tip cu care nu am avut NICIODATA .. nici cea mai mica discutie mai .. aprinsa , nu m-am certat niciodata cu el si etc. so.. un tip de nota 10 .. din toate punctele de vedere
neeeeeext
Mister 4tuning - dl. Bishop-VR6
pfff .. aici e mai greu

, Tipul cu care... am mers la cele mai multe ... \"deplasari\" in bucuresti sau inafara bucurestiului .. tipul .. ptr care.. ma umpleam de nervi la fiecare cursa LEGALA :P pierduta... , sau .. urlam de bucurie la fiecare cursa castigata de el , e un tip deschis cu care poti sa vbesti cam.. tot ...

iarasi .. un petrecaretz... cum.. rareori vezi .. \"sfat: Nu incercati sa-l imbatati pe bishop din banii vostri.... o sa da-ti faliment , va asigur

\"
Aicad - Tipu` m-a ajutat tot timpul cu sfaturi si etc. ii sunt.. dator.. la fel ca si celorlalti 2 forumisti de mai sus, aicad... un baiat tare destept , un baiat pe care-l stiu de.... mmmm .. MULT timp

de prin H , so.. n-ai ce sa-i reprosezi lui aicad...
Hondarul - Cel MAI MARE COMUNIST pe care l-am cunoscut..... in viata mea.. pregatitzi-va sufleteste ptr asta.. e lunga caracterizarea... this is a really really strange dude.. :P , pur si simplu felul lui de a fii ... vorbele pe care le foloseste .. un ex. rapid ... el saluta cu .. \"aloha\" sau ... isi ia la revedere spunand ... va doresc multa apa calda si .. paine .. sau .. pm. Cred ca atzi inteles ideea , ma intreaba daca am bagat.. galushka la supa =)) .. so .. un tip .. tare TARE haios .. dar totodata .. ciudatzel
ai auzit hondare ?

te-am facut ciudatzel pe forum .. si comunist
dar.. peste toate astea.. e un baiat pe care poti sa te bazezi.. (cred) si .. e greu.. caci nu stii cand glumeste si cand vbeste serios.. so.. nu prea stiu ce sa zic despre el

de ajuns..
next
Viviesp - membru 4tuning vechi

un prieten adevarat i guess.. m-a ajutat tot timpul cu sfaturi si nu numai .. a muncit atata timp la capri`ul lui .. acum se pare ca.. toata munca.. a dat roade.. si se poate plimba linistit in .. masinutza lui cumintica.. doar un V6.. care papa honde de 160 de cp

congratz vivi .. n-am ce zice despre tine.. decat.. laude.. tu ai fost cel care mi-ai bagat mintile-n cap .. cand.. eram ceva gen .. mafiotu .. sau donhacker sau carlo_rs_gti

10xz
DnI - hmmm DnI .. greu..

un baiat.. care adora muzica tare in masina

viteza si etc. nush ce sa spun despre el ..