Comunitatea globala 4Tuning Aici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum |
13-04-06, 23:07
|
|
Stage 2
|
Re: In ce liceu / facultate inveti !
Quote:
Originally Posted by needBrain
pai am ispasit pedeapsa la Penitenciarul National Mihai Eminescu Constanta
acum sunt "student" ca n-am mai fost la facultate de vreo 3 luni :P la Jurnalism in cadrul Universitatii Ovidius Constanta....
|
MINTI! Ca te trimite nevasta-ta la facultate
|
|
|
13-04-06, 23:08
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
pai de trimis...ma trimiti...dar asta inseamna ca ma si duc???
|
|
|
13-04-06, 23:10
|
|
Stage 2
|
Quote:
pai de trimis...ma trimiti...dar asta inseamna ca ma si duc???
|
Aaaaaaaaaaaa! De acum incolo nu numai ca te duc eu la facultate, da` stau cu tine la cursuri
|
|
|
13-04-06, 23:13
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Deea
Aaaaaaaaaaaa! De acum incolo nu numai ca te duc eu la facultate, da` stau cu tine la cursuri
|
ce planuri ai,misto ) ma bucur ca-mi vrei binele,dar...chiar nu e necesar,pe cuv meu....si in + mai am si cursuri de pe la 8 dim....si nah...e durere cu trezitu la ora aia...hai k ma cunosti mai bine de atat
|
13-04-06, 23:14
|
|
Stage 2
|
Quote:
ce planuri ai,misto ) ma bucur ca-mi vrei binele,dar...chiar nu e necesar,pe cuv meu....si in + mai am si cursuri de pe la 8 dim....si nah...e durere cu trezitu la ora aia...hai k ma cunosti mai bine de atat
|
Nu e problema. Te trezesc eu De fapt, te tin treaz toata noaptea
|
|
|
14-04-06, 17:11
|
|
Purtator cuvant SUN RACERS
Stage 5
Member of: [Sun Racers] [Opel]
|
hmmmmmmm.....ce este ma aicea ? congres familial ?
|
|
|
15-04-06, 16:01
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Hmmmm, Romano-Americana, imi suna cunoscut.
Sunt in anul 2 si pot spune ca program mai usor ca aici nu prea am auzit prin alta parte, eu am 1 seminar si 1 curs pe zi si nici la alea nu ma duc. Nu am fost deloc primul semestru de pe anul 2 si am luat 2 restante din 6 examene si alea din cauza ca nici nu m-am uitat pe cursuri macar, ca daca stateam putin sa le citesc le luam si pe alea.
Partea proasta este cu restantele ca sunt 20 E bucata, in rest nu am avut probleme cu nici un profesor, decat cu secretara de la REI pe care era s-o bat de nervi odata prin primul an dar ne-am impacat incet incet.
Ema daca tu ai avut anumite probleme asta nu inseamna ca acele probleme sunt generale, cu mine nu s-a purtat nici un profesor urat cat am dat pe acolo si nici acum cand mai dau o data pe luna si atunci doar fac caterinka tot nu am avut probleme cu nici unu. Poate sunt anumiti profesori afemeiati si tocmai pe aia ai avut tu ghinion sa-i intalnesti.
P.S. Ema ai un fel de exprimare foarte de "***" ca sa folosesc cuvintele cunoscute tie si asta nu e deloc frumos pentru o fata. Nu o lua in nume de rau ca nu am nimik cu tine, dar e pacat, nu crezi? Eu doar am citit un post de-al tau si deja nici nu as vrea sa te cunosc, si nu e de mine ca nici nu ma intereseaza de tine, si sunt sigur ca sentimentul este reciproc dupa ce am scris aici, dar gandeste-te ca daca mie mi-ai lasat impresia asta, ai mai lasat-o si altor cateva sute de persoane care citesc topicul asta.
16-04-06, 16:48
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
Liceul Teoretic Avram Iancu Cluj-Napoca
cls 10-a, mate-info ... fuck'in complicated....imi plake din felu meu info da mate....neeeeeee.... ori cum super marpha liceul dupa parerea mea cel mai marpha din cj si invetzi da si traiesti
|
|
|
05-05-06, 19:44
|
|
Stage 5
|
in politehnica- la facultatea de mecanica- actionari hidraulica
adica vetzi avea nevoie de mine ca sa va facetzi masina sa sara tzup tzup
|
|
|
05-05-06, 19:51
|
|
Stage 5
|
ba da vatzi nimerit totzi la facultatzi dastea straine
in poli nu e nimeni. maasteptam sa fie plin de oameni care sunt in poli- flacau ala cu meganul galbem-RUS care apare peste tot pe aici masina (ca omu nu prea e) e la mine e tot in poli si mai renaul clio -COX l-am mai vazut prin poli. si ma ie un logan albastru la facultatea de electrotehnica. dar nici unu din ei nu i-am vazut pe aici (sau am intrat yo prea des )
|
|
|
09-05-06, 23:17
|
|
Stage 1
|
se pare ca nu invata nimeni in Mihail SAdoveanu ... lasa ca "invat" eu si pt voi .. profil: mate-info...
|
|
|
12-05-06, 19:48
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [VW]
|
da.... nu invata nimeni in Constantin Brancoveanu?....pe acolo ma puteti gasi din cand in cand.....
|
|
|
20-05-06, 00:11
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
Fabrica de ingineri hd AKA Facultatea de inginerie hunedoara anul 3 de "macKeala" Cea mai belea faculta din asia de sud est ....E bine aici
|
|
|
20-05-06, 00:59
|
|
VW Driver
Stage 3
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [VW]
|
Liceul Stefan Odobleja.. din Craiova.. No comment! mai bine la Balaceanca!
|
|
|
21-05-06, 18:47
|
|
Stage 2
|
U.P.B . Facultatea de electronica si telecomunicatii
|
|