Comunitatea globala 4TuningAici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum
eu ma bazez sa iau 5 ca din cate am vorbit cu profa de mate dupa nu am prea mari sanse sa iau 5...am avut supraveghetori care daca ne vedea ca ne uitam in stanga pe perete zicea sa ma intorc in fata si daca ma uitam la tabla sa ma uit pe foaie...sper sa iasa 5
sper sa se afle si maine
mie imi zici ?ca stiam variantele de mai sus, eram aproape sigur pe ele, apoi inainte sa se aduca subiectele s-au aflat de la nepoata asistentei etc. var 93 17 30..apoi cand am vazut subiectele..oricum am aflat variantele in timpul bac-uluia iesit bine pana la urma.
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [SEAT] [AUDI] [2 Roti]
Re: Bacalaureat 2009
hehehe...acum am gasit thread`u asta
sa`nceapa lauda ...
romana oral - erau 2 babe biletu` 100 - legea educatie - m`au intrebat ce as schimba daca as fi ministru .. le`am dat'o pe aia ca prima data as mari salariile profesorilor ... nu au mai avut alte intrebari : 10 !
engleza oral - numai stiu ce bilet ... oricum era despre relatia parinti-copii ... le`am zis ca eu nu fac altceva decat sa cheltui banii lu` tata si sa ma distrez...si ca nu le zic nimic alor mei ... au inceput sa rada : 10!
romana scris ... 2 bunaciuni ce fericit as fi fost sa fi dat oralu` cu eleee .. sa speram ca peste 9.50 !
mate ... peste 9 ? sa speram
nu ma intrebati cum am reusit
'07 Peugeot 307CC
specialitatea floare la ureche...bafta la spor maine...la mine in oras ploua torential si fulgera foarte tare sper sa nu derapez maine la liniute(viteza 50m)
Am dat la sport azi...a descurs bine treba...inafara de faptul ca s-au imprasitiat vreo 2 baieti si o fata la proba de viteza...au mai cazut si cu capra vreo 2...si cativa au dat pe langa poarta la handbal)
__________________ Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare