Comunitatea globala 4TuningAici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum
am deschis acest thread cu scopul de a le ura tuturor userilor care incep maine "chinul" MULT SUCCES!....si totusi astept cateva pareri despre cum v-ati pregatit cat de pregatiti sunteti si evident frumoasa intrebare:aveti de gand sa copiati?daca da cum?
__________________ Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare
Si aici ai dreptate. Totul tine de supraveghetori. Daca s-au strans bani pentru protocol (mancare , bautura) pot s-o lase mai moale. Sper sa nu fie probleme in privinta asta. Succes la oral , eu am marti
mult succes si pot sa le spun celor care-si vor alege o facultate mai dificila ca o sa va rugati sa mai dati bacul in loc de sesiune. poate chiar 2-3 bacuri)
eu maine intru de la ora 1...sper sa iau si eu macar 6...voi cat ati luat?
6 s-a luat la noi in liceu doar cand dupa 5 minute o cunostinta a lasat biletul si-a spus "nu stiu". Si-a repetat aceleasi cuvinte cand a fost rugat sa traga alt bilet. Se ia lejer 9 , succes !