Comunitatea globala 4Tuning Aici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum |
21-06-09, 01:04
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Agresat fizic in trafic de posesorul auto B-95-VNJ
In aceasta seara, 20.06.2009 in jurul orei 21:30 a avut loc un incident foarte neplacut. Fratele meu in timp ce se deplasa de Virtutii spre Regie , la intrarea pe Virtutii a fost claxonat de soferul Fordului Mondeo B-95-VNJ care intetiona sa faca stanga pe Virtutii de pe Uverturii . Acesta l-a claxonat crezand probabil ca fratele meu va intra pe banda 2 in fata lui, dar el a intrat pe 1 si si-a continuat drumul. La scurt timp cealalta masina a venit in paralel si a avut loc un schimb de replici cu geamurile inchise.
Moment in care soferului Fordului i s-a pus pata sa-i blocheze masina cu orice pret. A avut loc o urmarire in trafic care s-a oprit pe Splai, pe langa IDM unde soferul fordului a blocat masina. DIn masina lui s-a dat el jos insotit de alt individ si au inceput sa-i care pumni fratelui meu prin geamul deschis.
A reusit pana la urma sa inchida geamul, sa fuga pe contrasens, timp in care prietena lui dupa lungi insistente a reusit sa intre in contact cu cei de la 112.
In acest timp indivizii s-au pus din nou pe urma lor. Au reusit sa scape si sa ajunga la o sectie de politie unde au dat declaratii , au facut plangere si s-au luat amprentele agresorilor de pe masina.
Numele unuia din agresori este Nicolae Lucian, domiciliat in Sector 2 Bucuresti ,el fiind posesorul si conducatorul Fordului Mondeo albastru, B-95-VNJ .
Last edited by BC-20-LET; 21-06-09 at 23:38.
|
|
|
21-06-09, 01:23
|
|
Stage 5
|
Re: Agresat fizic in trafic de posesorul auto B-95-VNJ
Nasol,daca are ceva urme fuga repede la IML sa scoata certificat medico legal.
Mi s-a intamplat si mie ceva de genu dar eu m-am dat jos si i'am incarcat bine pe aman2 dupa care tot ei au mers la politie.
Daca vrei sa te razbuni la fel,incearca prin diferite metode sa afli adresa lui.Filaj si calcati in picioare.
|
|
|
21-06-09, 10:26
|
|
Stage 4
|
imbecilii de genul asta merita urmariti si facuti pachetel ca nu rezolvi mare lucru pe cale legala.
|
|
|
21-06-09, 10:50
|
|
Stage 4
Member of: [PEUGEOT] [2 Roti]
|
La fel zic si eu ...urmariti si rupti in doua ca o merita.Politia iti spun eu ca nu o sa faca mare lucru.Tatal meu a avut o situatie similara dar noroc ca are tot timpul o bata la el si le-a rupt oasele alora.
|
|
|
21-06-09, 21:59
|
|
Stage 5
|
cu legea chiar nu rezolvi nimic (ce nasol suna...) daca vrei afla exact unde stau si bagati la porbagaj si dusi la padure legati in...gol de cpac, batuti si lasati acolo
|
|
|
21-06-09, 22:11
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
|
Daca dai de ala da-mi un mesaj.....si-asa vreau sa schimb bara si capota la masina....o plimbare prin Bucuresti seara.....pe cheiul Dambovitei.....pe capota unei masini....romantic.....nu ? O sa-i placa !
|
|
|
22-06-09, 17:03
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
eu m-am invatat sa tac si sa-l las sa ma injure, ca era s-o patesc de 1000ori pana acum. daca-l vad ca e mai mare ca mine, tac si-l las in pace sa injure ) am fost si eu urmarit, mi s-a blocat si mie drumul si tot asa. dar am scapat de fiecare data
|
|
|
22-06-09, 17:08
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Si mie mi s-a intamplat de vreo 2-3 ori si de fiecare data am facut acelasi lucru : am lasat geamul 2-3 cm in jos sa aud ce are de zis si apoi i-am aratat bastonul telescopic ).Sa vezi ce repede se calmau zmeii
|
|
|
22-06-09, 17:43
|
|
Stage 5
|
Ce mor eu pe basinosii astia.. Daca greseste, injura-l, mascareste-l, dar nu trebuie sa o dai in scene d-alea din filme.. In locul lui fratitu puneam un prieten sa-mi dea 2-3 pumni bine asa sa-mi scoata macar un dinte si la urma trageam de ei...
|
22-06-09, 19:08
|
|
Audi Driver
Stage 5
|
Nu e nevoie, ca i s-a scos deja .
|
|
|
22-06-09, 19:32
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
|
si eu am patit-o de mai multe ori, odata chiar pieton fiind ( a trecut un prost printr-o balta, m-a facut ca naiba, l-am injurat....si tot el rau venea spre mine sa ma bata..om la 40 ani), si altu intrase ca prostu in intersectie, eu i-am dat claxon sa stie prostu sa stea ca aveam ceva viteza si nu puteam sa ma opresc, si tot el injura, si apoi dupa mine nervos, m-a depasit, a oprit in fata..nu stiu ce a comentat in oglinda si a plecat .
tara asta e plina de prosti, din nefericere si inevitabil mai dam si noi peste cate unul si patim ce a patit fratele lui let . astia ar trebui batuti cu lantul dupa parerea mea... sper sa primeasca si el ce merita
|
|
|
22-06-09, 21:15
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Sfatul meu este sa va calmati pentru ca nu se stie la ce puteti ajunge in urma unei batai de genul asta - nu puteti stii ce pile are tugulanul pe la Politie si va treziti ca o vendeta de genul asta va poate baga la bulau. Cunosc un caz in care un cunoscut al unui prieten de-al meu s-a razbunat pe un tip care i-a facut o faza asemanatoare, i-a dat o bata de baseball in cap, lasandu-l lat. Acum face 4 ani de puscarie pentru omor.
Am avut si eu nenorocul sa fiu instigat de un tigan care s-a "lipit" de bara mea spate in timp ce eu dadusem semnal pentru a urca masina pe bordura.
Ce injuraturi mi-a carat nu va pot spune. Ideea e ca mi-am cerut scuze ca i-as fi trantit frana in fata, chiar daca aveam semnalul pus (doar sa taca din gura aia spurcata) si a continuat sa ma injure.
N-am mai suportat injuraturile lui si i-am zis sa se duca in origini de taran prost.
A coborat din masina (ca asta astepta), am scos bastonul telescopic - s-a uitat la mine si s-a urcat inapoi in masina dupa care a plecat in tromba.
Daca s-a atins de tine si ai 4-5 martori - atunci se poate actiona linistit in instanta - cereti daune morale, daune fizice, plata procesului. Chiar daca se va taragana mai mult decat o "corectie" pe loc.
|
|
|
22-06-09, 21:55
|
|
Audi Driver
Stage 5
|
Departe de el gandul de a se razbuna, cel putin asta mi-a spus mie .
Insa a fost astazi la Politie si si-a depus actele ptr a obtinea notificarea cu ajutorul careia va cumpara o arma de autoaparare, mai exact un pistol.
|
|
|
22-06-09, 21:59
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Oltcit] [Fiat]
|
Alta solutie ar mai fii acele mici/mari spray-uri paralizante...unele au un jet de pana la 2-3m...oricat de ''matahala'' o fii respectivu il faci de se rostogoleste pe jos ca o fetita
Last edited by Danutz Bratosin; 22-06-09 at 22:02.
|
|
|
23-06-09, 01:12
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Opel]
|
Sau varianta pistol legal cu ABS bile abs reprezentānd nişte bile de plastic mai DUR,nu zic să faci uz de el dar măcar la intimidare(cu legea noastră ajungi mort acasă) urmaţi īntotdeauna calea cea mai simplă şi fără violenţă că nu este bună !
|
|
|
|
|