buna , m'am inscris de nevoie pe forum desi stiu ca va fi o placere p parcurs .
o Mazda rx7 din '82 si am ceva probleme , unde pot gasi sa cumpar un cardan cat mai aproape de dr tr severin si in general piese pentru ea?
N'am intrat d un timp , am incercat sa gasesc in Bucuresti dar se pare ca nu am avut noroc sau nu am cautat unde trebuie . Pai atunci cred ca mi'ar fi de folos numarul lui de telefon , sta masina in curte de 2 saptamani . Merci mult .
daca vrei o mazda exact ca a ta,sa stii ca este una in sibiu,inscrisa si vrea vreo 12 milioane pe ea!e buna masina,merge f bine dar sta de ceva timp!A fost a unui batran!daca vrei contacteaza=ma si mai vb!
[QUOTE=panther01;635674]daca vrei o mazda exact ca a ta,sa stii ca este una in sibiu, DACA mai exista masina,da-mi te rog un nr de tel a persoanei respective.Sorin 0744334789(da un beep te rog)
Stie cineva unde gasesc un intinzator pt lantul de distributi pt un motor de 626, 2000 cm3 ?
nu te intereseaza 4 jante de al...sunt in 6 spite....sunt frumoase.."borbet"..sunt pe "16...si sunt f late...!eu am vrut sa le pun pe o mazda 323 dar sunt prea late si imi freaca cauciucurile in telescop!ti le dau ieftin...
salutare, de curand am intrat in posesia unei masini mazda 323 f BG (cea cu farurile ce se ridica) si as avea nevoie de fitru ulei si benzina, sau niste preturi, se poate sa ma ajute cineva? sau daca stiti prin zona Tg-mures-ului unde as putea gasii asa ceva