![]() |
piese
1 Attachment(s)
buna , m'am inscris de nevoie pe forum desi stiu ca va fi o placere p parcurs .
o Mazda rx7 din '82 si am ceva probleme , unde pot gasi sa cumpar un cardan cat mai aproape de dr tr severin si in general piese pentru ea? |
Re: piese
se pare ca am nevoie mult mai urgenta de un grup pt ea , daca nu original macar compatibil .. nu neaparat nou . poate cineva sa ma ajute ?
|
Aici in baia mare are un amic una asemanatoare. As putea sa-ti fac rost de nr lui sa vorbesti cu el pt pese. Stiu ca o tzine in curte de vreo 8 ani.
|
N'am intrat d un timp , am incercat sa gasesc in Bucuresti dar se pare ca nu am avut noroc sau nu am cautat unde trebuie . Pai atunci cred ca mi'ar fi de folos numarul lui de telefon , sta masina in curte de 2 saptamani :( . Merci mult .
|
daca vrei o mazda exact ca a ta,sa stii ca este una in sibiu,inscrisa si vrea vreo 12 milioane pe ea!e buna masina,merge f bine dar sta de ceva timp!A fost a unui batran!daca vrei contacteaza=ma si mai vb!
|
imi poti da un nr de telefon cu cine pot vb despre masina ?
|
shi pe mine ma intereseaza masina aia daca mai exista...
|
Stie cineva unde gasesc un intinzator pt lantul de distributi pt un motor de 626, 2000 cm3 ?
|
Sal! Pentru piese maza va puteti interesa la Al Padrino si la Japan Parts.
Eu am gasit la amandoua firmele tot ce imi trebuie! |
[QUOTE=panther01;635674]daca vrei o mazda exact ca a ta,sa stii ca este una in sibiu, DACA mai exista masina,da-mi te rog un nr de tel a persoanei respective.Sorin 0744334789(da un beep te rog)
|
Quote:
|
mazda aia nu mai este...imi pare rau baieti...s-a vandut..
|
SALUT! am o mazda 626 din 86...si am si eu nevoie de o aripa stanga fata si pozitie,tot pe partea stanga.stii pe careva care are?sau unde gasesc? pls
|
salutare, de curand am intrat in posesia unei masini mazda 323 f BG (cea cu farurile ce se ridica) si as avea nevoie de fitru ulei si benzina, sau niste preturi, se poate sa ma ajute cineva? sau daca stiti prin zona Tg-mures-ului unde as putea gasii asa ceva
|
te duci la oricare vanzator de piese auto straine si nu cred ca te cost amandoua mai mult de 100 lei :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning