Cea mai mare prostie care exista e la noi in ROmania.Prostia e in floare la ea acasa.Sunt fan BMW pana in maduva oaselor si ca orice om pasionat de BMW ajungi sa-ti placa ursul.Am vrut sa-mi achizitionez un urs inainte sa ia permisu cu gandul ca ma voi putea bucura de el asa cum se cuvine si multi stiu...refacut+motor+ jante+ suspensie sport+multe alte batai care imi consituiau in cap masina visurilor mele!Cand iti e lumea mai draga dau tamptii lege ca masinile vor fi inmatriculate dupa norma de poluare.De.....mai adu-ti urs frate!Si in consecinta mi-am luat matza.Ma bucur si de asta ca e BMW si mere frumos facut.....dar ce n-as da in momentul de fata sa am un ursache in 4 porti cu motor 2.5 Vanos sa ma pot bucura de el cum vreau.Fratilor......traim in romania inca odata.La nemti am fost cand mi-am luat BMW..vezi la ei ursi de n-ai aer.Dar la ei ca oamenii civilizati platesti impozit pe an.Oare la noi de ce nu se face asa ceva?De prea multa prostie.Sa dea domnu sa crape toti astia care dau legi stupide de nu mi-am luat eu urs!