Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 12-06-07, 11:32   #1
marmotaxxx

Stock

Default asi avea si eu o problema!!

Ideea care e, in maxim o luna o sa imi achizitionez un bmw 318 din '92 si m-am gandit sa ii fac ceva modificari ca mai tot omul
Prima chestie pe care asi vrea sa o modific ar fii evacuarea, dar din ce am inteles eu ar fii cel mai complicat lucru de schimbat deoarece in unele cazuri s-au pierdut ceva calutzi dupa modificarea acestei componente!
al doilea lucru pe care vreau sa il modific este admisia dar si aici din ce am citit eu pe forumuri este o problema, cu treseul si ca ar fii mai indicat un Kit de admisie de aer spor fata de un filtru conic!
ar fii bine venit si un unicip de la master tuner!!!!
unde vreau sa ajung, daca eu fac modificarile astea la masina, masina fiind adusa din germania mai pot sa o inmatriculez?!?!ideea e ca cu banii pe care ii dau pe taxa asi putea sa incep usor, usor sa schimb ceva si pe parcurs sa fac si rost de bani sa o inscriu!
Marea intrebare e: "ce modificari asi putea sa fac fara ca acestea sa ma inpiedice la rar?"
marmotaxxx is offline   Reply With Quote
Old 12-06-07, 14:50   #2
MC Mate

Stage 5

MC Mate's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Nissan]
Default Re: asi avea si eu o problema!!

mai intai adu-ti masina in tara si dupa aia deschide topic, pentru ca sunt sute de topicuri facute de oameni ca tine care pun intrebari, se umplu pagini de explicatii si dupa aia se afla ca ala e un pusti de 12-13 ani care nu are ce face acasa.Fara suparare, dak o fii cum zici tu bafta dar eu unul sunt satul de astfel de topicuri

EX BMW E30 325i 175 CP || EX posesor BMW E36 COUPE 2.5 24v 193 cp
MC Mate is offline   Reply With Quote
Old 12-06-07, 16:53   #3
marmotaxxx

Stock

ms mult!rog pe cineva daca poate sa stearga ceea ce am postat eu
marmotaxxx is offline   Reply With Quote
Old 17-06-07, 10:08   #4
my life

Stage 3

my life's Avatar

parerea mea este intai sa o inmatriculezi si apoi sa te apuci pe parcurs sa faci ce vrei la ea,o masina fara drept de circulatie pe mine unul nu ma prea incanta
my life is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -