Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 17-06-07, 15:06   #1
lrazvani

Stage 4

lrazvani's Avatar

Default vreau sa fac o alegere!

doresc sa imi cumpar o masina second fiabila si economica de prin 2002-2003...pana acuma de ceva vreme nu ma gandeam decat la bmw...un bmw 320d sau un 520d...dar ceva nu imi e clar cu asigurarea asta...adica vreau sa zic ca ambele modele au motoare de 2.0 si stiu ca peste 2.0 is mai mari taxele...dar mai stiu ca in talon nu is chiar de 2000cmc ca is de 1984cmc sau ceva de genu neajungand la 2.0....vreau sa stiu daca se incadreaza sub 2000cmc la taxe!!!
Si studiind piata am vazut ca la acesti bani imi pot lua un a4 1.9 tdi quattro 6trepte superb ca tractiunea spate bmw nu imi place ca foarte multe accidente se intampla din cauza asta si mor o gramada in bmwuri...si oricum nu cred ca e diferenta de performante ..e vorba de vreo 5 cai in plus la bmw...si daca este e foarte mica da nu ma intereseaza asta ca tractiunea quattro oricum o face mai buna...oricum vreau sa imi ziceti parerile voastre
lrazvani is offline   Reply With Quote
Old 17-06-07, 16:11   #2
my life

Stage 3

my life's Avatar

Default Re: vreau sa fac o alegere!

daca are sub 2000cm se incadreaza la nivelu de taxa respectiv(daca scrie in talon 1999cm tot sub 2000cm este incadrata),iar in privinta alegeri masini ,care iti place tie iar daca nu ai experienta ia audi ca sa nu ajungi ca,cei de care pomeneai tu
my life is offline   Reply With Quote
Old 17-06-07, 16:57   #3
lrazvani

Stage 4

lrazvani's Avatar

mersi de informatie...deci sa inteleg ca tot ce ii 2.0 se incadreaza la taxele mici....super...creca e nasol sa ai un 2.2...ca daca ai avea peste 2.5 ai simti ca platesti in plus pentru ceva....da la un motor umpic peste 2.0 care ii tot acolo cu 1.9....nu mi-ar placea sa dau atatia bani in + pentru nimic...oricum am nevoie de o masina fiabila cu motor mai mic diesel ca acuma ca s-au deschis granitele cu un plin odata is in germania sau in italia , grecia in vizita la Atena sau la un club si la cam 1 euro motorina prin europa nu sti ce ratezi ca de multe ori iesi intr-o seara in oras si spargi milioane...si cu bani aia daca ai o masina buna odata vizitezi Atena sau Wiena...ca dupa ce iesi din tara e numai autostrada...si daca mergi vreo 3-4 si pui bani impreuna la motorina e super...eu am fost la londra acuma 2 luni cu un audi a6 1.9 tdi....cu 2 plinuri....am pus 70 de euro de motorina fiecare...si in o zi jumate dansam in fata la big ben si a mei credeau ca is in oras ...eu pt asa ceva vreau sa imi iau masina nu pt performante neaparat...oricum imi trebe sa se comporte bine motoru in timp indelungat la viteze de 150-170....audi e bun da creca bmw e mai rezistent la motor ca din cate stiu au cele mai bune motoare diesel...
lrazvani is offline   Reply With Quote
Old 17-06-07, 17:13   #4
my life

Stage 3

my life's Avatar

taxele sunt asa:<2000cm= 150 ron
<2200cm=330 ron
<2400cm=360 ron
<2600cm=390 ron
<2800cm=840 ron
la motoare mai mari nu cred ca vrei sa sti