Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 08-06-14, 11:32   #1
cosmyn3l

Stock

Default problema acte austria!

Salut tuturor, am o problema cu actele masinii, am cumparat-o recent , a fost adusa din austria si a avut primul rand de numere rosii scos din tm de cel care a adus-o...eu am la masina cartea si un talon (teil 1), imi lipseste teil 2 fara care nu pot scoate numere rosii si nu se poate inmatricula nicaieri...va rog daca ma poate ajuta careva cu o idee cum as putea sa rezolv problema sa scot al doilea talon din austria sau cum as putea sa o inmatriculez pe bulgaria fara acel talon...va multumesc !
cosmyn3l is offline   Reply With Quote
Old 08-06-14, 12:29   #2
Budy_

Stage 5

Budy_'s Avatar

Default Re: problema acte austria!

Quote:
Originally Posted by cosmyn3l View Post
Salut tuturor, am o problema cu actele masinii, am cumparat-o recent , a fost adusa din austria si a avut primul rand de numere rosii scos din tm de cel care a adus-o...eu am la masina cartea si un talon (teil 1), imi lipseste teil 2 fara care nu pot scoate numere rosii si nu se poate inmatricula nicaieri...va rog daca ma poate ajuta careva cu o idee cum as putea sa rezolv problema sa scot al doilea talon din austria sau cum as putea sa o inmatriculez pe bulgaria fara acel talon...va multumesc !
Si in timisoara cum au scos numere rosii?
Budy_ is offline   Reply With Quote
Old 08-06-14, 19:30   #3
cosmyn3l

Stock

Default Re: problema acte austria!

din cate am inteles se poate scoate doar primul rand de numere pentru inmatriculare si in timpul asta se face tot dosarul(taxa platita facut rar samd ) apoi politia face investigatii in austria sa vada daca masina e furata sau altceva, si procesul asta dureaza intre 2 si 10 luni dar am inteles ca poate dura si 2 3 ani ..doar ca taxa la noi la un motor de 2.5 din 1999 euro 3 ajunge in jur de 3400 de euro..din pacate..
cosmyn3l is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -