si eu sunt foarte curios daca nu cumva o fi ceva de genul VITAN-TUNING, facut din fibra si gata a iesit o coaja de M3.Iar daca este pa bune M3, si cu autoblocant si cu ce mai zice el pe acolo pretul este destul de atragator
Honda NX 650..
in 3000 de euro imi gasesc un 325ix in 2 usi in stare buna , cum credeti ca e mai bine sa ma apuc de cautat: pe net , in ziare sau prin tirgurile din orase mai mici (ex:bacau,etc) ca sigur nu toti oamenii stiu sa intre pe net. poate am bafta sa-l iau de la vreun mos sau de la vreun baiat care a avut grija de ea ca de ochii din cap.
am si eu un urs din 87 modificat in germania (tunat frumusel) in 93 motor 2500 171 cp, 170.000 km, nustiu daca au fost facuti toti cu motoru asta sau cu ala vechi. il dau in 4000 euro. am sa adaug si foto curand.
frate......cind vrei bmw nu te mai intereseaza consumu........daca vrei masina sa consume putin orienteazate spre alta masina
........iti spun asta ca nu cunosc bmw care sa consume sub 12% care iti spune mai putin parerea mea ca minte.....
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [Nissan]
Re: Caut masina - BMW ursulet
exact cum a spus turbo, vrei bmw nu tre sa te intereseze consumul, k poti sa-ti iei si un 2.0 care sa-ti manance 18 si la fel poti sa-ti iei un 2.5 care sa consume 12.Eu am 2.5 si mananca 17-18 si am un prieten, acelasi motor 12-13 deci vrei BMW pune deoparte bani de benzina