Re: Probleme numar inmatriculare
Din experienta iti vorbesc, am avut aceeasi problema ca tine, masina de BG cu numar fata pierdut. (insa nu m-a mancat in cur sa umblu la cel de pe spate). Acel numar de BG "altfel" este facut pe site-uri gen "fabrica de numere" (poti cauta pe google expresia si e primul site pe lista.) Asa am procedat si la inceput, pentru ca la bulgari numar pierdut=numar furat, nu se elibereaza duplicate, masina se radiaza si reinmatriculeaza cu numere, carte si talon noi.
Atat timp cat nu iesi cu masina din tara, nu am constatat vreo problema pe strazile din Romania cu numarul acela "facut", insa nici nu am fost tras pe dreapta sa testez pe bune fenomenul.
Insa cu prima ocazie cand ajungi intr-o vama, mai ales cea bulgareasca, iese tambalau mare, se lasa cu imobilizare vehicul, transport la politie, sigilare, etc. Deci sfatul meu este sa NU IESI DIN TARA cu masina cu orice alte placute decat cele originale. Daca mai ai legatura cu bulgarul, te costa vreo 300 de euro toata procedura de preschimbare placute/carte/talon. - insa trebuie sa mergi cu masina pe platforma (cel putin pana treci de vama). Daca ai sange ceva mai rece, poti rezolva si vama cu o atentie de vreo 30 de euro in cartea verde. Insa nu poti fi sigur de reusita, eu am trecut prin toate apele pe acolo pana i-am convins ca de fapt nu m-au vazut trecand prin vama.
Deci - bafta...!