Quote:
Originally Posted by the_rifle
E lasa frate ca nu esti singurul cu bmw de pe forum... La tine consumul e sub cel dat de producator cu cel putin o galeata...
M3 tau consuma mai putin decat un matiz parcat...
Sigur iti merge in 6 pistoane ?
|
tocmai asta e problema ta ca vorbesti mult prost si fara rost pe toate topicurile.te crezi cel mai destept de pe aici.
cate masini sau motoare de e36 ai avut pana acuma ca sa sti cum consuma in afara de 2.5-ul ala care iti batea cand ai venit la intalnirea bmwclub la academie?sau spui ce ai citit si tu pe forumuri despre bmw-uri?
de aia nu-mi place sa postez, ca daca va contrazice unu gata luati foc ca nu e ca voi de parca voi ati fost aia in fabrica la bavaria cand le-ati construit.
daca tu ai un motor praf si iti consuma de iti face vartej in rezervor asta nu inseamna ca toate sunt la fel.
am avut 318is acum 4 ani cu evacuare custom, SOFT facut in ungaria(la vreme aia visam si eu cai verzi pe pereti cum ca softul imi da 15cp,asa ma pacalit si pe mine ala care mi la facut), filtru k&n in carcasa originala,bujii ngk,bobine noi oem,fise noi oem si mai prindeam cate un 2.0i praf de il bateam, dar cand prideam un 2.0i in mintile lui a1a si a2a stateam langa el dar de la a3a pleca de langa mine! si uite asa pe vremea aia la fel credeam si eu ca nu ma bate niciun 2.0 si ma batut unu intro seara de mi-a amestecat visele si cu toate ca masina mea era si goala pregatita de "curse" si uite asa mi-au iesit cursele din cap cu 318is-ul, am avut motoare si am schimbat la motoare de m-am plictisit de ele.
catalin wpp este unul dintre cei mai buni tuneri pe softuri custom din romania, intreabal cati cp castigi la un soft facut pt 318is pe DYNO si custom pe deasupra sa stoarca tot ce se poate din el!o sa zica 3cp maxim.nu ca nu stie, ci pt ca e corect si spune adevarul.in schimb iti modifica plaja cuplului la turanii joase si o sa ai impresia ca ti-a dat 20 de cp!
daca vrei stau pana maine dimineata si iti scriu povesti de genul!ia citeste si baga la cap ca nu tot ce zboara se mananca!caii putere pe aspirat nu se castiga dintrun soft.cand o sa treceti de stagiul asta asa zis "SOFT" la aspirate?
are 630i si ii consuma 10% la mers normal,iar altul o pagina mai inainte a zis ca stie unu care consuma 9,X% si astia 2 mint cu motoare de 3l consuma tot ca un matiz parcat?
https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...bmw-630-a.html