Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Closed Thread

Thread Tools
Old 03-12-11, 19:57   #46
Tzzantaru

Stage 5

Tzzantaru's Avatar

Default Re: Discutii despre SCHIMBARI pe sectiunea BMW

Quote:
Originally Posted by Raz6633 View Post
Sunt moduri in care trebuie sa privesti tuning,

1. Tuning la motor, sa storci ultimul ponei din motor

2. Tuning la exterior.

O masina daca are pachet M exterior, dar are niste jante, coborata pana jos, si cu cauciucurile trase, astfel incat sa se atinga perfectiunea in ceea ce priveste relatia aripi roluite/jante/cauciucuri, unghiuri negative...

Aceea este o masina care iti spun eu... s-a muncit la ea, s-a muncit mult, drept urmare merita sa fie pe acest site.
Si daca n-are aripi roluite si cauciucuri trase nu s-a muncit la masina?Explica-mi si mie te rog cat de mult poti munci sa pui niste cauciucuri inguste pe o janta lata si sa roluiesti niste aripi?
Sau notiunea asta de stance works v-a luat mintile la toti?
Tzzantaru is offline  
Old 03-12-11, 20:05   #47
SAX1987
4Tuning International Member

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by lucian_bmw View Post
eu cred ca esti obsedat de mine ! ai vreo problema cu mine ? spune ca sa lamurim odata problema !

on : am intrebat pt ca razvan zicea ca aici este un site unde se " intampla tuning " ! din cauza asta am intrebat ! +1 pt ideea lui ricko
Eu nici nu stiu cine asti ... ne-am mai contrazis in trecut cumva?

Ce vrei sa lamurim ? ca ai tu ochelari de cal ?
SAX1987 is offline  
Old 03-12-11, 20:25   #48
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by Tzzantaru View Post
Si daca n-are aripi roluite si cauciucuri trase nu s-a muncit la masina?Explica-mi si mie te rog cat de mult poti munci sa pui niste cauciucuri inguste pe o janta lata si sa roluiesti niste aripi?
Sau notiunea asta de stance works v-a luat mintile la toti?
Putini mai inteleg asta, trebuie sa te obisnuiesti cu ideea...
aleks is offline  
Old 03-12-11, 21:12   #49
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

Pana la urma se va schimba ceva sau era doar asa un sondaj de opinie ? Sau daca vreti ca mai multi useri sa posteze opiniile ar trebuii facut sticky topicul

RIcKO is offline  
Old 03-12-11, 21:28   #50
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

E sticky.
Schimbari se fac, dar Skillzu a cerut mai multe pareri, sa vedem cum o sa se faca treaba pana la urma....
aleks is offline  
Old 04-12-11, 00:53   #51
SiloS@1300

Stage 5

SiloS@1300's Avatar

Ce treaba sa se faca in situatia in care userii raman tot aceeasi analfabeti, increzuti, nestiutori?
SiloS@1300 is offline  
Old 04-12-11, 01:26   #52
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by SiloS@1300 View Post
Ce treaba sa se faca in situatia in care userii raman tot aceeasi analfabeti, increzuti, nestiutori?
Sa-ti faci propria selectie, din ei sa ii citesti doar pe cei de la care ai ce auzi
aleks is offline  
Old 04-12-11, 02:49   #53
FLO}

Stage 3

FLO}'s Avatar

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
Sa-ti faci propria selectie, din ei sa ii citesti doar pe cei de la care ai ce auzi
pacat ca cei mentionati de Silos@1300 se baga peste tot cu sfaturile si cunostintele lor si fara sa vrei citesti e plin de copii care au pus alta data de nastere si au cu 5-10 ani mai mult sa fie bagati in seama,atot stiutori,mari mecanici s.a.m.d. macar daca nu ar posta aiurea ..... asta ar trebui curat mai mult , e cam greu stiu .....
BMW E39 525tds
||
fostele
BMW E46 318ci
FLO} is offline  
Old 04-12-11, 03:05   #54
FLO}

Stage 3

FLO}'s Avatar

apropo eu am aproape 5 ani de cand mi am facut cont pe 4tuning si uite nu am nici macar 100 de postari si asta nu inseamna ca nu intru zilnic sa urmaresc majoritatea proiectelor bmw doar ca mai mult citesc ma documentez, am avut multe de invatzat de pe 4tuning si inca mai am......pe cand un "pusti" posteaza aiurea,isi prezinta masina pe care o viseaza sau o gaseste pe undeva pe internet ...parerea mea nu schimbati nimic ci mai multa activitate din partea celor responsabili cu,curatzenia pe aici
FLO} is offline  
Old 04-12-11, 12:03   #55
SiloS@1300

Stage 5

SiloS@1300's Avatar

Quote:
Eu oricum asta fac.
Probabil nu sunt singurul isi selecteaza userii/topicurile urmarite pentru a creste calitatea timpului petrecut pe forum.

Dar in topic se pune problema imbunatatirii forumului, astfel incat eu, utilizatorul de rand, sa nu mai fiu nevoit sa fac selectie.

Asa ca raman pe pozitie: voi, ca moderatori si administratori ai forumului, nu aveti ce face impotriva situatiei actuale. Nimeni nu o sa poate interzice prostia si ingamfarea, mai ales ca nu exista o limita neta prin care sa atribui cuiva adjectivele de mai sus.

In schimb mi se pare intolerabil sa citesc o pagina dintr-un topic si toti sa scrie in modul urmator:
"voi va schimba-ti rotile"
"maine v-a fi mai cald afara"
etc.

Odata am atras atentia cuiva despre greselile de scriere si am primit mesaj privat in care am fost jignit.
Altadata cand am facut aceeasi chestie mi s-a reprosat ca noi suntem pe un forum de masini, nu de gramatica, asadar e permis ca "fiecare sa scrie cum vrea".

Asta e calitatea oamenilor care posteaza, de aici provine calitatea forumului.

Nu vreau sa ii jignesc pe toti de aici, sunt multi care stiu despre ce vorbesc, dar intamplarea face ca posturile lor sa fie destul de rare... oare de ce?

1988 E30 325i Coupe M20 Europe Left hand drive Manual
19** BMW E30 3** UNDER CONSTRUCTION

Last edited by SiloS@1300; 04-12-11 at 12:05.
SiloS@1300 is offline  
Old 04-12-11, 12:38   #56
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by SiloS@1300 View Post
Eu oricum asta fac.
Probabil nu sunt singurul isi selecteaza userii/topicurile urmarite pentru a creste calitatea timpului petrecut pe forum.

Dar in topic se pune problema imbunatatirii forumului, astfel incat eu, utilizatorul de rand, sa nu mai fiu nevoit sa fac selectie.

Asa ca raman pe pozitie: voi, ca moderatori si administratori ai forumului, nu aveti ce face impotriva situatiei actuale. Nimeni nu o sa poate interzice prostia si ingamfarea, mai ales ca nu exista o limita neta prin care sa atribui cuiva adjectivele de mai sus.

In schimb mi se pare intolerabil sa citesc o pagina dintr-un topic si toti sa scrie in modul urmator:
"voi va schimba-ti rotile"
"maine v-a fi mai cald afara"
etc.

Odata am atras atentia cuiva despre greselile de scriere si am primit mesaj privat in care am fost jignit.
Altadata cand am facut aceeasi chestie mi s-a reprosat ca noi suntem pe un forum de masini, nu de gramatica, asadar e permis ca "fiecare sa scrie cum vrea".

Asta e calitatea oamenilor care posteaza, de aici provine calitatea forumului.

Nu vreau sa ii jignesc pe toti de aici, sunt multi care stiu despre ce vorbesc, dar intamplarea face ca posturile lor sa fie destul de rare... oare de ce?

Esti culmea , hai sa introducem un test de cunostinte a limbii romane , in privinta persoanelor nu ai ce face , fiecare dupa educatia si cei 7 ani de acasa , nu se poate selecta si tipul persoanelor care acceseaza forumul asta . Intradevar ai dreptate multi useri mai vechi nu mai posteaza din cauza asta , dar hai sa fimi seriosi ,chiar asa tare sa te deranjeze ca posteaza cativa care nu au habar ? adica tu esti mebru 4tuning , ai petrecut ani de zile pe forumul asta , ai reusit sa faci ceva frumos cu masina ta, ai ajuns la un anumit status ( datorita si forumului ) , iar acum doamne vezi ca nu mai postezi din cauza unora ,,,asta e duma de clasa a 4-a , multi si-au intemeiat familii , copii , neveste , probleme cu ziua de maine si etc , iar forumul a ramas in urma , ce vrei sa zica ? normal ca vor zice aaa pai nu mai postez ca numai idioti sunt pe forumul ala .
RIcKO is offline  
Old 05-12-11, 00:18   #57
lucian_bmw

Stage 5

lucian_bmw's Avatar

Quote:
Originally Posted by SAX1987 View Post
Eu nici nu stiu cine asti ... ne-am mai contrazis in trecut cumva?

Ce vrei sa lamurim ? ca ai tu ochelari de cal ?
e clar ! nu poti mai mult ! nu mai postez dupa tine ! te salut
lucian_bmw is offline  
Old 06-12-11, 11:49   #58
Desper

Stage 1

Desper's Avatar

Salutare.

As dori sa imi exprim si eu parerea atata timp cat nu deranjeaza pe cineva, chiar daca nu am masina si sunt mai nou pe forum.

Dintre toate subcategoriile, partea cu BMW o urmaresc cel mai des, fiind cateva proiecte pe care le urmaresc zilnic datorita implicarii proprietarului.

Ca utilizator nou, probabil vezi intotdeauna intai ce e rau intr-un loc, si ce am vazut eu si m-a deranjat nu sun neaparat topicurile deschise de n copii care si-au cumparat bmw si vor sa il arate (desi sunt multi care deschid astfel de topicuri, scriu un post in care spun ce masina au, si dupa 2-3 zile fac alt post in care spun ca masina a fost vanduta, va fi vanduta, sau va fi dezmembrata), ci sunt acele topicuri in care este prezentata o masina care a inceput ca o caruta fara cal si a devenit o bijuterie pe roti. De ce spun asta, pentru ca acel topic are 200-300 de pagini scrise, dar din care nu stiu daca 20 de pagini contin posturi constructive, posturi in care proprietarul sa scrie ceva despre ce a facut la masina sau post scris de cineva care da un sfat, restul posturilor fiind reply la o poza pusa de proprietar de genu "faina masina, super, cat consuma?". Este de-a dreptul revoltator sa urmaresti un topic, vezi ceva frumos, si intri a doua zi sa vezi ce a facut, si surpriza, inca 5 pagini scrise la acel topic. Intri cu placere in speranta sa vezi cate a facut proprietarul de s-au scris 5 pagini, si cand intri observi cu stupoare ca de fapt proprietarul nu a facut decat un post in care a pus cateva poze cu masina si cateva modificari, iar restul sunt de la useri care nu stiu cum sa faca un post in plus si ba pun un emoticon (ca deh, era messengerului e in floare), fie scriu aberatii de genu "super frumos, bravo" sau mai stiu eu ce lauda formata din 1 sau maxim 2 cuvinte. Ba chiar am vazut topicuri de la masini BMW unde se puneau intrebari de genu "Am si eu o TOYOTA (sau orice alta marca) si nu stiu cum sa o tunez daca poate sa ma ajute cineva" si inca 5 pagini in care unii ba il iau la misto ba chiar discuta pe subiectul respectiv, masina pentru care se facuse topic initial fiind uitata.
Deci in final, sugestia mea este o implicare mai mare din partea moderatorilor in a face curatenie printre posturi, sa fie sters tot ce nu isi are rostul si ce este in plus.

Cat despre cei din usergroup-ul BMW, este foarte simplu, moderatorul sectiunii ar trebui sa verifice singur cei din grup si tot el sa decida cine merita si cine nu sa ramana.

Cam atat am avut de spus. Daca am deranjat prin opinia mea, rog sa imi fie sters postul.
Desper is offline  
Old 07-12-11, 18:50   #59
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

Dupa parerea mea, este vina comuna,atat userii noi ,cat si cei vechi, de exemplu cei vechi care au bmw(uri) de mai mult timp,si care chiar au ajuns sa cunoasca multe in acest domeniu,nu prea baga in seama pe cei nou,care sunt la inceput de drum.sunt useri care daca ii suni si ii intrebi o nelamurire ,sau ai nevoie de un sfat, te iau la misto si te face sa inchizi singur.Nu cred ca s-a nascut cineva invatat sau atotstiitor.Cred ca ar fi mai ok daca cei vechi ,si care se pricep cu adevarat ar ajuta umpic mai mult,atata verbal/telefonic cat si pe diverse topicuri,in loc de posturi rautacioase,gen : asta e cazatura,asta e de bulgaria e rabla orice ai avea pe ea,daca i-ai pus eleronul ala e cea mai urata,cazan etc. cred ca unele sfaturi spuse frumos,si in scop educativ ar fi mai ok. Sa fiu on-topic,ar trebui sa se inlature la toti ,sau ma rog la aproape toti numele de sub user de BMW,si sa i se acorde doar cand considera un moderator ca merita cu adevarat.Chiar daca e un site pentru cei ce au Tuning,atata timp cat acolo este scris Masina mea BMW,inseamna ca este o sectiune pentru cei aflati la inceput.Si cand moderatorii considera ca masina a fost destul de modificata,si este in evolutie continuua,sa fie mutata la sectiunea tuning.O alta idee sa se stearga topicurile vechi cu cateva posturi,asa ar fi mai aerisit forumul,respectiv sectiunea.
Intr-un final e vorba despre cat ne respectam reciproc,toti gresim,la toti poate ne place cateva ceva care altii considera kitch,sau a.m.d .Daca am reusi sa ne intelegem prin ton calm,fara certuri,jigniri,etc poate ar fi mai liniste pe aici.Decat sa ne luam "in gura" cu toti care mai pun un post aiurea si sa se ajunga la 100 posturi pe un topic care are cateva posturi interesante mai bine ii lasam in pace,un moderator sterge postul care i se pare ca e4ste in plus si asa se rezolva problema !

O seara buna tuturor, hai sa fim mai buni ca tot vin Sfintele sarbatori si poate la anu o sa fie mai bine !numai bine !

P.s. daca aici s-ar discuta doar despre masinile cu tuning,cred ca ar trebui sa ramana doar maxim 25% din toate topicurile de pe acest forum.vrei sa vezi masini super modificate,intri la masini tunate,vrei sa vezi cum isi ingrijeste un om masina,sau cum incepe sa lucreze la ea intri la masina mea !

A fost doar o parere ,si sper sa se rezolve cat mai repede ca sa fie mai liniste pe aici !
Old 09-12-11, 14:02   #60
21UKS

Stage 5

21UKS's Avatar

" Eu nici nu stiu cine asti ... ne-am mai contrazis in trecut cumva?
Ce vrei sa lamurim ? ca ai tu ochelari de cal ?"

Eu cred ca randurile de mai sus spun totul despre spiritul acestei sectiuni (BMW). Nu are importanta cine le-a scris si cui ii sunt adresate, este doar un exemplu mai recent. Daca asta nu se penalizeaza nu e nici o "jmecherie" orice alta schimbare.( aviz moderatorilor dar nu numai)

Fiind un forum public consider ca ORICINE are dreptul sa-si dea cu parerea, atata timp cat o face printr-o exprimare decenta (din punct de vedere moral, caci din punct de vedere al limbii romane...asta e...nu este un site al Academiei Romane) si in locul potrivit. Nimeni nu este obligat sa citeasca toate topicurile.

Referitor la chestia cu "curatenia" cred ca este exagerata ideea de a primi membrii doar cu recomandari. Se vor face pe prietenii clar, si tot aceeasi "BEMWEISTI" vor fi pe aici, ca daca sunteti atenti unu nou pe forum nu este nici obraznic nici plin de el...poate mai nestiutor, atat

Last edited by 21UKS; 09-12-11 at 14:06.
21UKS is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -