![]() |
Discutii despre SCHIMBARI pe sectiunea BMW
Okay, in urma discutiei avuta cu ceva vreme in urma, am hotarat sa fac un topic, unde sa ne spunem toti parerea.
Quote:
DECI , scoatem pe toata lumea afara, sau nu ?! Facem curat ?! Astept pareri pro sau contra, argumentele pro in mare parte le-am adus eu la cunostinta, daca cineva este contra, ma astept sa argumenteze. De asemenea astept idei despre cum vom accepta noi membrii in user group. Automat multi vor fi raniti la orgoliu de parca ar fi vre-un capat de lume, dar pentru o decizie cat mai corecta, astept sugestii. Mai departe astept sugestii despre cum am putea face sectiunea mai okay ... showroom, build threads, ceva ?! |
Re: Discutii despre SCHIMBARI pe sectiunea BMW
Quote:
Eu mai propun ca toate topicurile vechi ( unde s-au vandut masinile de exemplu cum este topicul meu unde am avut prezentat e30-ul sau e39 chiar nu are rost sa mai existe pe aici acele topicuri , ori unde proprietarii au dorit sa fie inchise , sa se stearga ) sau cele care nu au nici o legatura cu aceasta sectiune la fel sa fie sterse . Iar cei care se vor simtii raniti le va trece ... ;) . |
Sunt si eu de acord cu curatenia de iarna !!!
|
Quote:
|
Cu siguranta nu strica o mica curatenie , mai ales cei care isi prezinta masinile cu scopul de a le vinde mai usor , cei care pun o folie schimba 2 bujii si gata tuning ul , sau cei care in 10 pagini dintr un topic , 8 sunt off si fara poze sau updateuri la modificarile aduse la masina.
|
+1 la tot ce a spus Cipilica
Eu nu prea postez pe aceasta sectiune, mai mult citesc si incerc sa ma informez cat pot. Ar fi ok daca s-ar face aceasta 'curatenie' si sa fie in grup doar cei cu topicuri (de care chiar se ocupa), sau cei care ajuta intr-un fel sau altul pe sectiune. Sunt posesor si am primit si eu accept in grup, dar am iesit pentru ca momentan nu imi permit sa investesc .. si privesc si eu pe aici.. din umbra :-) A .. si sa se faca si curatenie pe topicuri, sa dispara posturi de genul "misto, cat baga" si altele.. just my 2 cents. |
Cine are dreptul sa`si spuna parerea?
De ceva timp tot citesc ba pe aici ba prin alta parte,cand un `amarat` din asta de care sunt satui cativa useri consacrati are o parere,in cel mai bun caz ii este sters postul |
nu am inteles...scoatem pe toata lumea din usergrup bmw... ce e de castigat ca ai usergrup bmw?nimic!deci cu user sau fara user tot aia e.sau daca nu ai user grup bmw nu vezi anumite sectiuni??
si la masina mea bmw sa se posteze doar masinile cu adevarat trecute printrun proces de reconditionare sau upgrade etc?nu cred ca deranjeaza pe nimeni noile postari cu masini stock,ar fi o discriminare, si noi am plecat de la flacari pe masini.ar fi bine sa ne vedem lungul nasului.lasai sa posteze ce de aia e forum public pentru toata lumea.mai citim,mai radem, ii mai invatam ce e bine si ce e nu!nu toti au bani pentru pachete ///m sau motoare turbo! pentru unii cu masini "cazane" cand isi pun o folie sau cand isi pun o toba sport sunt mai fericiti ca altii cu ///m-uri pe masini.lasatii sa se bucure in continuare! Atat timp cat respecta reguile mentionate de ADMIN/ADMINISTRATOR nu vad care e problema. Este un forum public pentru toata lumea,bogati sau saraci,prosti sau destepti! edit: poti face o NOUA sectiune dedicata masinilor care sau investit bani cu carul si sa se selecteze doar cunoscatorii in domeniu! |
Quote:
+++++1 Foarte adevarat |
Quote:
|
Se poate face o alta sectiune doar pentru topicurile cu proiecte mai serioase care au un anumit numar de pagini ( despre masina nu dicutii offtopic) .
Cand un topic are ce arata si merita se muta in sectiunea speciala . Alta chestie ... poate numeste cineva un moderator la seria 5 sa mai faca curat din cand in cand . E plin de topicuri de vanzari si alte nimicuri postate la masina mea . |
Quote:
In ce baza o sa faci asta? Am vazut ca sunt foarte multi care chiar au muncit si au facut ceva din masinile lor care nu sunt in acel grup, sau e bazat doar pe prietenie? |
Quote:
Adevar graiesti Costele!!! |
Pai si daca posteaza masina lor stock,sau ca schimba consumabilele,care este faza?
Titlul categoriei este "Masina mea BMW Seria 3",daca nu doresti tuning hard core,asta impiedica prezentarea masinii pe aceasta categorie? Pentru marii tunneri exista "BMW tuning",postati acolo. Poti sa faci 2 categorii: Showroom si Project garage. |
Sa se faca curat !
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning