Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 17-10-11, 22:07   #1
jhonycvz

Stage 5

jhonycvz's Avatar

Member of:
[Opel]
[RENAULT]
Default ce facem cei cu numere de BG !???

..si cea mai grea chestie care ne da batai de cap ..ce facem cei cu numerele de BG?..e foarte probabila leagea cu cele 3 luni de circulatie in tara
aveti alte informatii?
eu cred ca este impotriva legilor europene la dreptul circulatiei.
jhonycvz is offline   Reply With Quote
Old 18-10-11, 16:10   #2
bcoupe

Stage 4

bcoupe's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Re: ce facem cei cu numere de BG !???

relax, e degeaba legea...nu au ce sa-ti faca, atata timp cat masina nu e pe numele tau...poti sa mergi 1000 de ani, daca ai procura tradusa si toate cele la masina... asa e si in italia daca esti rezident si ai masina inmatriculata in alta tara PE NUMELE TAU nu poti circula mai mult de 1 luna de zile.....asa ca legea aia data de ei e fix 0

Last edited by bcoupe; 18-10-11 at 16:16.
bcoupe is offline   Reply With Quote
Old 23-10-11, 00:49   #3
SAX1987
4Tuning International Member

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]

Daca chiar va fii ceva cu legea asta o reinmatriculezi pe o firma cu numele tau pe acte sau rezidenta .

Dar nu cred ca va fii ceva concret .
SAX1987 is offline   Reply With Quote
Old 23-10-11, 23:26   #4
jhonycvz

Stage 5

jhonycvz's Avatar

Member of:
[Opel]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by bcoupe View Post
relax, e degeaba legea...nu au ce sa-ti faca, atata timp cat masina nu e pe numele tau...poti sa mergi 1000 de ani, daca ai procura tradusa si toate cele la masina... asa e si in italia daca esti rezident si ai masina inmatriculata in alta tara PE NUMELE TAU nu poti circula mai mult de 1 luna de zile.....asa ca legea aia data de ei e fix 0
Quote:
Originally Posted by SAX1987 View Post
Daca chiar va fii ceva cu legea asta o reinmatriculezi pe o firma cu numele tau pe acte sau rezidenta .

Dar nu cred ca va fii ceva concret .
VA MULTUMESC PENTRU INFORMATII ,PARERI,...
ii prelungesc actele in noiembrie..si de o fi ceva,totusi nu cred..se vor gasi solutii..
jhonycvz is offline   Reply With Quote
Old 26-10-11, 11:32   #5
Budy_

Stage 5

Budy_'s Avatar

Daca e bagata pe firma si e trecut numele tau in acte.Nu o sa ai probleme.
Alea cu procura cred ca o sa aiba probleme...pe numele unui bulgar..si circului tu cu ea.

~ Haters make me Famous ~
Budy_ is offline   Reply With Quote
Old 03-11-11, 00:34   #6
cristy_dre2003

Stage 4

cristy_dre2003's Avatar

pana la urma de ce trebuie sa avem procura? masinile de romania se muta de la un propietar la altul fara procura. si de ce se pune baza pe procura doar de la bulgari? nu am mai auzit pe altii sa aiba procura de la propietarul francez sau spaniol sau orice alta natie.
cristy_dre2003 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-11, 07:53   #7
joevulpoi

Stage 3

joevulpoi's Avatar

Quote:
Originally Posted by cristy_dre2003 View Post
pana la urma de ce trebuie sa avem procura? masinile de romania se muta de la un propietar la altul fara procura. si de ce se pune baza pe procura doar de la bulgari? nu am mai auzit pe altii sa aiba procura de la propietarul francez sau spaniol sau orice alta natie.
de fapt procura nu este necesara pe teritoriul romaniei...mie nu mi-a cerut nimeni in aproape 4 ani de cand circul cu numere bulgaresti,...nici bulgarii nu ti-o cer...se faceau ca ti-o cer aia din vama ca sa le lasi si lor de o cafea...in rest nimic...
Old 18-12-11, 00:19   #8
xXSegaXx

Stage 3

xXSegaXx's Avatar

Parerea mea ar fi ca o sa fie exact ca pana acum. Au zis de 1000 de ori ca or sa faca legi pt cei care circula cu masini inmatriculate in Bulgaria si nu au facut nimic.
Old 18-12-11, 12:24   #9
bmw.7000

Stage 5

bmw.7000's Avatar

Quote:
Originally Posted by xXSegaXx View Post
Parerea mea ar fi ca o sa fie exact ca pana acum. Au zis de 1000 de ori ca or sa faca legi pt cei care circula cu masini inmatriculate in Bulgaria si nu au facut nimic.
+1

fac doar amenintari ca sa nu mai inmatriculeze lumea masini acolo .
bmw.7000 is offline   Reply With Quote
Old 26-12-11, 17:05   #10
OdorogLGV

Stage 5

OdorogLGV's Avatar

cred ca aici pot intreba si eu!este adevarat ca firmele de asigurari bulgaresti nu va mai acopera dauna,in caz de accident?pt ca asa am auzit de la proprietari de masini inmatriculate pe bulgaria.ca si biroul lor s-a inchis,ma refer la cel din bucuresti.sa vedem cati oameni sunt cu adevarat informati si cel mai mult,sinceri!este pur si simplu pt curiozitatea mea si pt a sti ce trebuie sa fac in caz de voi avea avea nevoie de aceasta informatie pe viitor!va multumesc si tin sa precizez ca este o simpla intrebare.
OdorogLGV is offline   Reply With Quote
Old 03-01-12, 21:52   #11
Blitz-Krieg

Stage 5

Blitz-Krieg's Avatar

Member of:
[BMW]

si daca ar fi sa imi iau masina pe franta sau germania,ma fac student,o chirie acolo,mai fac un drum sa iasa un banut acolo,si in romania ma opreste politia sa imi zica ca nu am voie sa circul,si ce sa faca ei chiar daca asa ar fi,ca e de rasul curcilor,intr-o comunitate europeana sa nu ai voie sa circuli decat o luna,da bun,si in luna aia de zile ma duc in passau sa agat studente,or sa umble cu evidenta de la nadlac dupa ei ca sa stie ca am fost pana in passau recent,si chiar daca ar fi lege,ce sa imi faca,imi ia masina,eu sunt in acte,pe ce baza sa imi ia masina cata vreme masina nu a fost implicata intr-o infractiune sau mai stiu eu ce,si totusi se dau legi care pe mine unul ma scarbesc,nu e de ajuns ca e tara asta vai mama ei,dar cred ca o sa ajungem sa ne cumparam biciclete pana la urma si chiar si atunci legi care mai mult ne hartuiesc dreptul la libera circulatie pe ''drumurile" astea.