16-09-11, 14:46
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat] [RENAULT] [2 Roti] [SEAT]
|
Re: Deviz estimativ dauna e36
Quote:
Originally Posted by maxmartinez
Inca sunt in dubii daca sa trimit reclamatie oficiala la CSA.
|
Atunci mai asteapta , cine stie, poate pan' la boboteaza rezolvi problema...
Trimite !
|
|
|
16-09-11, 15:15
|
|
Stage 5
|
pai asta vreau sa fac.
asta cu care am vorbit astazi, mi-a zis sa mai revin cu un telefon luni sa vb cu alt nene, probabil un sef mai mare.
astept sa vad ce zice si ala, si daca nu ma inteleg cu el, reclam la CSA.
nici nu vreau sa ma tiganesc cu ei, in cazul in care ma pot tine 90 de zile, eu vreau banii sa imi fac masina.
daca nu se poate, o dam si in tiganeala.
16-09-11, 16:11
|
|
Stage 5
|
am trimis reclamatia la CSA.ori suntem tigani, ori nu mai suntem.
CAPITOLUL V
Despagubirea
Art. 35. — Persoana prejudiciata are dreptul sa inainteze cererea de despagubire catre asiguratorul RCA, in cazul producerii unui risc acoperit prin asigurarea obligatorie RCA, potrivit prezentelor norme, sau catre Asociatia „Fondul de protectie a victimelor strazii”, in cazul producerii unui risc acoperit din acest fond, potrivit art. 251 din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, ori catre BAAR, in calitatea sa de birou gestionar.
Art. 36. — (1) Despagubirea se plateste de catre asiguratorul RCA in maximum 10 zile de la data depunerii ultimului document necesar stabilirii raspunderii si cuantificarii daunei, solicitat in scris de catre asigurator, sau de la data la care asiguratorul a primit o hotarare judecatoreasca definitiva cu privire la suma de despagubire pe care este obligat sa o plateasca.(2) Asiguratorul RCA poate desfasura investigatii privind producerea accidentului, in termen de cel mult 3 luni de la data avizarii producerii evenimentului asigurat, in conditiile in care respectivul accident nu face obiectul unor cercetari efectuate de autoritatile publice.
(3) Asiguratorul RCA are obligatia sa comunice in scris asiguratului si pagubitului intentia de a desfasura investigatii privind producerea accidentului, in termen de maximum 10 zile de la data avizarii daunei.(4) In termen de cel mult 3 luni de la avizarea producerii evenimentului asigurat de catre partea prejudiciata ori de catre asigurat, asiguratorul RCA este obligat:
a) fie sa raspunda cererii partii solicitante, formuland oferta de despagubire potrivit propriilor investigatii cu privire la producerea evenimentului asigurat, in cazul in care se dovedeste indeplinirea conditiilor de asigurare si producerea riscurilor acoperite prin asigurarea obligatorie RCA;
b) fie sa notifice partii prejudiciate motivele pentru care nu a aprobat, in totalitate sau partial, pretentiile de despagubire.
(5) Asiguratorul RCA este obligat sa elibereze asiguratului/utilizatorului, in termen de 15 zile de la inregistrarea solicitarii acestuia, un certificat privind daunele inregistrate, pe parcursul ultimilor 5 ani de relatii contractuale, sau absenta acestor daune.
Art. 37. — Daca asiguratorul RCA nu isi indeplineste obligatiile in termenele prevazute la art. 36 sau si le indeplineste defectuos, inclusiv daca diminueaza nejustificat despagubirea, la suma de despagubire cuvenita, care se plateste de asigurator, se aplica o penalizare de 0,1%, calculata pentru fiecare zi de intarziere.
pe mine nu m-a anuntat nimeni nimic.10 zile? aveam deja masina gata acum.
&#*&%#)_))_)N#^&^#**&(!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
19-09-11, 12:37
|
|
Stage 5
|
update:
astazi am vorbit cu cineva de la uniqa, se pare ca si-au schimbat tonul, dosarul cica a fost la juridic ptr analiza asupra regresului fata de soferul vinovat (acesta ffind baut 0.21) iar dosarul s-a intors de la juridic iar astazi se va finaliza, urmand a primi un raspuns in cursul zilei de astazi.wish me luck!
|
|
|
19-09-11, 13:42
|
|
Stage 5
|
da...2650 ron. s-au recalculat : pretul manoperei 80 ron, materiale vopsit, capota doar 50%, manopera vopsit..si din 7300 au ajuns la 4700 parca si au mai scazut 40%....
daca nu sunt de acord cu suma, ce pot sa fac? iar tiganeala, imi repar masina pe banii mei si apoi astept pan' la pastele cailor?
ideea e ca tre' sa mi-o repar, ca daca as fi avut bani sa mi-a fac, ma tiganeam cu ei, dar asa, ma apuca iarna...
|
|
|
22-09-11, 11:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
da...2650 ron. s-au recalculat : pretul manoperei 80 ron, materiale vopsit, capota doar 50%, manopera vopsit..si din 7300 au ajuns la 4700 parca si au mai scazut 40%....
daca nu sunt de acord cu suma, ce pot sa fac? iar tiganeala, imi repar masina pe banii mei si apoi astept pan' la pastele cailor?
ideea e ca tre' sa mi-o repar, ca daca as fi avut bani sa mi-a fac, ma tiganeam cu ei, dar asa, ma apuca iarna...
|
2650 RON....e bataie de joc, du-o si repar-o la BAVARIA si gata....macar le faci megapaguba
|
|
|
22-09-11, 11:40
|
|
Stage 5
|
crede-ma ca le-as fi facut, daca as fi avut bani, o faceam eu la bavaria sau mhs, si apoi le trimiteam factura...umflata!
dar asa sunt nevoit sa fac un compromis, din lipsa de fonduri si timp, mi-a expirat itpul si trebuie sa o fac. mi-am gasit piese sh, ajung cam la 10 mil (capota, trager, masca, grile, faruri, difuzor radiator, prinderi capota, cleme radiator), iar apoi vad daca le vopsesc sau mi-o colantez integral.
|
|
|
10-10-11, 11:21
|
|
Stage 5
|
Quote:
crede-ma ca le-as fi facut, daca as fi avut bani, o faceam eu la bavaria sau mhs, si apoi le trimiteam factura...umflata!
dar asa sunt nevoit sa fac un compromis, din lipsa de fonduri si timp, mi-a expirat itpul si trebuie sa o fac. mi-am gasit piese sh, ajung cam la 10 mil (capota, trager, masca, grile, faruri, difuzor radiator, prinderi capota, cleme radiator), iar apoi vad daca le vopsesc sau mi-o colantez integral.
|
Mai bine o vopsesti, mai pui ceva si-o vopsesti integral....(usor de zis)
|
|
|
|
|