Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 15-08-11, 20:54   #16
hidramu

Stock

Default Re: vreau sa imi cumpar o masina

ok sper si eu ms succes si tie in tot ce vrei sa faci
hidramu is offline   Reply With Quote
Old 05-10-11, 22:09   #17
farouk84

Stage 5

farouk84's Avatar

Default Re: vreau sa imi cumpar o masina

Quote:
Originally Posted by norbi_bidi View Post
Iti ajung, dar dc sa iti iei masina inainte cu un an? Ca sa nu te poti abtine sa dai o tura prin oras, FARA PERMIS !? Ca sa te stresezi ca ai masina si n-ai permis si poate ai ghinionul sa cazi la examen si te mai amagesti ca ai masina in curte? Sau vrei sa iti iei deacum asa masina si poate peste un an dai pe ea 1500 iar acum 2500? Eu zic sa astepti pana iti iei permisu si apoi alegi masina. Eu mi-am strans bani de la 15 ani sa imi iau masina. Si mi-am luat permisu in aprilie, iar in iunie mi-am luat masina (anul trecut)... La 2000-2500euro cea mai buna alegere e o pisicuta din 95-97. Nu te prostii sa iti iei 1.6 la fel cum am facut si eu... Vazand masina bijuterie, auzind ca are motor mic, am zis da-o incolo ca va fi bun. Dar acum regret si as schimba-o... I-ati cel putin 318i, dar daca crezi ca vei avea masina ani buni te-as orienta la un 320i coupe . Parerea mea, mai bine 320 decat 318is. Numai bine
dak tot il sfatuiesti mai bn spunei de 318 is, k asa 1.8 nu pot spune k e mare dif de 1.6 din contra plateste niste taxe in plus pt nimik. eu unu am 1.6 si ma tin dupa 1.8 fara probleme...deci sincer nu vad nici o afacere.parerea mea dak vrei ceva mai activ ia minim 318 is.te salut si bafta in alegerea facuta
farouk84 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -