Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 11-08-11, 13:08   #16
Spot

Stage 5

Spot's Avatar

Default Re: Intrebare de incepator - rampa + marsarier

Normal este sa stai cu piciorul pe frana atunci cand esti oprit la semafor sau in fata unei treceri de pietoni,pt a evita eventualele tragedii de genul: esti lovit din spate si te duci peste pietonii care traverseaza regulamentar,etc.
In State daca nu ma insel, poti primi chiar amenda pt faptul ca nu ai piciorul pe frana cand esti oprit,chiar daca ai cutie manuala sau automata.
Spot is offline   Reply With Quote
Old 11-08-11, 23:01   #17
rdy4ever

Stage 5

rdy4ever's Avatar

Default Re: Intrebare de incepator - rampa + marsarier

Quote:
Originally Posted by Spot View Post
Normal este sa stai cu piciorul pe frana atunci cand esti oprit la semafor sau in fata unei treceri de pietoni,pt a evita eventualele tragedii de genul: esti lovit din spate si te duci peste pietonii care traverseaza regulamentar,etc.
+1, tocmai asta ma pregateam sa scriu.
Frana de mana nu se compara ca putere de franare cu cea de picior, plus ca la 75% din e36 dupa ce ai tras frana de mana in rampa si ai eliberat-o pe cea de picior o sa ai surpriza ca o ia inapoi... Niciodata nu am pus baza in frana de mana, si cand parchez in panta tot in viteza o las. Frana de mana nu prea o folosesc desi abia am schimbat toate cele pe acolo.
rdy4ever is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -