Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 02-05-11, 22:35   #1
bogdanktf

Stage 4

bogdanktf's Avatar

Default putzin ajutor!!!va rog

salut!am o problema la macaraua d la geamul din dreapta...e a 3-a macara kre o pun p masina si s-a stricat si asta...parca nu are fortza sa impinga geamul se blocheaza..apoi il ridica numai dintr-o parte il pune in cap.a mai patzit kreva asa?e o alta problema decat macaraua?(nu kred)...sau pur si simplu sunt eu un maree ghinionist in cumpara astfel de macarale?)ms mult!!
bogdanktf is offline   Reply With Quote
Old 02-05-11, 22:41   #2
Lymbutza

Stage 5

Lymbutza's Avatar

Default Re: putzin ajutor!!!va rog

verifica bratele sa fie drepte cand mai cumperi din dezmembrari .

Pune multa vaselina atat pe dinti macaralei cat si pe clema ce culiseaza , chiar si pe sina poti pune (nu are cum sa faca rau) .

Ai grija sa pui geamul bine pe sine , altfel nu o sa culiseze calumea niciodata .
Old 02-05-11, 22:53   #3
bogdanktf

Stage 4

bogdanktf's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lymbutza View Post
verifica bratele sa fie drepte cand mai cumperi din dezmembrari .

Pune multa vaselina atat pe dinti macaralei cat si pe clema ce culiseaza , chiar si pe sina poti pune (nu are cum sa faca rau) .

Ai grija sa pui geamul bine pe sine , altfel nu o sa culiseze calumea niciodata .
ms mult!maine ma apuc...dja ma omoara chestia asta cu macaraua,ultima p kre am luato a mers vreo 2 luni fara probleme,knd ajungea geamul sus parca se chinuia putin dar il inchidea...de azi a inceput sa faca iar figuri
Old 03-05-11, 15:52   #4
b 88 jsk

Stage 5

b 88 jsk's Avatar

sal
Vezi ca are niste sine de gidaj cu ceva cauciuc pe ele care tin geamu si pe care urca si coboara geamul.Cauciucul acela poate fi imbatranit si geamul frecand pe el la urcare sa mearga greu sau poate sa nu-l mai aibe deloc si atunci geamul se lasa intr-o parte sau alta si forteaza in macara arzandu-o intr-un final.
.
Iar alta varianta verifica plasticile acelea care merg pe sina geamului ,sa fie intregi si sa aibe sigurantele metalice pe ele ca daca nu iese geamul din ele si nu urca cum tebuie avand acelasi efect asupra macaralei.

Bafta
b 88 jsk is offline   Reply With Quote
Old 03-05-11, 22:30   #5
bogdanktf

Stage 4

bogdanktf's Avatar

Quote:
Originally Posted by b 88 jsk View Post
sal
Vezi ca are niste sine de gidaj cu ceva cauciuc pe ele care tin geamu si pe care urca si coboara geamul.Cauciucul acela poate fi imbatranit si geamul frecand pe el la urcare sa mearga greu sau poate sa nu-l mai aibe deloc si atunci geamul se lasa intr-o parte sau alta si forteaza in macara arzandu-o intr-un final.
.
Iar alta varianta verifica plasticile acelea care merg pe sina geamului ,sa fie intregi si sa aibe sigurantele metalice pe ele ca daca nu iese geamul din ele si nu urca cum tebuie avand acelasi efect asupra macaralei.

Bafta
ms mult!o sa verific!
Old 05-05-11, 11:29   #6
marchisionutz

Stage 3

Quote:
Originally Posted by bogdanktf View Post
ms mult!o sa verific!
si eu am patit treaba asta ...bratul macaralei e indoit pt k tot freca de o garnitura...si acu nu mai urca geamu drept....tre sa iau una din dezmembrari..
marchisionutz is offline   Reply With Quote
Old 05-05-11, 12:11   #7
bogdanktf

Stage 4

bogdanktf's Avatar

Quote:
Originally Posted by marchisionutz View Post
si eu am patit treaba asta ...bratul macaralei e indoit pt k tot freca de o garnitura...si acu nu mai urca geamu drept....tre sa iau una din dezmembrari..
ai grija c cumperi si din dezmembrari,cum a zs si colegu mai sus sa nu aiba bratele gata indoite knd o cumperi...se pare k eu nam fost suficient de atent si sunt la a 3-a macara kre imi face figura asta
Old 05-05-11, 12:22   #8
marchisionutz

Stage 3

Quote:
ai grija c cumperi si din dezmembrari,cum a zs si colegu mai sus sa nu aiba bratele gata indoite knd o cumperi...se pare k eu nam fost suficient de atent si sunt la a 3-a macara kre imi face figura asta
o sa ma uit bn...cat ai dat pe o macara?
Old 05-05-11, 12:26   #9
bogdanktf

Stage 4

bogdanktf's Avatar

Quote:
o sa ma uit bn...cat ai dat pe o macara?
150 lei...tot la pretzul asta leam gasit o-aici prin cj
Old 05-05-11, 12:31   #10
marchisionutz

Stage 3

Quote:
150 lei...tot la pretzul asta leam gasit o-aici prin cj
si eu am crezut k 75 de lei e mult...k atat face una pe aici
Old 05-05-11, 12:46   #11
bogdanktf

Stage 4

bogdanktf's Avatar

Quote:
si eu am crezut k 75 de lei e mult...k atat face una pe aici
apai probabil k dak mai cautam gaseam si eu cva mai ieftin..si siguuurrr si mai bun..dar cum sunt fte ocupat in timpul saptamanii...am lasat p altii sa le ia...eu nam avut timp..tot asa...asta e..sper sa gasesc una buna de data asta!!
Old 10-05-11, 22:57   #12
D-I-U

Stage 4

Member of:
[VW]

si eu am problema asta la geamu din stanga fata,am macara manuala dar daca cobor geamu mai mult de 5 cm cand il ridic sare din partea din fata.. ce dracu sa aiba
D-I-U is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -