Salutare tuturor.Am in masina un casetofon original e30 si imi cere CODU....nam asa ceva cum pot face rost de cod sau sa il decodez?se pricepe cineva!?Multumesc
Salutare tuturor.Am in masina un casetofon original e30 si imi cere CODU....nam asa ceva cum pot face rost de cod sau sa il decodez?se pricepe cineva!?Multumesc
BP9475A1408969
Asta e batuta in aluminium oare asta o fi?sau de pe eticheta iti pun o poza cu eticheta si tu incercuiestemi cu rosu care o fi seria dak nu tiam scrios bine si eu o copiez cu pixu si tio scriu k in poza se vede rau.....
te rezolv - acum am vazut ca ai raspuns ... maine deschid calculatorul mare si ti trimit codul, acum sunt la un alt calc - oricum ... maine o sa asculti muzica la el )))))))
asa cum am promis 2207 sau 0207 ............. incepi sa tastezi de la prima cifra a memoriilor radio - nr 1 este pentru prima cifra de cod (apesi succesiv pe el pana la afisarea cifrei 2) tasta nr 2 este pentru a doua cifra a codului, tasta trei pentru a treia - si asa mai departe pentru validarea codului se apasa pe urmatoarea tasta .. respectiv tasta 5 - enjoy
alte detalii in caz de probleme - 0721747474(george) - nu prea intru eu pe forum