![]() |
Casetofon E30
Salutare tuturor.Am in masina un casetofon original e30 si imi cere CODU....nam asa ceva cum pot face rost de cod sau sa il decodez?se pricepe cineva!?Multumesc
|
Re: Casetofon E30
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
BP9475A1408969
Asta e batuta in aluminium oare asta o fi?sau de pe eticheta iti pun o poza cu eticheta si tu incercuiestemi cu rosu care o fi seria dak nu tiam scrios bine si eu o copiez cu pixu si tio scriu k in poza se vede rau..... |
te rezolv - acum am vazut ca ai raspuns ... maine deschid calculatorul mare si ti trimit codul, acum sunt la un alt calc - oricum ... maine o sa asculti muzica la el :))))))))
|
asa cum am promis 2207 sau 0207 ............. incepi sa tastezi de la prima cifra a memoriilor radio - nr 1 este pentru prima cifra de cod (apesi succesiv pe el pana la afisarea cifrei 2) tasta nr 2 este pentru a doua cifra a codului, tasta trei pentru a treia - si asa mai departe pentru validarea codului se apasa pe urmatoarea tasta .. respectiv tasta 5 - enjoy
alte detalii in caz de probleme - 0721747474(george) - nu prea intru eu pe forum o zi buna |
Multumesc prietene o sa vad ce zice.Multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning