Mersi Aline !!!!!!
Asta era filmul pe care il cautam. Mi-ai facut seara ! Pacat ca nu e si faza cand se apuca si da peste jaloane.
Din aceiasi serie, 40 de minute de istorie uploadate de acelasi user: https://www.youtube.com/watch?v=espKY...eature=related
uite un urs vechi si o legenda in bucuresti e primu bmw-u cu care am mers si ma marcat uite si niste poze "am mai multe pozecu ursu asta in cal decat cu masina mea"
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [BMW]
Re: cele mai vechi e30-uri din ro!!!!
Quote:
Originally Posted by Skillzu
de avp nu mai tin minte, dar tot de ABM stiu si eu ca a fost primul cu 3.5 12v, sau cel putin printre primii. Cred ca era vremea cand roscatu avea golf 2 ?
Oricum la tine se afla am impresia cele mai multe filmari, de atunci cand EXISTAU cursele de strada in Bucuresti, si era frumos. S-au stricat si cursele, si oamenii, ca si toate celelalte in tara asta ...
era AVP cu 3.5 12v al lui Capatzana dupa care ultima oara isi luase EVO IX
filmarile le am, sunt 2 casete de 3 ore (chiar si cand ne alerga politia), inca nu le am transformat DVD.
nu a mai postat nimeni de ceva vreme....ascultam o melodie mai veche asa de vreo 10 ani in care apare un ursulet stie cineva ce ii cu el a cui ii?1:54 si mai apare la 1:58 https://www.youtube.com/watch?v=TxpxQ...eature=related
Imi cer scuze ca dezgrop topicul asta, dar tocmai am dat peste o poza cu un urs, la care numarul mi-a adus aminte de un personaj reamintit intr-un text scris de RobertTXA, JAE
Asta e masina lui?
Quote:
Originally Posted by Andreynyo
Imi cer scuze ca dezgrop topicul asta, dar tocmai am dat peste o poza cu un urs, la care numarul mi-a adus aminte de un personaj reamintit intr-un text scris de RobertTXA, JAE
Asta e masina lui?
topicul are alt titlu ...pozele astea sunt de acum 2 ani.
Deoarece este un thread pentru ursi veterani poate il ajutam pe colegul nostru de pe facebook sa isi gaseasca ursuletu ce l-a vandut acuma 10 ani....stiu ca sunt sanse mici dar nu stii de unde sare iepurele sau in cazul nostru ursu..325i 1988 pachet mt1 jante bbs15...in craiova l-a vandut el
Asta da topic, imi aduc aminte, eu fiind din Giurgiu ca-l tot vedeam pe Way-ul scartaind rogile prin oras. Iar cand l-am vazut la curse in buc mi s-a parut de poveste, el si toti ceilalti au scris istoria care acum continua.