Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 13-03-11, 22:32   #61
liviu tex

Stage 5

liviu tex's Avatar

Default Re: o reuniune e36 pe 2011 cand ?

hai baietii!! unu' cu spirit conducaret sa apara si stabiliti cv ca ard de nerabbdare sa vin!!

doua nu merg pe an??
liviu tex is offline   Reply With Quote
Old 13-03-11, 23:54   #62
JimGod
Pole Position Racers Member

Stage 5

JimGod's Avatar

Member of:
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]
[Pole Position Racers]

pai multi nu vin la singura intalnire anuala dar sa mai fie si doua.eu faceam asta vara intalniri saptamane e36 si nu veneau decat aceeasi prieteni care veneau seara de seara.in jur de 10-15 masini.intrun final nu am mai avut timp sa ma mai ocup de intalniri si nu a mai venit nimeni.daca vreti organizam o intalnire pentru saptamana viitoare in week end sa vedem cati se incumeta din bucuresti si din apropiere.iar de aici o sa tragem concluzia cat si cine va veni si la intalnirea anuala...
JimGod is offline   Reply With Quote
Old 13-03-11, 23:56   #63
liviu tex

Stage 5

liviu tex's Avatar

Quote:
Originally Posted by JimGod View Post
pai multi nu vin la singura intalnire anuala dar sa mai fie si doua.eu faceam asta vara intalniri saptamane e36 si nu veneau decat aceeasi prieteni care veneau seara de seara.in jur de 10-15 masini.intrun final nu am mai avut timp sa ma mai ocup de intalniri si nu a mai venit nimeni.daca vreti organizam o intalnire pentru saptamana viitoare in week end sa vedem cati se incumeta din bucuresti si din apropiere.iar de aici o sa tragem concluzia cat si cine va veni si la intalnirea anuala...
pai hai!!
liviu tex is offline   Reply With Quote
Old 14-03-11, 12:40   #64
GOGU_VL
BMW Driver

Stage 5

GOGU_VL's Avatar

Member of:
[BMW]

C-am putine masini la voi, tinand cont la cate isici sunt in Bucurestiul ala maaaaare
Eu in toamna cand am facut E36 Meeting, erau preconizate peste 35 de masini, si intr-un final sau strans 25 sau 26 parca.
Deci, eu cu siguranta o sa vin dupa mine cu peste 20 de masini linistit la intalnirea care sper ca o sa se faca
GOGU_VL is offline   Reply With Quote
Old 14-03-11, 14:13   #65
da_joint
BMW Driver

Stage 5

da_joint's Avatar

Member of:
[BMW]
[2 Roti]

Va grabiti ca fetele la maritat.Are rost sa ne apucam sa postam de acum ceva ce va avea loc la mijlocul verii?Sau sa facem un topic unde fiecare sa posteze ce ia mai basit mintea in somn,care sa aibe nspe mii de posturi si la final sa ne trezim cu 30 de participanti si restu bagatori de seama si post-hunteri?
da_joint is offline   Reply With Quote
Old 15-03-11, 16:34   #66
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

nu mai exagerati atat ca nu vin oameni ca nuj ce....va tot dati smardoi aici ca voi veniti si altii nu !!! exista posibilitatea ca unii sa nu aiba bani,sau sa intervina ceva pe ultim moment,ultima data cand am anuntat o intalnire (nu cea e36) au venit 60 de Bmw in parcarea stadionului Chiajna !!!
tot suferiti aici ca unii nu vin,ca unii nu fac si voi strambati din nas pt 50 d roni...

Si aici se stiu aia care vreau eu sa ii lovesc cu cuvinte......Aveti rabdare,sa faca un moderator acest Thread sticky ..si eu spun ca vor fi minim 50 de masini...cel putin eu ma bazez pe Gogu din Valcea si vor fi cel putin 15 masini !!...cu tovarasii mei+ cunostinte de pe 4tuning..+cei din tara,si restul baietilor de pe forum (care majoritatea sunt si in lista mea de mess) sunt cert sigur ca vor venii !!! asa ca..................NU MAI SUFERITI VA ROG EU FRUMOS !!!
NU MAI FITI AROGANTI SI ZMEI...E PREA DEVREME SA VORBIM ACUM "CINE VINE SI CINE NU" !!!
Marian_nebunu is offline   Reply With Quote
Old 15-03-11, 16:40   #67
Nosfer

Stage 5

oricum, e bine sa ne apucam deja sa vorbim despre un meet care ar avea loc peste 3 luni, pentru ca poate abia gasim si noi pe cineva cu skilluri de organizator si ceva timp liber care sa se ocupe de asta. Masini sigur vin, nu-i aia problema, problema e ca trebuie sa fie o persoana sau cateva care sa ne organizeze
Old 15-03-11, 17:33   #68
EmyM6

Stage 5

EmyM6's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

as dori si eu sa particip anul asta la o intrunire de e36.....am sa urmaresc in continuare detalii despre acest eveniment.
EmyM6 is offline   Reply With Quote
Old 15-03-11, 23:05   #69
JimGod

Stage 5

JimGod's Avatar

Member of:
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]
[Pole Position Racers]

"E PREA DEVREME SA VORBIM ACUM"
cum adica e prea devreme?sti ceva de vreo data sigura si noi nu stim?lasa lumea sa isi de-a cu parerea ca de aia sa deschis topic.cu cat se dezbate si se insista pe subiect cu atat vom aveam organizare mai buna si masini mai multe.
Old 16-03-11, 16:22   #70
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Quote:
Originally Posted by JimGod View Post
"E PREA DEVREME SA VORBIM ACUM"
cum adica e prea devreme?sti ceva de vreo data sigura si noi nu stim?lasa lumea sa isi de-a cu parerea ca de aia sa deschis topic.cu cat se dezbate si se insista pe subiect cu atat vom aveam organizare mai buna si masini mai multe.
DA........E PREA DEVREME SA VORBESTI "TU" CA ALA VINE SI ALA NU VINE !!!

MAI ESTE DESTUL TIMP PANA ATUNCI !!! VEDEM LA FATA LOCULUI..CINE VINE SI CINE NU!!

IMPORTANTA IN MOMENTUL DE FATA ESTE LOCATIA ...ORA..SI DATA !!!

NU CINE VINE SI CINE NU VINE !
Marian_nebunu is offline   Reply With Quote
Old 16-03-11, 18:51   #71
JimGod

Stage 5

JimGod's Avatar

Member of:
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]
[Pole Position Racers]

Eu vad ca ai spirit de leader dar incepi sa postezi din lipsa de ocupatie.Daca vin 100 de masini se cauta locatia sa incapa 100 de masini si cel putin 200 de persoane.daca vin 10 masini atunci locatia o sa fie in fata blocului.
Vad ca tu imi zici mie ca o sa vedem la fata locului cati or sa vina.Acum raspunde la intrebare:ai stabilit TU locatia, data si ora exacta?sau esti 100% sigur ca intalnirea o sa se faca in Bucuresti in parcare la Constitutiei?
"e prea devreme" poate pentru tine, pentru alti nu e deloc, de aceea sa si deschis topic sa se dezbata subiectul nu sa il inchizi tu.
Old 19-03-11, 11:01   #72
abby3325

Stage 5

abby3325's Avatar

.. up ?
abby3325 is offline   Reply With Quote
Old 19-03-11, 12:06   #73
da_joint
BMW Driver

Stage 5

da_joint's Avatar

Member of:
[BMW]
[2 Roti]

Va zic eu,o intalnire va fi cu siguranta in vara insa nu va fi intalnire e36,e30 etc.Ci va fi o intalnire mare pentru toate modelele acestei marci (a nu se confunda cu intalnirea anuala bmwclub).
Mai multe detalii nu va pot da inca pentru ca in cele ce urmeaza vom trece la alegerea locatiei, parteneri eventual sponsori si alte detalii organizatorice.
Deci cine vrea musai o intalnire e36 nu are decat sa organizeze,parerea mea e ca nu iese ce trebuie
da_joint is offline   Reply With Quote
Old 19-03-11, 19:48   #74
abby3325

Stage 5

abby3325's Avatar

Well .. this is gonna be interesting ..
Old 20-03-11, 18:50   #75
abby3325

Stage 5

abby3325's Avatar

Intrebare (intrebatoare) care sper sa nu supere pe nimeni ..
- nu am putea face un pool in care sa votam toti de aici daca am vrea sau nu o astfel de intalnire la care sa participe toate modelele BMW sau doar e36 ?
Probabil nu ar conta prea mult parerea mea, sau a altora de aici, insa macar sa vedeti cam ce vrea lumea de la intalnirea asta ..
Ma incanta ideea unei intalniri la care sa participe toate modelele BMW, cred ca s-ar aduna cel putin 200-300 de masini, insa asta ar implica un loc de intalnire mare, sa incapa toti, o organizare al nabii de bine pusa la punct si multe alte chestii, insa totusi .. parca e mai tentanta o intalnire "separata" pe modele ..
Intr-adevar, anul trecut am fost aproximativ 40-45 de masini, si nu a iesit tocmai rau, cu toate ca multi nu au stiut de eveniment si organizarea a fost putin .. "neorganizata", insa anul acesta daca se anunta din timp si pe unde trebuie, eu spun ca ne-am aduna mai multi decat anul trecut, poate undeva la peste 60 de masini, iar acesta nu e un numar de neglijat ..
Si inca o umila parere .. ar fi frumos (spre deosebire de anul trecut), daca dupa ce vom ajunge la punctul de intalnire, am sta toti sa facem niste poze, sa "socializam" vorba aia, si nu care cum ajunge sa plece unul in stanga, unul in dreapta si pe urma tot cate unul, cate doi, spre casa .. in fine, era doar o parere ..
Inca odata, sper sa nu supar pe nimei, dar chiar daca nu se va face doar pt. E36 intalnirea .. un pool tot ar fi interesant .. doar asa .. sa se vada ce ar dori lumea ..
Indiferent de decizie, sa ne vedem sanatosi si multi
- Copyright 2024 4Tuning -