Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 29-05-11, 19:03   #166
Lymbutza

Stage 5

Lymbutza's Avatar

Default Re: o reuniune e36 pe 2011 cand ?

oriunde , doar sa nu stam in soare !
Lymbutza is offline   Reply With Quote
Old 30-05-11, 14:30   #167
Billy c25xe

Stage 5

Billy c25xe's Avatar

Fuck , tocmai a intervenit ceva si daca tineti intalnirea duminica nu o sa pot sa fiu prezent
Billy c25xe is offline   Reply With Quote
Old 30-05-11, 15:08   #168
JustinCase

Stage 5

JustinCase's Avatar

Member of:
[BMW]

duminica va fi o zi insorita si cred ca dupa vreo doua ore de stat fix in soare in parcarea de la mall baneasa o sa ne cam treaca pofta de intanlire.

va propun mai degraba parcarea de langa Sala Polivalenta care este inconjurata de copaci si unde va fi mult mai suportabila sederea

https://img11.imageshack.us/img11/765...mapimagens.jpg
JustinCase is offline   Reply With Quote
Old 30-05-11, 15:15   #169
sharkylete
BMW Driver

Stage 5

sharkylete's Avatar

Member of:
[BMW]
Thumbs up Re: o reuniune e36 pe 2011 cand ?

Quote:
Originally Posted by liviu tex View Post
eu propun duminica si ca loc de intalnire la mall'ul din Baneasa! ora 10!
Asa Liviule... sa ma trezesc eu la 7 )) dar nu face nimic vin oricum!

Quote:
Originally Posted by Lymbutza View Post
oriunde , doar sa nu stam in soare !
Quote:
Originally Posted by JustinCase View Post
duminica va fi o zi insorita si cred ca dupa vreo doua ore de stat fix in soare in parcarea de la mall baneasa o sa ne cam treaca pofta de intanlire.

va propun mai degraba parcarea de langa Sala Polivalenta care este inconjurata de copaci si unde va fi mult mai suportabila sederea

https://img11.imageshack.us/img11/765...mapimagens.jpg

Locatia poate fi si undeva la un local ceva cu o terasa... sa nu stam in picioare.. in soare ,etc.. poate ne asezam si noi mai bem o "fenta" un "pepsic"

Dar inca o data spun ca eu nu cunosc!
Cine stie mai multe locatii din bucuresti sa enumere cateva sa alegem...
@
sharkylete is offline   Reply With Quote
Old 30-05-11, 18:09   #170
JustinCase

Stage 5

JustinCase's Avatar

Member of:
[BMW]

de la parcarea polivalentei se poate cobora 500m la terasa dynos de langa fostul poligon auto unde iti poti parca masina foarte aproape de mese si cu ocazia asta poti avea in campul vizual si "subiectul intanlirii". La terasa respectiva ultima oara se putea si hali cate ceva (pentru cei care vin mai de departe de casa). Ba au chiar si spalatorie auto langa daca vrei sa-ti rasfeti masina cu baia anuala
JustinCase is offline   Reply With Quote
Old 30-05-11, 18:17   #171
sharkylete
BMW Driver

Stage 5

sharkylete's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by JustinCase View Post
de la parcarea polivalentei se poate cobora 500m la terasa dynos de langa fostul poligon auto unde iti poti parca masina foarte aproape de mese si cu ocazia asta poti avea in campul vizual si "subiectul intanlirii". La terasa respectiva ultima oara se putea si hali cate ceva (pentru cei care vin mai de departe de casa). Ba au chiar si spalatorie auto langa daca vrei sa-ti rasfeti masina cu baia anuala
Mie mi se pare super locatia! Si umbra .. si haleu si terasa si spalatorie

Restu ce parere aveti?!
Old 30-05-11, 21:01   #172
Lymbutza

Stage 5

Lymbutza's Avatar

aprob ideea lui JustinCase , este foarte buna !
Lymbutza is offline   Reply With Quote
Old 30-05-11, 21:21   #173
liviu tex

Stage 5

liviu tex's Avatar

mi-am spus parerea ca loc de intalnire! de acolo plecam spre o terasa ceva! n-am spus ca tre sa stam in soare! plm,era frumos ca treceam pe la casa scanteii,arcu' de triumf,victoriei,magheru si mergeam la o terasa!
liviu tex is offline   Reply With Quote
Old 30-05-11, 21:34   #174
sharkylete
BMW Driver

Stage 5

sharkylete's Avatar

Member of:
[BMW]

Pai atunci hai sa ne vedem la Baneasa/IKEA plm.. cea mai libera zona de acolo ca sa nu fim incomodati de alte masini.. stam de palavre pana se aduna toti .. si dupaia mergem spre localul care a zis JustinCase! sau la altul plm.. voi stiti ce e frumos pe acolo
Eu ziceam sa ne vedem undeva sa nu fim inghesuiti sau obligati sa stam putin si sa plecam...
Ganditi-va la o locatie si vineri seara se decide clar unde ne vedem si ce facem!

Pana una alta mai vb si cu altii de prin Bucuresti/imprejurimi sa nu fim 5 masini!

Cine mai stie alte locatii cu umbra/terasa sa le zica sa avem mai multe optiuni!

Numai bine!
Old 30-05-11, 22:06   #175
bmwowners

Stage 5

bmwowners's Avatar

Nu stiu cati sunteti din Bucuresti dar probabil cei ce sugereaza parcarea de la Ikea ca loc de intalnire probabil nu stiu ce inseamna sa gasesti un loc de parcare duminica la Ikea! Unu nu 20 sau cati vreti voi sa va strangeti! Mai mari sanse aveti la AFI sus la ultimul etaj pe acoperis si acolo puteti face si 2-3 poze nice! Eu va sugerez sa va intaniti in fata la Automobile Bavaria in parcarea aia nu e ea foarte mare da oricum nu cred ca veti fi nici voi sute! Ar fi frumos pentru cateva poze!
bmwowners is offline   Reply With Quote
Old 31-05-11, 00:33   #176
liviu tex

Stage 5

liviu tex's Avatar

Quote:
Originally Posted by bmwowners View Post
Nu stiu cati sunteti din Bucuresti dar probabil cei ce sugereaza parcarea de la Ikea ca loc de intalnire probabil nu stiu ce inseamna sa gasesti un loc de parcare duminica la Ikea! Unu nu 20 sau cati vreti voi sa va strangeti! Mai mari sanse aveti la AFI sus la ultimul etaj pe acoperis si acolo puteti face si 2-3 poze nice! Eu va sugerez sa va intaniti in fata la Automobile Bavaria in parcarea aia nu e ea foarte mare da oricum nu cred ca veti fi nici voi sute! Ar fi frumos pentru cateva poze!
anu' trecut tot in parcarea IKEA ne-am intalnit,tot duminica! erau locuri de parcare! nu ne intalnim direct in usa de la Mall...
Old 31-05-11, 00:42   #177
bmwowners

Stage 5

bmwowners's Avatar

Quote:
Originally Posted by liviu tex View Post
anu' trecut tot in parcarea IKEA ne-am intalnit,tot duminica! erau locuri de parcare! nu ne intalnim direct in usa de la Mall...
Man uiti cine a facut anul trecut :P . Faza e ca ne-am intalnit destul de dimineata si daca iti aduci aminte pana am plecat deja incepuse sa se umple pe acolo! Daca va intalniti la 9 da atunci e ok aveti locuri dar undeva la un 12 deja incepe distractia! Eu v-am zis incercati ceva mai altfel ar fi frumoase toate pisicile in fata showroomului de la automobile bavaria cel putin pentru poze!
bmwowners is offline   Reply With Quote
Old 31-05-11, 00:52   #178
liviu tex

Stage 5

liviu tex's Avatar

Quote:
Originally Posted by bmwowners View Post
Man uiti cine a facut anul trecut :P . Faza e ca ne-am intalnit destul de dimineata si daca iti aduci aminte pana am plecat deja incepuse sa se umple pe acolo! Daca va intalniti la 9 da atunci e ok aveti locuri dar undeva la un 12 deja incepe distractia! Eu v-am zis incercati ceva mai altfel ar fi frumoase toate pisicile in fata showroomului de la automobile bavaria cel putin pentru poze!
nu am uitat,stiu ca voi ati organizat! mie mi-e indiferent locul pan' la urma!

important e sa fie frumos timpul si sa nu venim 5 masini! din partea mea merg si la Munchen!

oricum discutia asta o purtam in 5,tu ai zis ca nu vi..o sa fim 4 probabil!

c'asa'i in tenis......

Last edited by liviu tex; 31-05-11 at 00:54.
Old 31-05-11, 01:07   #179
sharkylete
BMW Driver

Stage 5

sharkylete's Avatar

Member of:
[BMW]
Thumbs down Re: o reuniune e36 pe 2011 cand ?

Daca nici macar cei din bucuresti nu vin TOT in bucuresti... ce pretentii sa mai ai de la altii care stau la sute de Km distanta!?
Daca s-ar organzia intalnirea anuala in bucuresti ar sari toti cu gura.. dom`le .. pai altii de ce nu vin...
EU sper sa fie totusi un pic de agitatie duminica... ca altfel... ce sperante sa mai ai sa vina pe Transfagarasan?!

Pacat ca toti se dau pasionati si cand colo...

MARE PACAT! Macar sa taca si sa nu mai comenteze!

O noapte minunata!
Old 31-05-11, 01:12   #180
liviu tex

Stage 5

liviu tex's Avatar

Quote:
Originally Posted by sharkylete View Post
Daca nici macar cei din bucuresti nu vin TOT in bucuresti... ce pretentii sa mai ai de la altii care stau la sute de Km distanta!?
Daca s-ar organzia intalnirea anuala in bucuresti ar sari toti cu gura.. dom`le .. pai altii de ce nu vin...
EU sper sa fie totusi un pic de agitatie duminica... ca altfel... ce sperante sa mai ai sa vina pe Transfagarasan?!

Pacat ca toti se dau pasionati si cand colo...

MARE PACAT! Macar sa taca si sa nu mai comenteze!

O noapte minunata!
pai de ce sa nu mai comentam? ca'i simplu la tastat! adica imi iei placerea de a ma introduce ca musca'n cur?

lasa ma ca vedem noi! daca venim putini mergem la mine acasa la gratar!
- Copyright 2024 4Tuning -