Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 15-08-10, 19:53   #31
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]
Default Re: S-a furat BMW Seria 7 E32 NEGRU MAT B-21-PHO

Īmi pare rău pentru proprietar şi sper din toată inima să īşi recupereze maşina ( un mare păcat ) !!!

Last edited by alexutzu; 16-08-10 at 14:49.
DTH is offline   Reply With Quote
Old 15-08-10, 21:04   #32
laguna1

Stage 5

laguna1's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

cu parerte de rau scriu acester randuri pt ca cunosc masinutza asta de cativa ani de zile si pe posesorul ei ! pentru ca n u o sa poate sa circule niciodata in tara cu aceasta masina eu zic sa ne orientam catre cei care scot piese la vanzare pentru acelasi tip de masina , ori prin cei care mai ies inafara tari in special moldova si bulgaria sa fie mai atenti si sa dea o mana de ajutor!
Old 15-08-10, 22:04   #33
Alex4u
Dacia Driver

Stage 5

Alex4u's Avatar

Member of:
[DACIA]

Deci masina a fost luata la pont..e undeva in vre-un garaj..si il dezmembreaza in maxim 1-2 luni o sa auziti ca vinde nush cine motor de M la fel cum era pe el..jante..sau cine stie ce..asta e parerea mea

.(O O)\_(||||)(||||)_/(O O).
|.....o //...............\\ o.....|
.\____/==========\____/.
Alex4u is offline   Reply With Quote
Old 15-08-10, 22:41   #34
catalin_toyo

Stage 3

catalin_toyo's Avatar

Smile Re: S-a furat BMW Seria 7 E32 NEGRU MAT B-21-PHO

DACA are piese facute la comanda MASINA nu se va dezmembra 100% a fost LIVRATA in alta tara ....CHISINAU in partea aia .....eventual masina trebuiesc poze cu ea si data prin INTERPOL ....SAU o fi pe la vreun pasionat in vreun GARAJ ....cine stie !!!

Bulgaria nu se agita cu asa ceva VA GARANTEZ EU ASTA ........NOI am fura de la ei din TARA dar ei la NOI in TARA sa vina sa fure nu ai sa vezi !!! ei ne fura acolo daca e ceva !!!

CE E SUSPECT ...pana acuma POATE il suna cineva pe baiat sa ii ceara niste bani sa ii dea masina...ceva e suspect ...NU a vazut NIMENI in pana mea cate TAXIURI in BUCURESTI ca se transprota o MASINA pe RAMPA ??? eu am tractat intro seara (transportat) 2 motociclete de la un accident pe POLOCOLOR intro vineri de nu mau oprit pana pe ELECTRONICII 3 echipaje de POLITIE !!!

TOTI astia care transporta in timpul NOPTII sa fie obligati POLITISTII sa ii verifice de cate ori ii vede ....
catalin_toyo is offline   Reply With Quote
Old 15-08-10, 22:56   #35
sandra406full

Stage 2

sandra406full's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
Post Re: S-a furat BMW Seria 7 E32 NEGRU MAT B-21-PHO

Precum zice si haideti sa ajutam cumva, pe mess, sau chiar putem posta ca dorim un motor cu aceleasi specificati si poate cineva ne va oferi unul, este mai special si asa ca sunt ceva sanse, iar pe cei cu pareri negative sa-i lasam cu ale lor ca nu stiu ce este in sufletul propietarului, deci sa ne mobilizam un pic, succes tuturor.
sandra406full is offline   Reply With Quote
Old 15-08-10, 23:22   #36
_Cox_
Shine Club Member

Stage 5

_Cox_'s Avatar

Member of:
[Virtual Tuning]
[4Rally]
[2 Roti]
[Street 4 Cars]
[Shine Club]
[Street Vision]

Sa posteze cineva un link cu pozele cu masina (am primit dar nu am dat importanta acum cateva zile) ca sa putem atasa si linkul in "mass-ul" pe care sa-l dam.
_Cox_ is offline   Reply With Quote
Old 15-08-10, 23:37   #37
Patrulei
Toyota Driver

Stage 5

Patrulei's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[SEAT]
[Toyota]
[4Rally]

Eu zic ca masina o sa se gasesca sau motorul....Romania nu e mare...dar daca e in alta tara...
Asa se face si in Anglia daca ai ceva deosebit...platforma si la garaj.
Bafta in continuare!
Old 16-08-10, 00:14   #38
DarKane

Stage 4

DarKane's Avatar

cu militia nu rezolvi nimic.daca nu esti vrun senator sau macar fisu' nu misca un deget.stii ce o sa iti zica?o sa iti zica "dute domle' de aici cu vechitura ta" exact asa o sa iti spuna.militia nu este ca noi.militia habar nu are ce inseamna o masina modificata si valoarea ei.sper sa o gasesti desi in general furturi dastea se fac cu masina "deja vanduta"
Old 16-08-10, 00:26   #39
KillerINC

Stage 5

KillerINC's Avatar

Member of:
[Street 4 Cars]
[ALFA ROMEO]
[RENAULT]

la fel cum au subliniat si alti colegi inaintea mea , mai mult ca sigur masina a fost furata "la comanda" , dar cu toate astea nu tyrebuie sa iti pierzi speranta. sa ne tii la curent cu decursul anchetei ...

si sper din suflet sa o gasesti cat mai repede

KillerINC is offline   Reply With Quote
Old 16-08-10, 02:15   #40
capone aka D T L

Stock

Chiar acum 1-2 ore vorbeam cu un prieten si mi-a povestit de masina. Sincer eu cred ca ori e scoasa din tara, nu ai cum sa mergi cu ea pe strada fara sa fie remarcata, dezmembrata si vanduta pe bucati nicidecum, se afla imediat de pe ce masina provin piesele, sau varianta a 2a, masina este undeva tinuta printr-un garaj si peste ceva timp se va cere recompensa pentu ea. Oricum ar fi, sper sa se gaseasca intreaga, e pacat de ce sa intamplat
capone aka D T L is offline   Reply With Quote
Old 16-08-10, 03:11   #41
b-09-tvg

Stage 5

b-09-tvg's Avatar

da este foarte trist si revoltator pentru politia din rominia...nu face nimic....nici acum nu imi vine sa cred ca aceasta masina a fost furata,am trecut azi pe la locul de parcare unde statea in spatele blocului si nu imi venea sa cred ca nu mai este acolo mult succes in gasirea ei intreaga.Daca stie cinea un link cu poze sa il puna sa putem ajuta proprietarul cumva
b-09-tvg is offline   Reply With Quote
Old 16-08-10, 15:12   #42
catalin_toyo

Stage 3

catalin_toyo's Avatar

va chinuiti degeaba cu massuri la toti babalaii din lista de mess ...unu mai sigur pe sine sa mearga sa vb cu smekerii din .....POARTA 4 ....eventual cu a lui PIETROII din CATELU , sa se dea GROSU de bani si masina in cel mult 48 de ore va fi pe locul iei de parcare !!!
Old 16-08-10, 16:30   #43
dumitrumihai

Stage 4

dumitrumihai's Avatar

Deci:

1.Pentru o masina asa speciala oricine s-ar baga pe ea mai ales gaborii car va dati seama abia asteapta sa scape de ea
2.Trebuia anuntata nush POLITIA DE FRONTIERA in cazul in care va fi scoasa din tara.
3.Ar merge sa dam ceva anunturi ca si cum am dorii anumite piese la fel ca cele de pe masina...cel mai important zic eu ar fi motorul...

Cum a zis si catalin_toyo "CE E SUSPECT ...pana acuma POATE il suna cineva pe baiat sa ii ceara niste bani sa ii dea masina...ceva e suspect ...NU a vazut NIMENI in pana mea cate TAXIURI in BUCURESTI ca se transprota o MASINA pe RAMPA ??? eu am tractat intro seara (transportat) 2 motociclete de la un accident pe POLOCOLOR intro vineri de nu mau oprit pana pe ELECTRONICII 3 echipaje de POLITIE !!!" in orice caz sigur hotii au facut manarii cu militia
dumitrumihai is offline   Reply With Quote
Old 16-08-10, 16:41   #44
catalin_toyo

Stage 3

catalin_toyo's Avatar

Quote:
Originally Posted by dumitrumihai View Post
Deci:

1.Pentru o masina asa speciala oricine s-ar baga pe ea mai ales gaborii car va dati seama abia asteapta sa scape de ea
2.Trebuia anuntata nush POLITIA DE FRONTIERA in cazul in care va fi scoasa din tara.
3.Ar merge sa dam ceva anunturi ca si cum am dorii anumite piese la fel ca cele de pe masina...cel mai important zic eu ar fi motorul...

Cum a zis si catalin_toyo "CE E SUSPECT ...pana acuma POATE il suna cineva pe baiat sa ii ceara niste bani sa ii dea masina...ceva e suspect ...NU a vazut NIMENI in pana mea cate TAXIURI in BUCURESTI ca se transprota o MASINA pe RAMPA ??? eu am tractat intro seara (transportat) 2 motociclete de la un accident pe POLOCOLOR intro vineri de nu mau oprit pana pe ELECTRONICII 3 echipaje de POLITIE !!!" in orice caz sigur hotii au facut manarii cu militia
NU EXAGEREZ . pe o strada unde ne dam noi SEARA vineri ..etc ...a fost un mic incident si am urcat intrun papuc 2 motociclete ....pe o distanta de ...4-5 kilometri NU AM DE CE SA MINT m-au oprit 3 echipaje de POLITIE !!! dao in mama ei de treaba aia CAT au CARAT masina aia noapte CHIAR nu a putut sa ii intrebe NIMENI nimik de SOARTA ? sau sa arate actele de ..expeditie ??? ca stiu ca se intocmeste un proces verbal daca nu ma insel ...eu asa mi-am tractat o masina din CARANSEBES in BUCURESTI pe rampa cu proces verbal de expeditie !!!
Old 16-08-10, 16:51   #45
dumitrumihai

Stage 4

dumitrumihai's Avatar

eu am o presupunere...

Hotii nu prea au ce face cu masina....NU AU ACTE....doar dezmembrare sau expozitie...deci la faza asta a fost manarie cu militia
dumitrumihai is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -