Şi mereu o admiram cānt treceam cu maşina pe lāngă ea.... multă mwuiţă celor ce au făcut acest gest şi să nu aibe parte de ea...dacă nu o vei găsi dar eu sper să o găseşti şi sper din toată inima !
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
Re: S-a furat BMW Seria 7 E32 NEGRU MAT B-21-PHO
Multa bafta propietarului. Sper sa o gaseasca. Parerea mea e ca masina a fost luata la comanda pentru un colectionar sau pasionat dar nu din Romania...e prea riscant...
Mare pacat de masina,sper sa se gaseasca cat mai repede si sa fie pedepsiti cei ce fura masini si de pe masini(si mie mia disparut aseara emblema )
masini nu se fura numai in ro,se fura de pretutindeni...ca asa e..poti fi linistit ca nu esti singurul careia i'au furat emblema.....mi'au furat pana si capacelele de la roti si lucasurile de pe lateral,erau de m....
Masina a disparut in seara de 11 august. Cel mai probabil a fost tractata sau ridicata pe o platforma. Masina este umflata si vopsita negru mat cu o vopsea speciala de avion. Masina este echipata cu un motor mai special m5 3.8 Nurburing edition. Daca auziti ceva despre aceasta masina sau aveti ceva informatii va rugam sa contactati politia sau adminul forumului.
Masina merita gasita, s-au investit foarte multi bani si pasiune. Orice informatie este binevenita.Multumim
Traim in Romania....in curand o sa ajunga sa ne ia si casa pe trailer....
Ce pot spune imi pare extrem de rau de masina era o bijuterie pe roti...banuiesc ca au fost foarte organizati.....daca au reusit sa o faca in acest stil mare....sper sa o recuperezi....Numai bine capul sus ...
In zona in care stai, daca sunt camere de luat vederi sau in intersectiile mai apropiate nu poate politia sa caute pe inregistrari sa verifice daca nu vad o platforma care duce o masina NOAPTEA. Au avut tupeu mare! nu imi vine sa cred....
Imi pare rau pentru masina dar si mai rau pentru posesorul ei......problema este ca din data de 11 August pana pe 13 sau pana pe azi(15) ar fi putut ajunge oriunde.....oricum sunt aproape sigur ca nu mai este in tara si nu prea vad de ce ar dezmembra-o....mai sigur a fost furata pentru cineva anume(la comanda) cineva care stia ce modificari are masina..sper din suflet sa fie gasita
Si eu sunt posesor auto si imi vine foarte greu sa aud asta in ziua de azi datorita autoritatilor se fura masini la greu am un prieten care nu si-a gasit masina nici in ziua de azi cica si cu martori politia nu a facut nimic a venit o platforma in fata pietei respective si a ridicat masina sub pretext de parcare neregulamentara si plecat cu masina (si plecat a fost) cand s-a interesat de masina nimeni de la firma de ridicari auto nu o avea in parcuri ,deci jaf in amiaza mare
PRIETENI , nu am nimik cu omu , eu am o marca de masina care de mai bine de 9 luni de zile nu am inchidere centralizata pe ea SI chiar si asa daca o las nu se fura ca nu e cautata (nu dau nume) oricume SCUMP la intretinere , trebuie skimbata inchiderea ...cred ca LA BANII INVESTITI putea sa isi monteze o alarma cu GPS conectata la o statie de interventie de ceva ....din ce am auzit ca nu COSTA FOARTE MULT si imediat masina este GASITA intro fractiune de secunda !!!
NU AM DAT CU PARUL mi-am spus o parere si cred ca MULTI posesori de asemenea INVESTITII ar trebuii sa se gandeasca la varianta asta ....nus tiu cat poate sa coste o asemena alarma cu GPS ..dar cert e ca nu foarte mult cat sa nu iti permiti !!! daca bagi 2000 euro in jante CRED ca poti baga si 500 euro intrun asemenea echipament
provenzano nu stiu de ce teai suparat asa de tare nu team acuzat de furt sau altceva am zis doar ca am vazut in cluj un bmw ......negru mat unflat si cu numere de B nu vad cu ce am gresit `daca chiar esti posesorul masini frumoasa masina dar zi tu e....... negru mat unflat si cu numere de B da sau nu ?
in primu rand cu masina asta nu o sa poata circula cel care a furato orice i.ar face pentru ca arata intr-un fel aparte... eu zic ca cineva care te stie a facut asta ca nu se baga tocmai la masina ta! bafta sper sa o gasesti!
Member of: [Anonymous Motorsport ] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
Re: S-a furat BMW Seria 7 E32 NEGRU MAT B-21-PHO
poate putem sa ajutam si noi la ceva... Hai sa Dan mass-uri la cei din lista de messenger cu acest furt, poate poate... Poate ne spune cineva si motorizarea acestei masini , interior, Piese facute la comanda ...mult succes in gasirea acestei masini!