Deci...Incep prin a va saluta pe toti...si va adresa o intrebare....Numele Meu este Alex...am 19 ani...am permis de la 18 ani fix...adica 1 an...in timpul asta mi-a mancat banii o batrana dacie....acum a sosit timpul sa facem un pas...si anume ..am gasit la un vecin ,,,un 525i...din 92..el o are din 94...masina are 245 de mii km reali...el fiind primul proprietar in tara...masina arata f bine..jante BBS, piele, abs, aer, nare airbarg...are geamuri electrice...are pitina rugina la clapeta de la rezervor.....eu m-as baga sa o iau ..dar aici intervin problemele ..pentru ca nu stiu care ar fii consumul la acest tip de motor...pe om l-am intrebat el a zis ca depinde de felul in care mergi.....ce pica f des la motorul asta?? sau care sunt problemele ca nu am f multi bani sa bag in el......
din cate am inteles eu ar fii injectie monopunct
nu stiu sigur.....acum 1 an a schimbat la el calculatorul si debimetru...a zis ca a pus de motor de 2000...acesta avand motor de 2500......masina nu prea sa circulat cu ea....dar nu stiu ce sa zic sa merita??
banii ? bineinteles nu o sa fie ca o masina noua dar nu vreau o masina cu probleme...am inteles ca impozitul ar fii 300 lei si asigurarea 900 lei...asta este..nu sunt persoana sa il pun de-a latul..dar nu as vrea sa fie un motor sa bag fara nr bani in el...numai bine cu stima Alex
acesta este modelul...e34