Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 21-12-09, 19:43   #1
clau56

Stage 4

Default consum mare e3o

am un e30 1.8 carburatie si imi maninca 20-25/100 datimi ceva sfaturi va rog
clau56 is offline   Reply With Quote
Old 21-12-09, 21:12   #2
lau4rally
4Rally

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[Mitsubishi]
Default Re: consum mare e3o

sfatul meu schimbai motorul , si o sa ai clar un consum mai decent, ca sa il repari te va costa mult mai mult , au poate cine stie mergi la un mecanic care sa iti regleza carb,. parerea mea
lau4rally is offline   Reply With Quote
Old 22-12-09, 20:59   #3
clau56

Stage 4

ma pricep la mecanica cit de cit bine si am reglat tot ce se poate reglaam desfacut motorul si nu i se vede uzura mare
Old 24-12-09, 21:12   #4
lau4rally
4Rally

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[Mitsubishi]

daca ai desfacut motorul si ii vezi tu uzura clar te pricepi la mecanica , trebuie reglat.... bine
lau4rally is offline   Reply With Quote
Old 25-12-09, 18:30   #5
clau56

Stage 4

nu stiu ce mecanica sti dar consumul de benzina vine din multe cauze nu doar din reglarea carburatorului,pot fi buji fise,bobina,supape si multe altele,e usor sa zici schimba motorul!ideea e ca trebuie intretinut si lucrat pe el nu schimbam motoare la orice problema
Old 26-12-09, 10:44   #6
fastbiker

Stage 5

fastbiker's Avatar

Quote:
Originally Posted by clau56 View Post
nu stiu ce mecanica sti dar consumul de benzina vine din multe cauze nu doar din reglarea carburatorului,pot fi buji fise,bobina,supape si multe altele,e usor sa zici schimba motorul!ideea e ca trebuie intretinut si lucrat pe el nu schimbam motoare la orice problema
daca stii mecanica asa bine de ce mai intrebi aici ce are masina ta?
daca nu asculti parerile altora de ce mai intrebi?
la un m10 carburatie cu o vechime de ........tu mai speri ca ai ceva de reglat la acel carburator.cea mai buna si mai ieftina solutie este schimbarea motorului sau daca gasesti macar o chiulasa cu injectie completa tot de m10 si ai scapat de balamuc.
daca tu crezi ca din reglajul supapelor sau schimbarea bujiilor scazi consumul de la 25l la 10 esti cel putin optimist.un motor cu probleme de aprindere sau supape nu trage mai multa benzina decat unul bine reglat,merge mai prost atat.amestecul benzina/aer este facut numai de carburator...mecanicule
https://www.youtube.com/watch?v=W844nZBwD94
https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...ine-jante.html
fastbiker is offline   Reply With Quote
Old 26-12-09, 10:57   #7
clau56

Stage 4

si daca supapele nu inchid bine sau semeringurile de la supape scapa compresia unde ajunge benzina?nu reglezi debitul de aer benzina pima cind motorul trage bine si merge rotund?si atunci ai consum mare???si ascult parerile altora dar schimbarea motorului nu e o parere.daca caroseria are rugina iti cumperi alta masina??am intrebat ce alt lucru poate influenta consumul,intradevar ca vreau sa pun o chiuloasa de injectie dar va trebui sa o prepar inainte sa ai fac planeitatea si sa slefuiesc supapele,si etc
- Copyright 2025 4Tuning -