![]() |
consum mare e3o
am un e30 1.8 carburatie si imi maninca 20-25/100 datimi ceva sfaturi va rog
|
Re: consum mare e3o
sfatul meu schimbai motorul , si o sa ai clar un consum mai decent, ca sa il repari te va costa mult mai mult , au poate cine stie mergi la un mecanic care sa iti regleza carb,. parerea mea:D
|
ma pricep la mecanica cit de cit bine si am reglat tot ce se poate reglaam desfacut motorul si nu i se vede uzura mare
|
daca ai desfacut motorul si ii vezi tu uzura clar te pricepi la mecanica , trebuie reglat.... bine
|
nu stiu ce mecanica sti dar consumul de benzina vine din multe cauze nu doar din reglarea carburatorului,pot fi buji fise,bobina,supape si multe altele,e usor sa zici schimba motorul!ideea e ca trebuie intretinut si lucrat pe el nu schimbam motoare la orice problema
|
Quote:
daca nu asculti parerile altora de ce mai intrebi? la un m10 carburatie cu o vechime de ........tu mai speri ca ai ceva de reglat la acel carburator.cea mai buna si mai ieftina solutie este schimbarea motorului sau daca gasesti macar o chiulasa cu injectie completa tot de m10 si ai scapat de balamuc. daca tu crezi ca din reglajul supapelor sau schimbarea bujiilor scazi consumul de la 25l la 10 esti cel putin optimist.un motor cu probleme de aprindere sau supape nu trage mai multa benzina decat unul bine reglat,merge mai prost atat.amestecul benzina/aer este facut numai de carburator...mecanicule |
si daca supapele nu inchid bine sau semeringurile de la supape scapa compresia unde ajunge benzina?nu reglezi debitul de aer benzina pima cind motorul trage bine si merge rotund?si atunci ai consum mare???si ascult parerile altora dar schimbarea motorului nu e o parere.daca caroseria are rugina iti cumperi alta masina??am intrebat ce alt lucru poate influenta consumul,intradevar ca vreau sa pun o chiuloasa de injectie dar va trebui sa o prepar inainte sa ai fac planeitatea si sa slefuiesc supapele,si etc
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning