Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 13-12-09, 21:39   #1
hiena

Stage 5

hiena's Avatar

Default BMW 730

Salutare !

Mă gāndesc să achiziţionez un BMW 730 3.0 benzină din 1989. maşina arată ok..vopseaua e puţin decolorată, dar īn rest e perfect funcţionabil.mă interesează cāt are consumu real un motor de capacitatea asta īn oraş..sare cumva de 13-14 pe benzină? eu mă gāndesc şi la varianta GPL..vreau o maşină mare,imensă...gen Seria 7 sau Volvo S80
hiena is offline   Reply With Quote
Old 13-12-09, 21:51   #2
13tsp

Stage 5

13tsp's Avatar

Default Re: BMW 730

Salut, intradevar, o masina incapatoare, cat despre consum, o sa-ti spun ce o sa-ti spuna oricare de pe forum, depinde de cat de greu ti-e piciorul pe acceleratie.
In principiu la condus babeste poti scoate un consum de 12-13l/100km, da babeste! Un amic are 730i, cu GPL, si la GPL ii ia 15-16l in oras, dar totusi, se merita, avand in vedere pretul mic al GPL-ului. Totul depinde de tine, daca vrei s-o achizitionezi sau nu.
Bafta!
"Torque" is how far you take the fence with you.
13tsp is offline   Reply With Quote
Old 13-12-09, 22:19   #3
hiena

Stage 5

hiena's Avatar

15-16 l pe GPL ...e un consum cāt de cāt ok avānd īn vedere capacitatea motorului şi gabaritul maşinii.azi am făcut un drum Craiova-Bucureşti şi am scos un consum mediu de 6.8 l şi o viteză medie de 76 km.la 170 īmi arăta instantul 14,6 l ... oricum īn oraş consuma īn jur de 10-11 ... pe benzină ceea ce e echivalentul a 15-16 l pe GPL. maşina este din '89, la vopsea nu stă prea bine..insă contează mai mult motorul.
Old 13-12-09, 22:46   #4
Tzzantaru

Stage 5

Tzzantaru's Avatar

in primu rand ai cam postat gresit.in al doilea rand daca vrei sa-ti iei limuzina cu motor de 3.0 benzina din 89 care e mecanica fara prea multa tehnologie nu te astepti la consum de 1.9 diesel.si decat sa-l treci pe gpl mai bine incearca cu un logan diesel.de curand am vazut prin oras un Ssangyong pe gpl.scuza-ma da nu esti departe
Tzzantaru is offline   Reply With Quote
Old 13-12-09, 23:02   #5
hiena

Stage 5

hiena's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tzzantaru View Post
in primu rand ai cam postat gresit.in al doilea rand daca vrei sa-ti iei limuzina cu motor de 3.0 benzina din 89 care e mecanica fara prea multa tehnologie nu te astepti la consum de 1.9 diesel.si decat sa-l treci pe gpl mai bine incearca cu un logan diesel.de curand am vazut prin oras un Ssangyong pe gpl.scuza-ma da nu esti departe
so what..GPL'u e ecologic.dacă ţi se pare că sunt snob uită-te prin toată UE să vezi pe cāte maşini se pune GPL şi din fabrică ! dacă vroiam Logan Diesel nu mai deschideam acest topic.sunt adeptu' maşinilor clasice şi un 730 din '89 mi se pare clasic şi o limuzină īn adevăratul sens al cuvāntului.mi se pare normal să īntreb de consum īnainte să īmi achiziţionez o maşină!
Old 13-12-09, 23:17   #6
Tzzantaru

Stage 5

Tzzantaru's Avatar

aham...gpl-u e ecologic.da motoru ala de 3.0 cand nu mai merge si pe benzina cate emisii are?asta daca vrei sa pui problema asa.n-a zis nimeni ca esti snob , si eu nu prea sunt la zi cu evenimentele da spune-mi si mie ce masini stii tu ca ies din fabrica cu gpl?nu alea la care le duce proprietaru la reprezentanta sa-i puna gpl.alea care ies pe poarta fabricii direct cu gpl.730 din 89 e clasica si e o limuzina ca restu seriei 7 si tocmai de asta nu se strica cu gpl.
Tzzantaru is offline   Reply With Quote
Old 14-12-09, 10:36   #7
nigger
Toyota Driver

Stage 5

nigger's Avatar

Member of:
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by hiena View Post
... oricum īn oraş consuma īn jur de 10-11 ...
poate ala e consumul afara....si 15-20 in oras

Quote:
Originally Posted by hiena View Post
so what..GPL'u e ecologic.dacă ţi se pare că sunt snob uită-te prin toată UE să vezi pe cāte maşini se pune GPL şi din fabrică
dar iti poti pune motorul in 3 cilindri diesel dp a2....o sa ai limuzina si consum mic
nigger is offline   Reply With Quote
Old 16-12-09, 18:05   #8
my life

Stage 3

my life's Avatar

septar 13-14 in oras nu cred mai omule(poate sa fie sugrumata),eu am e30 cu motor de 2000 si si am cosumul care il spui tu pe septar,iar in afara orasului eu sub 9% nu am avut consum
Old 23-12-09, 03:07   #9
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:
aham...gpl-u e ecologic.da motoru ala de 3.0 cand nu mai merge si pe benzina cate emisii are?asta daca vrei sa pui problema asa.n-a zis nimeni ca esti snob , si eu nu prea sunt la zi cu evenimentele da spune-mi si mie ce masini stii tu ca ies din fabrica cu gpl?nu alea la care le duce proprietaru la reprezentanta sa-i puna gpl.alea care ies pe poarta fabricii direct cu gpl.730 din 89 e clasica si e o limuzina ca restu seriei 7 si tocmai de asta nu se strica cu gpl.

Dute in italia la diverse reprezentante [ audi , vw , bmw , fiat , lancia , opel ,] sa vezi cate oferte au incluse si versiuni cu gpl pe ele
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
Old 23-12-09, 03:20   #10
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Toti producatorii au oferte cu motoare si pe gpl.... de curand am vazut un 540 la treaba si am aflat ulterior ca era pe gpl...daca nu vedeam butelia in portbagaj nu credeam...mi s-a schimbat radical ideea cu gpl-u de atunci si chiar nu mi se pare rusinos sa bagi limo la incarcat cu gaz....sincer ideea asta e ptr snobi care merg cu tractoare sau 1.4. Prefer de 1000 de ori un 4.0 pe gaz decat un 2.5 tdi
D_M_X is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -