![]() |
BMW 730
Salutare !
Mă gāndesc să achiziţionez un BMW 730 3.0 benzină din 1989. maşina arată ok..vopseaua e puţin decolorată, dar īn rest e perfect funcţionabil.mă interesează cāt are consumu real un motor de capacitatea asta īn oraş..sare cumva de 13-14 pe benzină? eu mă gāndesc şi la varianta GPL..vreau o maşină mare,imensă...gen Seria 7 sau Volvo S80 |
Re: BMW 730
Salut, intradevar, o masina incapatoare, cat despre consum, o sa-ti spun ce o sa-ti spuna oricare de pe forum, depinde de cat de greu ti-e piciorul pe acceleratie.
In principiu la condus babeste poti scoate un consum de 12-13l/100km, da babeste! Un amic are 730i, cu GPL, si la GPL ii ia 15-16l in oras, dar totusi, se merita, avand in vedere pretul mic al GPL-ului. Totul depinde de tine, daca vrei s-o achizitionezi sau nu. Bafta! |
15-16 l pe GPL ...e un consum cāt de cāt ok avānd īn vedere capacitatea motorului şi gabaritul maşinii.azi am făcut un drum Craiova-Bucureşti şi am scos un consum mediu de 6.8 l şi o viteză medie de 76 km.la 170 īmi arăta instantul 14,6 l ... oricum īn oraş consuma īn jur de 10-11 ... pe benzină ceea ce e echivalentul a 15-16 l pe GPL. maşina este din '89, la vopsea nu stă prea bine..insă contează mai mult motorul.
|
in primu rand ai cam postat gresit.in al doilea rand daca vrei sa-ti iei limuzina cu motor de 3.0 benzina din 89 care e mecanica fara prea multa tehnologie nu te astepti la consum de 1.9 diesel.si decat sa-l treci pe gpl mai bine incearca cu un logan diesel.de curand am vazut prin oras un Ssangyong pe gpl.scuza-ma da nu esti departe
|
Quote:
|
aham...gpl-u e ecologic.da motoru ala de 3.0 cand nu mai merge si pe benzina cate emisii are?asta daca vrei sa pui problema asa.n-a zis nimeni ca esti snob , si eu nu prea sunt la zi cu evenimentele da spune-mi si mie ce masini stii tu ca ies din fabrica cu gpl?nu alea la care le duce proprietaru la reprezentanta sa-i puna gpl.alea care ies pe poarta fabricii direct cu gpl.730 din 89 e clasica si e o limuzina ca restu seriei 7 si tocmai de asta nu se strica cu gpl.
|
Quote:
Quote:
|
septar 13-14 in oras nu cred mai omule(poate sa fie sugrumata),eu am e30 cu motor de 2000 si si am cosumul care il spui tu pe septar,iar in afara orasului eu sub 9% nu am avut consum
|
Quote:
Dute in italia la diverse reprezentante [ audi , vw , bmw , fiat , lancia , opel ,] sa vezi cate oferte au incluse si versiuni cu gpl pe ele :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:01. |
- Copyright 2026 4Tuning