07-09-06, 23:53
|
|
Stage 1
|
Re: Merita investit intr-un Urs?
SALUT sunt constient ca vw nu se compara cu bmw , cand am spus de acel passat nu m-am referit la faptu ca vw se ridica la nivelul bmw-ului sau ca e mai bun , ca uni au inceput cu figuri asta e alta probleme.sunt multi pe forum kare iau poze cu masini de pe diferite siteuri le posteaza shi spun ca sunt ale lor shi mai cer shi sfaturi cum sa le tuneze, sau pun la varsta 24,25 de ani shi ei au 15 ,yo am pus 15 pt ca atata am shi nu mie rusine shi chiar am ce cauta pe forum la 4tuning pt ca sunt fan rusine ar trebuii sa le fie la astea care spun tot felu de perla dar se dau mari cunoscatori shi participantzi la curse . salut
|
|
|
09-09-06, 03:17
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
frate daka asta e masina care o iubesti si cand esti in ea ai o satisfactie extraordinara pe care nu ti-o ofera nici o alta masina logic ca se merita sa bagi oricat in ea.totusi bmw e o masina adevarata si eu zic ca se marita.
|
|
|
09-09-06, 10:54
|
|
Vicepresedinte EXTREME RACING CLUB
Stage 5
Member of: [Moderators] [Extreme Racing] [PARTICIPANT CURSE] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by
Cred ca discutia a degenerat aici....
Fratilor.. in topic nu se spune varsta minima de la care ai voie sa-ti dai cu parerea, lasati omu sa se exprime... dar atat timp cat esti obiectiv, si iti motivezi spusele. Ce a spus cox, cu passatul... e irelevant, in primul rand nu se pot compara marcile vw cu bmw, in al doilea rand nici modelele e30 cu passat...vreodata singurul model de la vw care se compara la mare distanta ca po****ritate este broasca...
cox... cauta optiunile de full din 83 la e30, crede-ma ca vei ramane shokat.. apoi gandeste-te cati ani au trebuit romanilor sa scoata... geamurile electrice... (trapa electrica sau manuala, nu poate fi vorba...) oglinzi electrice.. servo directie... si inca ceva... cel mai mic motor de bmw e 1.6... cmc cu care loganistii se mandresc... ma opresc aici... ganditi mai amplu inainte sa fiti asa categorici... iar cox... daca tu ai avut probleme la vanzare... asta releva oarecum interesul manifestat fata de acel model, sau poate ghinionul tau...
salut
|
si tu si eu si multi altii muncesc sa-si intretina masinile....eu unu cam tot ce castig bag in masina....cei care isi dau cu parerea ca ar fi bine aia si celalta, nu cred ca e cazul sa vorbeasc inca.stiu o gramada si de pe forum si din oras care vorbesc mult si prost.eu prefer sa faci mai mult decat sa vorbesti fara rost.....asa ca cei de genul cox sa-si cumpere masina...sa bage 4-5 mii in ea si apoi sa vada daca se merita sau nu...
ps:imi pare rau nu ne-am mai intalnit la mare....super arata masina ta!
|
|
|
09-09-06, 17:48
|
|
Stage 5
|
cu cine drq va certati?? nu vedeti ca nu a mai raspuns de la pagina 2...
|
|
|
09-09-06, 21:34
|
|
Stage 5
|
Sunt constient ca e vorba si de subiectivism aici.. ca daca intram si la alte marci pe forum(desi nu am putea gasi nimic interesant ) vom regasi aceste discutii...
Quote:
Originally Posted by dj16xxs
ps:imi pare rau nu ne-am mai intalnit la mare....super arata masina ta!
|
Merci frumos, hai ca sa facem un offtopic ca si-asa subiectu pentru noi posesorii de e30 e destul de clar ca merita investit in urs...
masina mea arata mai bine inainte sa vin la mare.. dar am avut mici probleme cu ea... si nu a mai fost lafel... oricum voi reveni spectaculos.. (sper ) Cat despre dj 16 xxs, ce-as mai putea spune nou... nu stiu.. un urs f tare.. se vede ca in spatele lui au existat multe ore de munca....
La mare eu am stat in mangalia cu oamenii din club.. de-asta nu prea ne-am vazut... poate cu urmatoarea okazie. multa bafta xxs si scuze de offtopic
Last edited by <GXZ>; 09-09-06 at 21:37.
|
|
|
03-11-06, 10:21
|
|
Stock
|
vio , zi mersi ca esti unu din aia care mai poate produce bani sa bage in masina . Ia si fa-o cum iti place tie . Oricum nu merita , decat daca vrei tu .
|
|
|
22-01-07, 18:39
|
|
Stage 5
|
io zic ca merit frate sa investesti intr un urs chiar dak sant io un pusti !
|
|
|
22-01-07, 18:40
|
|
Stage 5
|
am uitat sa spun asta e ursu meu si l am luat asta vara poate il qunoasteti
|
|
|
22-01-07, 18:45
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [BMW] [VW]
|
yo zik ca merita investit bani in urs , pentru ca este o masina adevarta.merita daca vrei sa o faci pentru tine.daca bagi prea mult peste pretul ei s-ar putea sa nu ii mai scoti.....dar parerea mea ca merita sa iti faci un urs
|
|
|
22-01-07, 18:51
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bebe no1
am uitat sa spun asta e ursu meu si l am luat asta vara poate il qunoasteti
|
Ursul asta am vrut si eu sa il iau!Din fericire am gasit altul!Mai pune si tu alte poze ca asta era in anuntul de vanzare!Bafta!
|
|
|
23-01-07, 14:42
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by hanneman
Ursul asta am vrut si eu sa il iau!Din fericire am gasit altul!Mai pune si tu alte poze ca asta era in anuntul de vanzare!Bafta!
|
frate sa intamplat un incident in care i am rupt bar de pe fatza dar l am facut uite si niste poze
|
|
|
23-01-07, 14:45
|
|
Stage 5
|
shi una cu bara sparta
|
|
|
23-01-07, 15:07
|
|
Stage 5
|
si alte poze dupa ce am facuto dar nu am mai vopsit o la fel pt ca pe unde stau eu se crapa mereu bara sa vad la vara ce o sa fac ca o sa ma apuc sa asfaltez srada pe care stau dak nu cumva o fac cei de la primarie si am uitat sa spun ca am mai bagat in ea vreo 2500 de cand am luat o ca a avut niste probleme asta e dar e ursu meu
|
|
|
23-01-07, 18:50
|
|
Stage 5
|
Sa o stapanesti sanatos si fara alte incidente!Dar in ce naiba ai mai bagat 2500?
|
|
|
23-01-07, 19:13
|
|
Stage 5
|
nu o sa ti vina sa crezi mi sa spat cutia di n cauza ca mi s au rupt suruburile de la cardan si a spart o in spate acolo si am luat alta tot alpina in stare ff buna dar f scumpa 500e cu tot cu cardan si celelalte componente asta e / motoru l am facut ca nu am facut nici 50 de km cu ea de cand o luasem si pe autostrada pe pitesti cand o aduceam acasa a iesit fum din ea si sa dus garnitura de chiuloasa si un prieten de al meu ma trimis undeva unde a zis ca ma costa ff ieftin dar s-a dovedit contrariul pt ca m a costat vreo 25 mil /vreo 300e pe muzica ce am mai bagat pe ea nu ca nu avea ea da am o nebunie cu asta alti 300 e kitul ambreiaj cu tot cu montaj la Nasi poate il stii i am mai luat niste gume pe spate sh 5 mil si multe altele pt interior oricum s au bagat destiui bani in ea ce mai vr acum e sa i cumpar un blocant ca nu are si am auzit ca e si ala vreo 200 e
|
|
|
|
|