Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 05-09-06, 13:27   #46
dubmaniacks

Stage 5

dubmaniacks's Avatar

Default Re: Merita investit intr-un Urs?

Quote:
Originally Posted by yo@cox View Post
frate nu merita sa bagi bani in urs e o masina ff mijto dar nu merita,gandestete ca pe viitor ai sa vrei sa ati iei ceva mai nou shi cu asta nu o sa ai ce face ca nu tio mai cumpara nimeni!! am patito cu un passat .
merita s abagi bani dar cu cap ... adika sa stii ce o sa faci cu masina drag ,,, curse,,, sau de strada ... conteaza f.mult ce vrei din el ...

Daca vrei pt drag ... scoti aproape tot din el ... pt greutate ...

Daca pentru curse suspensie+frane+motor+cusca+jenti+cauciucuri+multe altele

Iar daca pentru strada ... un "tuning" asa mai elegant ... adika sa fie cu stil ... sa nu rada habarnistii de 17 ani de pe forum ... ma inteleji ...

P.S. Daca bagi bani ... n`o sa mai scoti banii ... never ever
caut pleoapa gen clasica...adevarul este ca am gasit nou la 20 eu dar deocamdata fara fonduri si prioritar ar ramane chederele
sa vad cum intra ce si mai intra
dubmaniacks is offline   Reply With Quote
Old 05-09-06, 13:28   #47
dubmaniacks

Stage 5

dubmaniacks's Avatar

Quote:
Originally Posted by arzoiu View Post
passatu nu se compara cu un urs.
am vaz ursi care te lasa cu gura cascata de ce poate face asa ca no coment

CORECT ,,, ursu nu se compara
Old 05-09-06, 13:32   #48
dubmaniacks

Stage 5

dubmaniacks's Avatar

Quote:
frate nu merita sa bagi bani in urs e o masina ff mijto dar nu merita,gandestete ca pe viitor ai sa vrei sa ati iei ceva mai nou shi cu asta nu o sa ai ce face ca nu tio mai cumpara nimeni!! am patito cu un passat .
in locul tau mi`as taia netu ... sa vb asemenea tampenii la 15 ani ... doamne ma ... locu`tau e inca la mario ... nu pe 4tuning ... imi pare rau nu am vrut sa fiu rau ... dar parerea mea nu ai ce cauta pe forum ... si mai ales sa dai pareri omului ca nu merita investit intr`un urs ... de unde stii tu? Taticu avea ceva pasat cu jenti de 14 ... ? si e gata "tuning" ... !!! ... mai lasa`ne frate ...

P.S. nu am vrut sa fiu rautacios dar parerea mea nu ai ce sa vb din moment ce nu ai masina ... in care nu ai investit tu ... banii tai ...
Old 06-09-06, 12:28   #49
ANDREY IASI

Stock

da ce ma motoarele de 1800 ce au ? eu am un urs de 1800, cu injectie multipunct asistata electronic si merge de rupe!iam dat 170 cu patra si nici nu mai aveam unde sai dau si a cincea!chiar mar interesa niste acte pentru ursoi!
ANDREY IASI is offline   Reply With Quote
Old 06-09-06, 13:06   #50
05aBi

Stage 5

05aBi's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Cu alte cuvinte... MERITA INVESTIT intr-un urs !
05aBi is offline   Reply With Quote
Old 06-09-06, 22:39   #51
haristeas51

Stage 5

haristeas51's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]

Quote:
Originally Posted by ANDREY IASI View Post
da ce ma motoarele de 1800 ce au ? eu am un urs de 1800, cu injectie multipunct asistata electronic si merge de rupe!iam dat 170 cu patra si nici nu mai aveam unde sai dau si a cincea!chiar mar interesa niste acte pentru ursoi!
"injectie multipunct asistata electronic " esti tare rau, chiat nu am mai auzit de asa ceva. si vezi ca nu este frumos sa minti !! 170km/h cu a 4-a ...........????
haristeas51 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-06, 22:56   #52
Bmw_E30dak

Stage 5

Bmw_E30dak's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by 05aBi View Post
Cu alte cuvinte... MERITA INVESTIT intr-un urs !

pe bune chiar merita
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1 septembrie buzau (51).jpg
Views:	111
Size:	180.7 KB
ID:	148281  
Bmw_E30dak is offline   Reply With Quote
Old 07-09-06, 19:32   #53
yo@cox

Stage 1

yo@cox's Avatar

mah zib3r intradevar am 15 ani dar le am cu masinila mai mult dekt ati imaginezi e o trasatura de familie a avut taicamiu un passat ,nu avea jante de 14 nu jenti cum zici tu shi te mai dai cunascator , le avea ceva mai mari era varf de gama dar avea ceva ani shi sa chinuit sa il dea yo la asta mam referit ,acum are un peugeot 307 sw . shi de condus sa stii ca am condus shi nu in poligon cum fac alti mai mari k mine. contacteazama pe nezu_2005 sa vb sa vezi ca nu o sa mai zici ca nu am cauta pe forum
yo@cox is offline   Reply With Quote
Old 07-09-06, 19:46   #54
ZerO_CooL

Stage 5

ZerO_CooL's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
mah zib3r intradevar am 15 ani dar le am cu masinila mai mult dekt ati imaginezi e o trasatura de familie a avut taicamiu un passat ,nu avea jante de 14 nu jenti cum zici tu shi te mai dai cunascator , le avea ceva mai mari era varf de gama dar avea ceva ani shi sa chinuit sa il dea yo la asta mam referit ,acum are un peugeot 307 sw . shi de condus sa stii ca am condus shi nu in poligon cum fac alti mai mari k mine. contacteazama pe nezu_2005 sa vb sa vezi ca nu o sa mai zici ca nu am cauta pe forum
E bine ca stii ca e corect "jante"... dar faci alte greseli... rade ciob de oala sparta...
Si hai sa te intreb ceva... legat de topic: ce te face sa crezi ca cineva care investeste intr-un urs va vrea ulterior sa-l vanda pentru a-si lua ceva mai nou ?
ZerO_CooL is offline   Reply With Quote
Old 07-09-06, 20:01   #55
yo@cox

Stage 1

yo@cox's Avatar

mah zero cool masina este foarte veche , si dupa ceva timp nu se mai merita sa bagi bani intr-o masina ca nu iti mai scoti inapoi nimic , la asta m-am referit eu, shi la faza cu greselile de ortografie asta este m-am grabit
Old 07-09-06, 21:19   #56
Cristi T
Renault Driver

Stage 5

Cristi T's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
mah zero cool masina este foarte veche , si dupa ceva timp nu se mai merita sa bagi bani intr-o masina ca nu iti mai scoti inapoi nimic , la asta m-am referit eu, shi la faza cu greselile de ortografie asta este m-am grabit
frate...inca unu picat din mw direct pe forum....de ce crezi ca cineva investeste intrun urs....din pasiune nu pt bani...aici nu e bursa sa bagi bani in masini pt profit...un urs merita investitie fara indoiala nush daca are rost sati spun de TXA CRY HAI si muuuuuulti altii care au facut super masini...
Old 07-09-06, 21:23   #57
vali-tgm

Stage 5

vali-tgm's Avatar

Member of:
[Moderators]

pai daca o iei asa.....nu are rost sa bagi bani in nici o masina. si normal banii bagati in masina nu ii mai scoti ever la orice masina. si la cele vechi de obicei baga bani cine ii pasionat si ala nu cred ca o sa vanda masina curand...numai daca baga asti o groaza de legi pt non euro ceea ce nu prea cred, ci doar neste taxe mai mari. eu visez la ursulet de ani.. si si peste 3 ani o sa ma gandesc la ursulet nu ma intere ca are 20 ani 20 si ceva. eu zic ca merita, acuma fiecare cum vrea si ce vrea. oricum respect pt alegere
Old 07-09-06, 21:25   #58
dj16xxs

Vicepresedinte EXTREME RACING CLUB

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]

Quote:
mai coxulica....nu esti tu prea mic sa-ti dai cu parerea ce merita si ce nu???....cum a fost in tabara anu asta???....si sa-ti arat ca merita uite....

http://www.extremeracingclub.ro/foru...read.php?t=122
dj16xxs is offline   Reply With Quote
Old 07-09-06, 22:18   #59
yo@cox

Stage 1

yo@cox's Avatar

gata fratilor opritziva ca matzi disperat , sa fie cum ziceti voi shi gata ,yo am spus parerea mea shi nu sunt prea mic k sa ami dau cu parerea sunt uni la 24 de ani care sunt paraleli . asa ca nu mai judekti omu dupa varsta . poate ca mie nu ami place ursu esto o masina frumoasa dar mie nu ami place . shi tu cristi t taci dreaq din gura !!!
Old 07-09-06, 23:27   #60
<GXZ>

Stage 5

<GXZ>'s Avatar

Cred ca discutia a degenerat aici....
Fratilor.. in topic nu se spune varsta minima de la care ai voie sa-ti dai cu parerea, lasati omu sa se exprime... dar atat timp cat esti obiectiv, si iti motivezi spusele. Ce a spus cox, cu passatul... e irelevant, in primul rand nu se pot compara marcile vw cu bmw, in al doilea rand nici modelele e30 cu passat...vreodata singurul model de la vw care se compara la mare distanta ca po****ritate este broasca...
cox... cauta optiunile de full din 83 la e30, crede-ma ca vei ramane shokat.. apoi gandeste-te cati ani au trebuit romanilor sa scoata... geamurile electrice... (trapa electrica sau manuala, nu poate fi vorba...) oglinzi electrice.. servo directie... si inca ceva... cel mai mic motor de bmw e 1.6... cmc cu care loganistii se mandresc... ma opresc aici... ganditi mai amplu inainte sa fiti asa categorici... iar cox... daca tu ai avut probleme la vanzare... asta releva oarecum interesul manifestat fata de acel model, sau poate ghinionul tau...
salut

- Copyright 2024 4Tuning -