Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 10-07-13, 21:53   #1
cosmabmw

Stage 5

cosmabmw's Avatar

Default problema bmw e46

am un bmw e46 motor 18 valvetronic si m-ia bagat ulei in apa o sa o duc la mecanic sa vad ce are dar as vrea si niste pareri de la cei ce poate au patito ms
cosmabmw is offline   Reply With Quote
Old 11-07-13, 00:18   #2
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]
Default Re: problema bmw e46

Ai garnitura de chiulasa arsa.
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 11-07-13, 09:26   #3
cosmabmw

Stage 5

cosmabmw's Avatar

ok dar apa nu i-mi fierbe si in ulei nu am apa eu am vrut sa plec undeva si am verificat apa si uleiul si abia atunci am vazut treaba asta cine stie de cand merg asa
Old 11-07-13, 15:34   #4
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]

Apa in ulei, ulei in apa, nivel mai mare al uleiului, ulei gri , spume pe joja etc etc toate sunt semne de garnitura arsa.

Sau chiulasa fisurata dar mult mult mai rar...

Si garnitura aia se arde treptat odata cu trecere timpului... Poate ai putin ulei in apa dar pe viitor vei avea mai mult...

Last edited by the_rifle; 11-07-13 at 15:37.
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 11-07-13, 19:02   #5
cosmabmw

Stage 5

cosmabmw's Avatar

sper ca am gasit am duso azi masina la service si mecanicu a zis ca crede ca este termoflotu acuma spala instalatia de apa cu ceva solutie si maine mai vad daca mai baga ulei in apa
Old 14-07-13, 14:02   #6
maximmanuel

Stock

buna ziua tuturor ,sunt nou pe acest forum si am o rugaminte daca ma puteti ajuta,am un bmw 320ci coupe,iar de citeva luni am o problema si anume :mi se opreste motrul in strada mai ales cind vreau sa schimb viteza din 3 in 2,dupa aia in fiecare zi imi da in bord -40G, nu stiu nici asta ce inseamna ,nu trage zici ca merg cu caruta,am dusa mecanici astia din italia si am schimbat de 2 ori senzorii (2 senzori),dupa aia aceeasi problema ,am sco si pe o scurta perioada de timp,mufa de la debitmetru,din nou nici o schimbare ,multi mi au spus ca e sa nu am o fisura la furtunul de aer ,am controlat si nimic nici o fisura ,nu stiu ce sa mai fac ca in mecanici astia de aici nu am incredere,va rog daca ma puteti ajuta?!
maximmanuel is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -