Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 15-04-13, 21:04   #16
v_villy

Stage 2

Default Re: Probleme cu trapa , la un e36 coupe.

sint 3 relee... 2 verzi si unul portocaliu..nu este niciunul albastru..o sa incerc oricum alea..ms
v_villy is offline   Reply With Quote
Old 15-04-13, 23:15   #17
KANALEAP_2005

Stage 4

KANALEAP_2005's Avatar

Arrow Re: Probleme cu trapa , la un e36 coupe.

Quote:
Originally Posted by v_villy View Post
sint 3 relee... 2 verzi si unul portocaliu..nu este niciunul albastru..o sa incerc oricum alea..ms
pai vezi atunci sa nu cumva sa mai fi umblat fostul proprietar si sa fi pus alt releu.ati spun garantat ca unul din ele trebuia sa fie albastru.daca te pricepi urmareste firelke de la relee unde pleaca si vezi care duce la trapa si ai sa-ti dai seama care este releul de la trapa.
KANALEAP_2005 is offline   Reply With Quote
Old 16-04-13, 01:36   #18
v_villy

Stage 2

Quote:
Originally Posted by KANALEAP_2005 View Post
pai vezi atunci sa nu cumva sa mai fi umblat fostul proprietar si sa fi pus alt releu.ati spun garantat ca unul din ele trebuia sa fie albastru.daca te pricepi urmareste firelke de la relee unde pleaca si vezi care duce la trapa si ai sa-ti dai seama care este releul de la trapa.
nu cred ca doamna dinainte se complica ea cu asa ceva .. totusi ciudat ca a mers si nu a mers pt o luna sau 2 , is ani de zile de cand ii la mine ... totusi daca as cumpara releul pe culoare albastra oare sint pe ampere sau fiecare culoare are rolul ei anume? nu stii ?.. cum is cele verzi portocalii etc..dak fiecare culoare are semnificat anume ..ar fi mai simplu ..oricum iti multumesc mult de timpul acordat !
Old 16-04-13, 09:34   #19
hylander25

Stock

Daca am inteles eu bine la circuitele in mare ar trebui sa fie asa.Pentru consumatori de putere ma refer :
rosu -> "+'' permanent pus sub tensuine
verde -> ''+'' pasiv (in urma puneri contractului principal va fi alimentat)
maro -> ''-'' permanent (conectat oriunde la caroseria masini).
De genere sunt fire relativ groase pentru consumatori de putere in genere motorasele de stergatoare trapa etc. Sigurantele pleca de la 15A in sus.Cel de trapa ar fi de la 20A .Nu se pune niciodata o siguranta mai mare decat puterea consumatorului sau a releului,dar nici mai mica ,ca a consumatorului deoarece ar limita debitul de consum si ai arde sigurante in veselie.
hylander25 is offline   Reply With Quote
Old 16-04-13, 11:19   #20
v_villy

Stage 2

perfect .. am sa merg zilele astea sa vad unde gasesc relee si o sa incep sa schimb relee'le necesare..o sa anunt ce rezolv .. sper sa rezolv .. multumesc mult din nou pt ajutor!
Old 17-04-13, 02:27   #21
v_villy

Stage 2

am mai gasit 3 relee sub volan nu erau acelea prinse de partea caroseriei..toate 3 albastre..ar avea vreo legatura cu ce imi ziceai? vreau sa subliniez ca marimile sunt diferite mai mari decat cele normale ..
Old 17-04-13, 10:06   #22
KANALEAP_2005

Stage 4

KANALEAP_2005's Avatar

Thumbs up Re: Probleme cu trapa , la un e36 coupe.

Quote:
Originally Posted by v_villy View Post
am mai gasit 3 relee sub volan nu erau acelea prinse de partea caroseriei..toate 3 albastre..ar avea vreo legatura cu ce imi ziceai? vreau sa subliniez ca marimile sunt diferite mai mari decat cele normale ..
releul de la trapa este albastru.nu stiu unde ai umblat si ai gasit 3 relee albastre.eu ati dau codul de original de pe releu de la trapa si vezi care din alea care le-ai gasit corespunde codului respectiv.codul este 61 35 83 53 090 .ati atasez si 2 poze cu releul care trebuie sa al gasesti,salut !!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	releu trapa.jpg
Views:	39
Size:	50.0 KB
ID:	2751327   Click image for larger version

Name:	releu2.jpg
Views:	44
Size:	15.8 KB
ID:	2751328  

Last edited by KANALEAP_2005; 17-04-13 at 10:16.
KANALEAP_2005 is offline   Reply With Quote
Old 17-04-13, 18:34   #23
v_villy

Stage 2

perfeeecttt , multumesc mult din nou .. sper ca de data asta sa fie cu noroc! toate cele bune !
PS: in legatura cu celelalte 3 relee albastre ..sunt situate chiar sub volan in mijloc cum dai jos capacul ..iar celelalte 3 de care ziceai sunt pe suportul negru prins de caroserie in stanga pedalelor..ma rog la ce foloseste fiecare nu stiu..oricum mi'ai dat un indiciu bun cu pozele si codul releului.

Last edited by v_villy; 17-04-13 at 18:47.
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -