Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 13-03-13, 19:13   #1
davidmafiotu

Stage 4

davidmafiotu's Avatar

Default Problema MACARA e36

Am si eu o problema cu macaraua electrica pe fata la un e36 sedan , imi sare dupa sina odata la o luna si se duce stramb geamu si daca mai dau de el imi sparge clemele alea de plastic, cum o pun la loc functioneaza cateva saptamani si iara face lafel, sa fie macaraua stramba nu imi dau seama.astept si eu pareri ajutatima si pe mine ca ma disperat geamu dupa fata cu macaraua
davidmafiotu is offline   Reply With Quote
Old 14-03-13, 10:29   #2
BaiatBun

Stage 5

BaiatBun's Avatar

Default Re: Problema MACARA e36

Quote:
Originally Posted by davidmafiotu View Post
Am si eu o problema cu macaraua electrica pe fata la un e36 sedan , imi sare dupa sina odata la o luna si se duce stramb geamu si daca mai dau de el imi sparge clemele alea de plastic, cum o pun la loc functioneaza cateva saptamani si iara face lafel, sa fie macaraua stramba nu imi dau seama.astept si eu pareri ajutatima si pe mine ca ma disperat geamu dupa fata cu macaraua
uita-te cum ti prinsa macaraua de usa,cu nituri sau suruburi?
Si vezi ca daca e cu suruburi alea se cam slabesc destul de des,dai panoul jos si cobori si urci geamul si vezi daca macaraua sta la locul ei sau se misca ,daca are joc ai un surb slabit
Old 14-03-13, 10:47   #3
davidmafiotu

Stage 4

davidmafiotu's Avatar

mersi mult o sa dau fata de usa jos si sa ma uit, ma disperat odata la o luna scapa geamu intr-o parte in colt inspre oglinda, am crezut ca face asa din cauza la chedere ca sunt mai tari si forteaza geamu dar el merge foarte usor
davidmafiotu is offline   Reply With Quote
Old 14-03-13, 19:27   #4
Ms-02-TPI

Stage 5

Ms-02-TPI's Avatar

Eu am patit asa si era stramba macaraua. fostul proprietar probabil a fortat-o si un brat nu era 100% drept. am reparat-o dar cum zici tu din cand in cand cadea geamul. eu am inlocuit macaraua, clemele din sinele geamului le-am pus noi in jur de 10 lei, si multa multa vaselina, inclusiv in chederele din usa , partile ce sunt efectiv in usa si nu se vad.

acum merge perfect si n-am nici o treaba.
Old 16-03-13, 22:19   #5
zpzpzpo

Stage 5

Ceva de genu am patit si eu,apasam pe buton sa urce geamu,mergea 3cm si apoi iar cobora si tot asa.
Dupa vreo 2 saptamani de figuri,cand sa deschid geamu,m am trezit cu el in brate.
Degeaba am incercat sa pun iar macaraua,sa fixez plasticele acelea,n a mers.
Schimba macaraua ca e 100 de lei si 30 de lei manopera.
zpzpzpo is offline   Reply With Quote
Old 30-12-13, 21:33   #6
zpzpzpo

Stage 5

update dupa aproape 1 an :
am schimbat macaraua,strans suruburile calumea,cleme noi,vaselina si pe dracu....
o data la 2 luni sare macaraua si pica geamu.
Concluzia : alta usa care are macaraua in prinderile originale si functioneaza perfect.
Cred ca o data ce pica de acolo,greu sa o mai faci sa stea inca 15 ani
zpzpzpo is offline   Reply With Quote
Old 02-01-14, 19:11   #7
rrm012001

Stage 5

rrm012001's Avatar

ati reglat dupa montaj ?
rrm012001 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -