![]() |
Problema MACARA e36
Am si eu o problema cu macaraua electrica pe fata la un e36 sedan , imi sare dupa sina odata la o luna si se duce stramb geamu si daca mai dau de el imi sparge clemele alea de plastic, cum o pun la loc functioneaza cateva saptamani si iara face lafel, sa fie macaraua stramba nu imi dau seama.astept si eu pareri ajutatima si pe mine ca ma disperat geamu dupa fata cu macaraua :(
|
Re: Problema MACARA e36
Quote:
Si vezi ca daca e cu suruburi alea se cam slabesc destul de des,dai panoul jos si cobori si urci geamul si vezi daca macaraua sta la locul ei sau se misca ,daca are joc ai un surb slabit |
mersi mult o sa dau fata de usa jos si sa ma uit, ma disperat odata la o luna scapa geamu intr-o parte in colt inspre oglinda, am crezut ca face asa din cauza la chedere ca sunt mai tari si forteaza geamu dar el merge foarte usor
|
Eu am patit asa si era stramba macaraua. fostul proprietar probabil a fortat-o si un brat nu era 100% drept. am reparat-o dar cum zici tu din cand in cand cadea geamul. eu am inlocuit macaraua, clemele din sinele geamului le-am pus noi in jur de 10 lei, si multa multa vaselina, inclusiv in chederele din usa , partile ce sunt efectiv in usa si nu se vad.
acum merge perfect si n-am nici o treaba. |
Ceva de genu am patit si eu,apasam pe buton sa urce geamu,mergea 3cm si apoi iar cobora si tot asa.
Dupa vreo 2 saptamani de figuri,cand sa deschid geamu,m am trezit cu el in brate. Degeaba am incercat sa pun iar macaraua,sa fixez plasticele acelea,n a mers. Schimba macaraua ca e 100 de lei si 30 de lei manopera. |
update dupa aproape 1 an :
am schimbat macaraua,strans suruburile calumea,cleme noi,vaselina si pe dracu.... o data la 2 luni sare macaraua si pica geamu. Concluzia : alta usa care are macaraua in prinderile originale si functioneaza perfect. Cred ca o data ce pica de acolo,greu sa o mai faci sa stea inca 15 ani :-) |
ati reglat dupa montaj ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning