Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW |
07-12-12, 17:58
|
|
Stock
|
Cum se monteaza sticla oglinzi? E46
Salut.
Cum se monteaza sticla de la oglinzile laterale? are careva vreo idee? Am oglinzi electrice, incalzite, la un BMW e46 din 2002.
|
|
|
07-12-12, 19:41
|
|
Stage 5
|
Re: Cum se monteaza sticla oglinzi? E46
Quote:
Originally Posted by ayrton2388
Salut.
Cum se monteaza sticla de la oglinzile laterale? are careva vreo idee? Am oglinzi electrice, incalzite, la un BMW e46 din 2002.
|
au o mufa..o conectezi la oglinda (daca sunt incalzite) si pe urma bagi oglinda in suport apesi pe ea pana intra...vezi sa nu o spargi.wtf nu inteleg intrebare..
|
07-12-12, 21:58
|
|
Stock
|
Mi-ai raspuns... n-am stiut ca e atat de simplu. M-am gandit ca poate mai trebuie prinsa in ceva surube, cleme, figuri, etc... Multumesc mult de tot.
|
|
|
07-12-12, 21:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ayrton2388
Mi-ai raspuns... n-am stiut ca e atat de simplu. M-am gandit ca poate mai trebuie prinsa in ceva surube, cleme, figuri, etc... Multumesc mult de tot.
|
Da,e foarte simplu,credeam ca faci misto sau nu am inteles eu intrebarea.in fine.bafta
|
|
|
09-12-12, 23:41
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Inferno Motorsport] [Echipa de sprijin] [4Rally]
|
Sunt 2 mufe mici de fapt, care reprezinta incalzirea, le conectezi, si dupa aceea pozitionezi oglinda si apesi pe ea uniform si incet, pana ii gasesti pozitia si se aude un clic, nu o forta pentru ca se pot intampla 2 chestii, ori sa se rupa din cleme, ori sa se crape sticla, trebuie decat putina rabdare si sigur o sa te descurci.
|
11-12-12, 20:36
|
|
Stock
|
Pret sticla oglinzi BMW E46 ?
Salut, la ce pret ai cumparat oglinda de BMW E46 si de unde ?
|
|
|
12-12-12, 15:23
|
|
Stage 5
|
Nici macar din curiozitate nu te-ai uitat la oglinda si nici la rama oglinzii ????
Sau te-ai uitat dar te-a depasit problema ?
'Muie-ti-sunt posmagii ???
E mai usor sa intrebi pe forum ...
Puturos rau... Urla lenea-n tine.
Nu merita raspuns intrebarea. Eram curios ce-ai fi facut... Te uitai ca curca in lemne si mergeai fara oglinda sau te duceai la service ?
Esti penibil.
Last edited by adrian325i; 12-12-12 at 15:27.
|
|
|
12-12-12, 15:45
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by adrian325i
Nici macar din curiozitate nu te-ai uitat la oglinda si nici la rama oglinzii ????
Sau te-ai uitat dar te-a depasit problema ?
'Muie-ti-sunt posmagii ???
E mai usor sa intrebi pe forum ...
Puturos rau... Urla lenea-n tine.
Nu merita raspuns intrebarea. Eram curios ce-ai fi facut... Te uitai ca curca in lemne si mergeai fara oglinda sau te duceai la service ?
Esti penibil.
|
eh, nu fi rau cu el, a vrut s se asigure inainte de a-si baga nasul intr-o chestie noua.
uite, eu spre exemplu habar nu am cum se scot ,,antifurturile'' din oglinzile mele (sper sa nu se inteleaga ca vreau sa ,,lucrez'' ceva la noapte, masina am luat-o din ,,bucale''...) si ma deranjeaza ca arata ca naiba doua tije de metal langa oglinda, insa poate e mai indicat sa le las acolo
|
|
|
18-12-12, 10:28
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ms99ass
eh, nu fi rau cu el, a vrut s se asigure inainte de a-si baga nasul intr-o chestie noua.
uite, eu spre exemplu habar nu am cum se scot ,,antifurturile'' din oglinzile mele (sper sa nu se inteleaga ca vreau sa ,,lucrez'' ceva la noapte, masina am luat-o din ,,bucale''...) si ma deranjeaza ca arata ca naiba doua tije de metal langa oglinda, insa poate e mai indicat sa le las acolo
|
Le scoti cum au fost bagate: melteneste. Un patent si le scoti fara probleme. Si pe urma astupi gaurile ramase cu niste chit de cutit, smirghel fin si vopsesti.
Si eu mi-am confectionat un antifurt dupa ce am fost usurat de 3 ori de ele intr-o luna. Ma pandea nenorocitul sa le pun ca sa mi le fure iar. Eram cu nervii la pamant. Asa ca am aplicat o dubla metoda. Oglinzile sablate cu numarul de inmatriculare (care din pacate s-a schimbat intre timp) si cate doua profile mici in forma de L, sus-jos prinse in nituri. Apoi niturile putin smirgheluite, astupat cu chit, finisat, vopsit nituri + profile si s-au integrat destul de OK. Si da, de atunci nu mi s-au mai furat.
|
18-12-12, 10:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by rdy4ever
Le scoti cum au fost bagate: melteneste. Un patent si le scoti fara probleme. Si pe urma astupi gaurile ramase cu niste chit de cutit, smirghel fin si vopsesti.
Si eu mi-am confectionat un antifurt dupa ce am fost usurat de 3 ori de ele intr-o luna. Ma pandea nenorocitul sa le pun ca sa mi le fure iar. Eram cu nervii la pamant. Asa ca am aplicat o dubla metoda. Oglinzile sablate cu numarul de inmatriculare (care din pacate s-a schimbat intre timp) si cate doua profile mici in forma de L, sus-jos prinse in nituri. Apoi niturile putin smirgheluite, astupat cu chit, finisat, vopsit nituri + profile si s-au integrat destul de OK. Si da, de atunci nu mi s-au mai furat.
|
Ce uameni Pt 50 de lei cat ia pe ele se risca cu un cazier si/sau cu mainile rupte
Cred ca le las asa cu ,,antifurturile'' Romania-style, nu e exclus sa se fure si in provincie oglinzi de ,,bemveu''
|
|
|
|
|