Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 13-03-11, 06:26   #16
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]
Default Re: Diferentiale e36 demaraj/viteza maxima

Quote:
Originally Posted by ioan_francezu View Post
NU vreau sa fac masina de drag profesional, vreau doar in cazul in care imi vine nebunia sa trag o liniuta la semafor sau in vreo vineri de plictiseala. Stiu ca e mai grea decat sedanul. Daca vroiam sa ma axex pe "distractii" imi luam un bulgar coupe 2.5 + blocant = orgasm, de fapt am avut dar l-am vandut :P

Ma gandeam sa fac o masina fiabila cu care sa nu imi fie rusine sa trag o liniuta la categoria ei 2.0 - chiar daca are kg in plus, ma gandesc ca un motor in firea lui + blocant ar putea compensa kg alea

Sigur il ajuta.... Daca pui un 4,1 cred ca pana in 70-80 trage cam ca 2,5-ul... Am zis CRED nu SIGUR.

Last edited by the_rifle; 13-03-11 at 06:31.
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 14-03-11, 11:16   #17
maxmartinez

Stage 5

maxmartinez's Avatar

Default Re: Diferentiale e36 demaraj/viteza maxima

Quote:
Originally Posted by the_rifle View Post
Ai inteles aproape invers... Dieselul are diferential lung nu pt a-l ajuta sa mearga neapartat mai repede ci pt ca se taie mai repede in ture inalte...
Tie ti se pare ca un 318 tds are mare fel de demaraj datorita cuplului ? Poate fatza de tramvai... care , culmea , are cuplu mai mare...
pai eu asa stiam, ca diesel urile au demaraj bun si sufera la capitolul viteza max...iar din cate stiu eu demarajul nu e dat de cuplu/diff?
maxmartinez is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -