Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [Suzuki] [BMW]
diferente intre e30 coupe facelift/non facelift
Ce diferente exista intre e30 coupe facelift >87 si non facelift <87?
Ma refer la diferente intre caroserii, stopuri, faruri, bari, etc si la partea mecanica.
Ce nu este compatibil intre cele doua?
Am doi ursi si vreau sa fac unul singur.
Oltcit 11 Club | Oltcit 11 RM | Dacia Supernova Clima 1.4 MPI | Opel Vectra Z22SE | Fiat Coupe 2.0 20V | Suzuki 750 GSXF | BMW E30 coupe 2.5 12V | BMW E30 coupe 2.5 24V | BMW E36 coupe 2.0 24V | BMW E36 318i cabrio | BMW E46 318i | BMW E30 coupe S50B30 | Mazda 323 coupe www.streetlegal.ro BBS - born to burn
Re: diferente intre e30 coupe facelift/non facelift
cateva diferente pe care le stiu eu:
-masca de la faruri: cea pentru face lift are un decupaj sa poti umbla la becul pt pozitie
-daca montezi faruri cu lupa in locul celor fara lupa trebuie sa renunti la acea masca din spatele farurilor
-fustele sunt diferite si fata si spate
-faceliftul este mult mai bine izolat fonic
-exista o diferenta la aripa spate, arcul de deasupra rotii este cu aproximativ 3 cm mai ridicat la non-facelift fata de facelift.
Sunt curios sa aflu si eu alte diferente.
Re: diferente intre e30 coupe facelift/non facelift
Despre ce nervuri este vorba?????
Cu ce difera trusa???
Portierele la exterior sunt la fel.
Calandrul (fagurele sau trager, cum vrea sa-i zica fiecare) mai difera la prinderile radiatorului. La fel si prindera vasului de expansiune. Si panoul (polita) de la luneta e diferita, are centurile de siguranta pozitionate total opuse. Bara spate plastic e mai lunga decat cea metalica. Cam atat mi-a venit in minte pentru moment in plus fata de ce au spus ceilalti.
4. BMW e30 325/318 is COUPE/CABRIO
5. BMW e30 316....325 SEDAN/TOURING
Vand/schimb/cumpar piese e30 https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/224804-vand-schimb-cumpar-piese-e30-ursulet.html o764.7o1.oo5