![]() |
diferente intre e30 coupe facelift/non facelift
Ce diferente exista intre e30 coupe facelift >87 si non facelift <87?
Ma refer la diferente intre caroserii, stopuri, faruri, bari, etc si la partea mecanica. Ce nu este compatibil intre cele doua? Am doi ursi si vreau sa fac unul singur. |
Re: diferente intre e30 coupe facelift/non facelift
cateva diferente pe care le stiu eu:
-masca de la faruri: cea pentru face lift are un decupaj sa poti umbla la becul pt pozitie -daca montezi faruri cu lupa in locul celor fara lupa trebuie sa renunti la acea masca din spatele farurilor -fustele sunt diferite si fata si spate -faceliftul este mult mai bine izolat fonic -exista o diferenta la aripa spate, arcul de deasupra rotii este cu aproximativ 3 cm mai ridicat la non-facelift fata de facelift. Sunt curios sa aflu si eu alte diferente. |
Nervurile capacului de la portbagaj.
Trusa de scule. Portierele. (Macaraua electrica de pe prefacelift nu se potriveste pe facelift) etc. |
Despre ce nervuri este vorba?????
Cu ce difera trusa??? Portierele la exterior sunt la fel. Calandrul (fagurele sau trager, cum vrea sa-i zica fiecare) mai difera la prinderile radiatorului. La fel si prindera vasului de expansiune. Si panoul (polita) de la luneta e diferita, are centurile de siguranta pozitionate total opuse. Bara spate plastic e mai lunga decat cea metalica. Cam atat mi-a venit in minte pentru moment in plus fata de ce au spus ceilalti. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning