Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 23-03-10, 11:55   #1
egroeg

Stage 5

egroeg's Avatar

Question problema frana!

e30 diesel, cand apas frana usor se duce pedala aproape de podea si abia se opreste masina cand ajunge aproape jos pedala chiar apas cu forta,cand pun frana brusc atunci e ok...franeaza bine...am schimbat placutele, sabotii pe spate cilindrii din spate, pompa frana,furtune frana...aerisire etc...de la ce sa fie?
egroeg is offline   Reply With Quote
Old 23-03-10, 12:57   #2
rdy4ever

Stage 5

rdy4ever's Avatar

Default Re: problema frana!

ai masina de mult? si abia acum a inceput sa faca asa? sau abia ai luat-o si observi asta? te intreb asta pentru ca exact aceeasi impresie am avut-o si eu cand mi-am luat e36, ca franeaza foarte greu. dar cand i-am dat-o unui prieten care a a vut e36 cativa ani, mi-a zis ca franeaza exact ca toate pisicutele. Si duoa cateva saptamani m-am obisnuit cu frana si nu mai am impresia asta, chiar franeaza bine.
rdy4ever is offline   Reply With Quote
Old 23-03-10, 13:02   #3
egroeg

Stage 5

egroeg's Avatar

Quote:
Originally Posted by rdy4ever View Post
ai masina de mult? si abia acum a inceput sa faca asa? sau abia ai luat-o si observi asta? te intreb asta pentru ca exact aceeasi impresie am avut-o si eu cand mi-am luat e36, ca franeaza foarte greu. dar cand i-am dat-o unui prieten care a a vut e36 cativa ani, mi-a zis ca franeaza exact ca toate pisicutele. Si duoa cateva saptamani m-am obisnuit cu frana si nu mai am impresia asta, chiar franeaza bine.
am masina demult, de cand am luat-o tot asa e frana am crezut ca daca-i schimb tot sistemul se simte vreo diferenta dar...e la fel...inseamna ca asa trebuie sa fie ce sa zic..
Old 25-03-10, 00:13   #4
Adrian_Pintea

Stage 4

Adrian_Pintea's Avatar

o fii membrana de la pompa de frana? am patit eu o data mia taiat unu calea si am franat pana in podea, s-a intarit pedala si cand sia revenit nu mai frana ca inainte, era foarte elastica si foarte moale...se dusese membrana de la pompa de frana.alt simptom daca stateam pe loc cu masina si tineam frana apasata mai mult timp, dupa un timp incepea sa scada relantiu

Last edited by Adrian_Pintea; 25-03-10 at 00:17.
Adrian_Pintea is offline   Reply With Quote
Old 27-03-10, 18:51   #5
egroeg

Stage 5

egroeg's Avatar

Quote:
Originally Posted by Adrian_Pintea View Post
o fii membrana de la pompa de frana? am patit eu o data mia taiat unu calea si am franat pana in podea, s-a intarit pedala si cand sia revenit nu mai frana ca inainte, era foarte elastica si foarte moale...se dusese membrana de la pompa de frana.alt simptom daca stateam pe loc cu masina si tineam frana apasata mai mult timp, dupa un timp incepea sa scada relantiu
pompa am pus-o de curand noua....nu am probleme in afara de cele scrise de mine mai sus...daca pun frana brusc tine bine..daca pun usor...se opreste mai greu trebuie sa apas aproape de podea cu forta...
- Copyright 2025 4Tuning -