![]() |
problema frana!
e30 diesel, cand apas frana usor se duce pedala aproape de podea si abia se opreste masina cand ajunge aproape jos pedala chiar apas cu forta,cand pun frana brusc atunci e ok...franeaza bine...am schimbat placutele, sabotii pe spate cilindrii din spate, pompa frana,furtune frana...aerisire etc...de la ce sa fie?
|
Re: problema frana!
ai masina de mult? si abia acum a inceput sa faca asa? sau abia ai luat-o si observi asta? te intreb asta pentru ca exact aceeasi impresie am avut-o si eu cand mi-am luat e36, ca franeaza foarte greu. dar cand i-am dat-o unui prieten care a a vut e36 cativa ani, mi-a zis ca franeaza exact ca toate pisicutele. Si duoa cateva saptamani m-am obisnuit cu frana si nu mai am impresia asta, chiar franeaza bine.
|
Quote:
|
o fii membrana de la pompa de frana? am patit eu o data mia taiat unu calea si am franat pana in podea, s-a intarit pedala si cand sia revenit nu mai frana ca inainte, era foarte elastica si foarte moale...se dusese membrana de la pompa de frana.alt simptom daca stateam pe loc cu masina si tineam frana apasata mai mult timp, dupa un timp incepea sa scada relantiu
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning