Quote:
Originally Posted by haristeas51
ca sa se stinga martorul de la ABS din bord fie mai faci o vizita la tester, fie scoti borna de la baterie tim de ~1 minut. solutia din urma poate pare mai 'romaneasca'' dar merge 
|
am scos borna de la baterie kiar mai mult de 1 minut si mi s-a restartar doar ceasul si data...
dupa ce am inlocuit senzorii de turatie (ABS) si am montat roata la loc cand am invartit de roata a inceput sa se auda un zgomot metalic, 1 clinchet... ca si cum roata ar atinge undeva in tabla aia de protectie din spatele discului... dar am verificat si am dat iar roata jos si nu atinge nicaieri... nu pot sa-mi dau seama de unde provine acel zgomot, dar cert este ca atinge undeva intr-o tablita
se poate sa fie din interiorul butucului??? a mai patit cineva asa??? ce as putea sa fac sa dispara acel zgomot ca este foarte neplacut si nu pot sa circul cu masina...
PS: senzorii sunt exact la fel... are vreo importanta modul de montare??? pt partea stanga sau dreapta?
franele pe spate sunt pe tambur... exista vreun senzor ABS si la rotile din spate sau numai la franele pe disc exista acesti senzori???
daca vreti pot sa fac o inregistrare si sa o atasez pe site ca sa intelegeti mai bine...