Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 05-12-08, 20:08   #1
B-14-BYE

Stage 5

B-14-BYE's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Mare problema rezolvata cu senzorul de kilometraj in grup

pt cei ce au senzoru de kilometraj in grup.. daka se rupe.. topeste etc nu va mai merge motoru cum trebuie.. va da in nas in ture mari..pacanea in toba la relanti la 10 secunde asa..

azi l-am schimbat si totul si-a revenit la normal... al meu fusese topit din cauza ca mi-a fiert uleiul in grup. am rupt o planetara si am blocant.. si am venit acasa cu el patinand..doar intr-o planetara
Old 07-12-08, 12:20   #2
Corneliu26

Stage 5

Corneliu26's Avatar

Default Re: Mare problema rezolvata cu senzorul de kilometraj in grup

Quote:
Originally Posted by B-14-BYE View Post
pt cei ce au senzoru de kilometraj in grup.. daka se rupe.. topeste etc nu va mai merge motoru cum trebuie.. va da in nas in ture mari..pacanea in toba la relanti la 10 secunde asa..

azi l-am schimbat si totul si-a revenit la normal... al meu fusese topit din cauza ca mi-a fiert uleiul in grup. am rupt o planetara si am blocant.. si am venit acasa cu el patinand..doar intr-o planetara
Ti`am zis ca nu cred asa ceva ) Mie nu mi`a mers si nu a avut simptomele astea.
Corneliu26 is offline   Reply With Quote
Old 09-12-08, 18:10   #3
kezzy

Stage 4

kezzy's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

eu am avut pe pisica grup open cu ASC. cand mi s`a stricat mufa, adik nu mai facea contact cum trebuie, nu mai mergeau kilometrajul si ASC-ul dar atat. in nici un caz ce zici tu acolo. APP: si pe grupurile de E30 gasesti mufa aia. Si cred ca pe mai toate bmwurile sunt.
Eu cred ca tu ai avut prb. asta din cauza ca ai fortat masina mergand intr`o roata ca sa zic asa
kezzy is offline   Reply With Quote
Old 09-12-08, 19:40   #4
B-14-BYE

Stage 5

B-14-BYE's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

masina iti tragea la fel mereu nu dadea in nas in ture grave ? mie asa mi-a facut.. si dupa ce l-am pus.. am mers 10 metri si parca si-a dat reset ceva.. ca a facut motoru urat si a picat iar kilopmetraju si a luat-o iar.. ca si cum si-ar fi revenit.. nu stiu ce sa zic.. poate la e36 motoru asa face... e original.. instalatie originala
B-14-BYE is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -