Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > PEUGEOT > Alte discutii Peugeot

Reply

Thread Tools
Old 07-03-05, 16:17   #16
Doc

Stage 5

Doc's Avatar

Member of:
[Honda]

Poze cu masina mea:

Doc is offline   Reply With Quote
Old 15-03-05, 11:41   #17
heinrich

Stock

doc care-i treaba cu forumul pejo????
heinrich is offline   Reply With Quote
Old 15-03-05, 13:52   #18
georgeb

Stage 5

georgeb's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]

este cazut pentru cateva zile
georgeb is offline   Reply With Quote
Old 15-03-05, 14:40   #19
RCB

Stage 1

RCB's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"lowrider\"
.Cand am luat-o, dupa vre-o 2000km a inceput sa scartaie din caroserie cand urcam borduri sau la denivelari,dar s-a rezolvat problema in service.Masina a fost ok am fost multumit de ea
Ai idee cum ti-au rezolvat cei din service chestia asta?
RCB is offline   Reply With Quote
Old 15-03-05, 15:38   #20
cipi2ooo

Stage 1

cipi2ooo's Avatar

Default Intrebare

Avand in vedere ca eu am ajuns in stadiul in care trebuie sa schimb piese la masina ,sunt curios si eu de ca piesele de Peugeot sunt de 2 ori mai scumpe decat cele de Opel. Or fi de 2 ori mai bune?!! eu ma indoiesc.Problemele cu care ma confrunt sunt diverse.O rola defecta care intinde cureaua de transmisie 3mil fara tva,un amortizoras de 10 cm care trage de rola respectiva 4 mil fara tva, jante din mamaliga care se stramba la 1000 de km(descentrate din butuc) si multe altele dar nu vreau sa va plictisesc.Mentionez ca am 90 000Km.
cipi2ooo is offline   Reply With Quote
Old 15-03-05, 17:04   #21
lowrider

Stage 5

lowrider's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"RCB\"
Quote:
.Cand am luat-o, dupa vre-o 2000km a inceput sa scartaie din caroserie cand urcam borduri sau la denivelari,dar s-a rezolvat problema in service.Masina a fost ok am fost multumit de ea
Parca au mai strans din suruburile care prind caroseria..nu mai stiu..stiu ca au strans niste suruburi
lowrider is offline   Reply With Quote
Old 23-03-05, 00:36   #22
Doc

Stage 5

Doc's Avatar

Member of:
[Honda]

Pentru cei care nu stiu forumul este iar online.

O problema pe care am avut-o zilele astea la pejo, a fost un cablu de la schimbatorul de viteza. La o plecare mai sport de la semafor, am schimbat in treapta a 2 a mai cu fortza (am tras ca nesimtitul de bat) si uite asa am ramas intr-un cablu la schimbator. Puteam sa schimb usor viteza 1 / 3 / 5, iar a 2 / 3 pe undeva aproape de levierul de frana. S-a rezolvat a doua zi la service. A mai patit cineva ceva asemanator?
Old 16-09-05, 01:48   #23
Sir. Kid

Stage 5

Sir. Kid's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[PORSCHE]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

salut!

Eu am un peugeot 206 si sunt fff multumit de ea... adica nu prea mi-a facut probleme in mod special... e o masina mica, consum bun si se si infige la nevoie! :P totusi eu a-si vrea sa imi pun niste spoilare pe ea sau macar niste aerisiri in capota dar... nu stiu care sunt preturile si unde iti lucreaza si frumos... ca pana la urma totul se rezuma la asta... frumusetea masini! (vorbesc de tunningul vizual!)!

P.S.: DOC te-am azut de fffffffff multe ori prin zona Academia Militara!
Sir. Kid is offline   Reply With Quote
Old 17-09-05, 10:21   #24
momo

Stage 5

momo's Avatar

ZoliaT : vezi pm
momo is offline   Reply With Quote
Old 06-10-05, 16:23   #25
Zerofast

Stage 5

Zerofast's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

tot RC e cel mai tare
Zerofast is offline   Reply With Quote
Old 29-10-05, 19:39   #26
tafff
Peugeot Driver

Stage 4

tafff's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
Default Re:

Quote:
Quote:
Originally Posted by \"RCB\"
Quote:
Parca au mai strans din suruburile care prind caroseria..nu mai stiu..stiu ca au strans niste suruburi
sry ca ma bag shi eu in seama.. dar nu este vb doar de niste suruburi... mai este vb shi despre mansoanele de arcuri.. alea din fabrica sunt praf.. shi de aceea scartie mashina... (astea numai pt 307)
Old 19-11-05, 02:36   #27
quze

Stage 5

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Doc\"
Pentru cei care nu stiu forumul este iar online.

O problema pe care am avut-o zilele astea la pejo, a fost un cablu de la schimbatorul de viteza. La o plecare mai sport de la semafor, am schimbat in treapta a 2 a mai cu fortza (am tras ca nesimtitul de bat) si uite asa am ramas intr-un cablu la schimbator. Puteam sa schimb usor viteza 1 / 3 / 5, iar a 2 / 3 pe undeva aproape de levierul de frana. S-a rezolvat a doua zi la service. A mai patit cineva ceva asemanator?
ceva asemanator ... hah , am scris si p pejo.ro , acum scriu si aici ... am un 206 2005 , dupa ce am luat`o in februarie in urma unui accident frontal , nu f grav .. mi-a sarit schimbatorul , mai exact , jos la cutie unde se imbina schimbatorul cu \"maciuca\" ... bun , a fost accident hai sa zicem ... cu toate ca este inadmisibil ... acu 2 sapt la legale (cine a fost poate a vazut ) apuc sa ma dau cu un megane , dau a 3-a ... cand sa scot din viteza ... acelasi lucru , mi-a luat toata pofta ... si toata pofta de masina si de marca peugeot si ROMANIA !
quze is offline   Reply With Quote
Old 30-11-05, 01:41   #28
Doc

Stage 5

Doc's Avatar

Member of:
[Honda]

Pai avand in vedere ca masina a avut un accident si ca problema a revenit de ce nu te-ai dus sa verifici. Nu intotdeauna, in urma unui accident masina poate sa iasa la fel dupa ce o repari.
Old 30-11-05, 01:53   #29
quze

Stage 5

la accident nu a fost atins nici radiatorul , doar masca , faruri , capota etc ... pe dedesubt nu am atins nimic ... pur si simplu a sarit ...
quze is offline   Reply With Quote
Old 21-12-05, 01:10   #30
GUK

Stock

Default service=durere de cap

Cine a zis de Eurial a zis bine stiu cateva cazuri printre care si eu. Am avut ceva probleme cu geamurile din fata, nu-mi ascultau comenzile.Dupa 2 sapt dupa ce am scos-o de la eurial (am facut-o acolo pt ca am avut si ceva de facut pe asigurare) geamurile se ridica si coboara cum vor ele, tre sa ai nervi de otel sa le inchizi cateodata si culmea ca au zis ca au rezolvat problema si au inlocuit si panoul de control la geamuri.Ca sa nu mai zic de CD-player.L-am inlocuit (mare prostie am facut) si cred ca l-au scos c-o surubelnita ca se vede cam naspa.

P.S. Totusi 307-le mi se pare destul de bunicica si eu am doar 90 de cai.
GUK is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -